|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všichni, zajímal by mě váš názor na mou situaci? Stýkám se s bývalým partnerem a neumím s tím přestat. Vím, že mi to škodí, jsem z toho vystresovaná, ale přesto mu vždy svá vrátka otevřu a pustím jej k sobě. Blokuji se neustále pro jiné a přesto v mé situaci by mi nejvíc svědčil volný chlap a s ním nějaká budoucnost.
Ale od začátku..bydlela jsem s ním rok, láska jako trám, on ženatý, manželka ho vyhodila po zjištění, že má mě. Během toho roku se rozvedli, ale přesto jsem zjistila, že s ní dál spí a funguje jako taťka od rodiny. Proto jsem ho opustila a rok jsme se neviděli.Nemohla jsem zapomenout, tak pochopíte, když mi po roce zavolal:Ahoj, pojď na kafe…šla jsem.
Bydlel už s jinou milenkou, dál fungoval v původní rodině.Uměl to hrát zřejmě na dvě strany, jako u mě ,abychom žádná neměla tušení, že žije dvojitý život. Od té doby se stýkáme kvůli sexu, u mě doma. Vymluví se na hodně práce, služební cesty a je se mnou. Několikrát jsem to ukončovala, vždy mě ukecal k návratu. Já o něj vlastně nestojím do života, takového nezodpovědného týpka bych nemohla už mít. Přesto mu tohle vše toleruji, jako jeho už exmanželka, která mu odpustila dva dlouhodobé vztahy a je s ním stále. Plánují budoucnost. A já? Považuje mě za svou „kamarádku“, „vrbu“, já jeho vlastně také, po návratu je to už 2,5. Vysvětlíte mi ,co s tím? Chybí mi, když se nevidíme, ale když ode mě odchází, jsem ráda, že s ním nemám dítě, nemusím mu vařit, prát věci navoněné předešlou nocí. Jsem stejně bezcharakterní jako on, že mi nevadí, že společně podvádíme tu jeho, nebo se mstím za předešlou křivdu? Nebo jsem závislá? Asi to bude chtít psychologa, ale ta moje psycholožka mě varovala, že za ní už nemám chodit, dokud se s ním budu stýkat.
Není tady
Lauro, neřekla bych, že jsi bezcharakterní....řekla bych, že neznáš svou cenu a zahazuješ se se šmejdem. Proč, to si musíš zodpovědět sama. Bylo by dobré přijít na to, čím tě tak přitahuje, co to je, co ti dává, že se bez toho neobejdeš. A pak přijít na příčiny toho, proč se neumíš obejít bez téhle "cennosti", kterou ti bývalý poskytuje. A pak už jen si to vyřešit. Je to zdlouhavý proces. Já se podobně nechala využívat od manžela, hodně věcí jsem mu odpustila, až už jsem zkrátka nemohla. Pak jsem si našla psycholožku a společně jsme řešily, co mě pořád vede v tom bludném kruhu dokolečka...trvalo to dlouho a dost to bolelo, ale mně se to vyplatilo.
Možná, že tvoje psycholožka tě nechce vidět proto, že už se ti snažila hodně napovědět, ale tys jí nenaslouchala a mlela sis svou. Ono se vyplatí hodně naslouchat. Nejprve psycholožce a potom hlavně svému nitru. Vyplatí se hrabat se v sobě a zjišťovat, na čem jsem třeba závislá (na obdivu, na "lásce", kterou mi chvilkově poskytuje, dodává mi na moment sebevědomí apod.) a proč. Musíš na sobě zapracovat a nevzdat se, ať je to jakkoli těžké. Musíš se často naučit změnit svoje chování, pokud cítíš, že ti nevyhovuje (třeba naučit se říct bývalému NE, když zve na kafe)... Hodně sil ti přeju.
Není tady
A asi má ta psycholožka pravdu. Máš v sobě pěknej zmatek. Vím, co bych udělala já už jen kvůli tomu, že mám nějakou hrdost, že vím, že to není perspektivní, že bych se bála, co od nějaký další milenky může přitáhnout domů atd.
Ty musíš vědět, co chceš. Zda začít jinak, lépe a s někým, s kým to má budoucnost. Pak tedy okamžitě přerušit veškeré styky, ale i telefonáty, smsky atd. a nebo budeš dál jen jedna z matrací v jeho rozlehlé posteli s pocitem, který ti stejně dobře nedělá, protože podvědomě víš, že to není ta správná cesta. Ale k tomu rozhodnutí musíš dospět sama, možná za týden, měsíc, rok, to záleží jen na tobě. A pokud chceš znát názor na situaci ve smyslu jestli je tohle normální stav, tak za sebe odpovídám, že toto pro mě normální není a naopak je to pro mě nepřijatelné. Jak tě může vzrušovat chlap, o kterém víš, že ho s prominutím strčí do všeho, co mu neuteče. Popisuješ vztah založený na sexu, ale i takhle je to síla.

