6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AHOJ ANDRI...
nechci strašit ale bude hůř...Vánoce se blíží,to se tu budeme určo předhánět s receptíkama i třebas fotečkama a vychvalovat to do nebes...
copak ty budeš péct pro rodinku za cukroví???
Není tady
Pomoct, hůůůř? Pane jo, moje kila...už tak tloustnu, ale já můžu
A co budu péct za cukroví? Klasika - linecké (miluje syn), vanilkové rohlíčky, rumové kuličky (ty miluje manžel), možná perníčky, dále takové kokosovo-čokoládové čtverečky a dál vyberu z receptů, co se mi bude líbit.
Není tady
Andrejko, všechny můžem . Já už teď trénuju na Vánoce .
Asi dnes zkusím tu limonádovou buchtu od Zuzi
a jaké tam budeš dávat ovoce????
no já bych řekla že Andrej to myslela tak že je těhu nebo se pletu???
Není tady
těhu ? jestli ju, tak to může teda 100%! vlastně musí
dala jsem tam ananas a borůvky - jsem zvědavá na výsledek
nedelejte mi chute holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Není tady
dala by sis???
Není tady
já už mám slíbený že mi dagi pošle mailem vzorek limonádového joe
Není tady
joooo dala bych si
Není tady
Holky, vám taky nic neujde , jo jo těhu těhu
A problém je, že sladké nemůžu, já se zblázním, to nevydržím - vánoce před náma, já budu péct, slintat a jen koukat, to je teda zkouška pevné vůle
Není tady
proc nemuzes?
Není tady
Andry tak to gatulejeme...
holkýýýýýý Andrejka chytla nemoc co přenášejí ptáci zvanou graviditaaaa
a jak nesmíš a jaká pevná vůle???musíš ted pořádně gáblovat,jíš přece za dva ne???
já taky tu mou žravost svádím na to že jsem pořád ve vývoji
Není tady
ve vyvoji..to je napad
Není tady
Dagíííí jak dopadla buchta s kofolou??? Teda jestli jsem to pochopila správně, že ji už pečeš??? Informůjj!!! (Já na tuto kombinaci neěla odvahu... )
Není tady
peče peče Zuzi....taky jsem na to zvědavá
Dagi tak co??? jaká???
Není tady
Nemůžu sladké, protože jsem od dětství diabetik Jindy na to občas kašlu a sladké si dám, ale teď nemůžu , mám přísnou dietu, jím jen 3x denně a to hodně málo. Umíte si to představit? A do toho ty chutě, co musím dělat, že nejsou. Já to nevydržím, pomoct Já chci taky koláček, bábovečku, zákuseček.....
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Andry tak to gatulejeme...
holkýýýýýý Andrejka chytla nemoc co přenášejí ptáci zvanou graviditaaaa
to je dobrýýý, jo jo-nějak ti ptáci lítali kolem a vybrali si zrovna mně Nedají mi pokoj a nedají
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:07)
Není tady
Babucho, však já to taky nepřežiju, říkám jim to doma pořád Pamatuju si, jak jsem byla těhotná s Tomáškem, tak po porodu jsem říkala, už nikdy více a těšila se, až se zase najím a ejhle, je to tady zas A kdybych se aspoň (když už jen 3x denně) mohla pořádně najíst, ale já nemůžu ani to, protože mi pak leze cukr nahoru, takže jeden rohlík a končím A to se ještě týrám tím, že vlezu tady k vám do sladkých receptíků No, jestli todle celé přežiju i podruhé, tak fakt zasloužím metál
Není tady
ahoj holky! tak dopadlo to moooooc dobře! posuďte samy .
manžílek už chválil . jinak příště bych to možná nedávala na tak hluboký plech..
Upravil(a) dagi (18. 11. 2006 19:33)
andrejko, to je mi líto, že se musíš tak haltovat, ale ono to za to asi stojí ne ? No, ještě že těhotenství trvá "jen" těch 9 měsíců .
vypada to dobre mnam...ted do sebe tlacim maslove kolacky s nutelou ...jejda ja budu za chvilku vypadat
Není tady
Ferdo jen hezky tlač koláčky do sebe, aspoň nebudu sama vypadat jak kulička
Není tady
Dagi, vypadá to fakt nádherně......jejda já mám hlad
A dávala jsi tam fakt tu kofolu?
Není tady
dagi napsal(a):
andrejko, to je mi líto, že se musíš tak haltovat, ale ono to za to asi stojí ne ? No, ještě že těhotenství trvá "jen" těch 9 měsíců .
Určitě to za to stojí, jedna taková odměna mi právě skáče v postýlce, ale důležité je přežít ten hladomor (tady je 9 měsíců nekonečných).....abych se té odměny dočkala ve zdraví
Není tady