Lauro, Tvůj příběh mi dost silně připomíná můj příběh, jen s tím rozdílem, že jsem v něm hrála jinou roli. BM, co za mí on stále chodil a hrál si na rodinku. Teď je to stále tak (vyjma sexu a intimností), je to komické i tragické zároveň. Bezcharakterní je hlavně a především on, když lže na všechny strany. Já měla volbu, protože já o ní věděla, proto jsem to taky utnula. Ona o tom, že se mnou stále spí a že s námi v podstatě žije, ikdyž odešel, nevěděla.
Bylo to šílené období, neurózy, deprese ...... fuj ...
Ji jsem rozhodně nepovažovala za tak bezcharakterní, jako jeho. Ona ho odvedla, ale o tom dalším, co dělal a říkal o ní (že je pro něj naprosto nedůležitá apod.) nevěděla. Opravdu jsem si říkala, že jí patří to, když ho tak mocně chtěla, tak ať si to vyžere a na druhou stranu jsem nás litovala obě.
Není tady

Jsem bezcharakterní? Ne každý člověk má určitý charakter.
Vysvětlíte mi, co s tím? Rozchod
Jsem stejně bezcharakterní jako on, že mi nevadí, že společně podvádíme tu jeho, nebo se mstím za předešlou křivdu? Nerozumím o jaké křivdě mluvíš. Jestli se někdo může cítit ukřivděně, je to jeho BM, která se asi snaží udržet si manželství. Pokud ti nevadí, co jí vlastně děláš, zkus se vžít do její situace... až budeš mít rodinu a třeba děti a manžel se bude chodit bavit jinam s jinou. Ty budeš jen na praní, vaření, žehlení...
Nebo jsem závislá? To je jednoduchá výmluva. Po rozchodu prostě každému ten druhý nějaký čas chybí. Někomu to trvá rok, než se z toho vylíže, někomu třeba déle. Jde o pevnou vůli - nestýkat se, nevidět se, nevolat si...
Není tady

Míšo, zas máš pravdu. Taky jsem se tak ponižovala, protože jsem bojovala. Tisíckrát jsem si říkala: "kopni ho do zadku, ať si táhne", ale zas a znovu jsem se nechala stáhnou do toho bahna, na nic se neptala, jen čekala, kdy zas odjede. Ale jednou si člověk prostě řekne DOST. Mám svou cenu.
Lauro, jak jsi na to vlastně vůbec přišla, že to hraje na obě strany? Jak to utajil, když jsi s ním už žila Ty?
Jsem jen zvědavá.
Trpět přestaneš pouze tehdy, když si sama uvědomíš, že máš svou hrdost a cenu a rozhodneš se, že mu nedopřeješ ten luxus -mít harém. Takhle jsem si to nějak ujasnila já. Jemu to moc vyhovovalo. Asi byl dost utahanej:lol:(v týdnu se mnou - o víkendu s ní), ale zřejmě spokojenej, když s tím nic nedělal. Tak jsem si řekla: Nikdo nemůže mít všechno, ani Ty nebudeš, když se neumíš rozhodnout.".
Upravil(a) Fanny5 (18. 10. 2006 13:32)
Není tady
Přesně tak, přerušit veškeré kontakty s ním a být tvrdá k němu i k sobě. Znám to, je to těžké, taky jsem se plácala ve vztahu, který neměl absolutně žádnou budoucnost - on o spousu let starší, ženatý, s dvěma dětmi, já naivní zamilovaná dvacetiletá holka.... Táhli jsme to spolu 8 let - když se teď na to podívám zpětně, nechápu jak jsem to mohla vydržet. Vlastně vím - přitahoval mě fyzicky, chtěla jsem s ním sex kdekoliv a kdykoliv, byla jsem na něm závislá. Věděla jsem, že je to špatně, že to tak vůbec nechci, že chci "normální" vztah s klukem, který se ode mně nebude vracet k rodině. Byla jsem svým způsobem sobecká a hlavně měkká, trvalo mi dost dlouho, než jsem si dokázala říct DOST a utnula jsem to.... Nebylo to jednoduchý stejně jako každý rozchod, ale jsem šťástná, že jsem to udělala!! Věř mi, tohle nikam nevede. Budeš se jenom trápit a ubližovat sobě i ostatním...... :-))) Hodně sil :-)))
Není tady
Lauro,
bezcharakterní nejsi, ale jestli máš tento vztah, tak víš, že do budoucna s ním počítat nemůžeš. takže sis vlastně zvolila dráhu milenky a vrby, ostatně jak sama píšeš.Manželka o tobě ví( nakonec proto se možná tenkrát rozvedli, zajisté ví o té další - nevím, jestli teď on má jen tebe jako milenku, ale dost dobře možná stačí zvládnout milenky obě i s manželkou. A že bys manželce vadila?Myslím, že teď už ne, ona siho nakonec taky "nakonec využívá".A že společně podvádíte exmanželku? On se svoji exmanželkou jistě rád podvádí tebe ...takže co je bezcharakternost?Anebo že tebe i exmanželku on podvádí se svoji milenkou( z časového hlediska ji nazveme č.2).....Tady byste se měly asi sejít všechny 3 adát mu pořádně do kožichu (způsob byste si vyjasnily na místě) :-))
Anebo se na něj vyprdni a zkus štěstí někde jinde, protože tady, jak je vidět ti nepokvete...
Není tady

Michaela.43 napsal(a):
Lauro,
bezcharakterní nejsi, ale jestli máš tento vztah, tak víš, že do budoucna s ním počítat nemůžeš. takže sis vlastně zvolila dráhu milenky a vrby, ostatně jak sama píšeš.Manželka o tobě ví( nakonec proto se možná tenkrát rozvedli, zajisté ví o té další - nevím, jestli teď on má jen tebe jako milenku, ale dost dobře možná stačí zvládnout milenky obě i s manželkou. A že bys manželce vadila?Myslím, že teď už ne, ona siho nakonec taky "nakonec využívá".A že společně podvádíte exmanželku? On se svoji exmanželkou jistě rád podvádí tebe ...takže co je bezcharakternost?Anebo že tebe i exmanželku on podvádí se svoji milenkou( z časového hlediska ji nazveme č.2).....Tady byste se měly asi sejít všechny 3 adát mu pořádně do kožichu (způsob byste si vyjasnily na místě) :-))
Anebo se na něj vyprdni a zkus štěstí někde jinde, protože tady, jak je vidět ti nepokvete...
Teda Michaelo, smekám, to byla vynikající analýza.
Není tady

Škoda, že tu Laura není a něco nám k tomu nenapíše.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Škoda, že tu Laura není a něco nám k tomu nenapíše.
Holky, díky, říkáte mi to pěkně od plic, ale to jsem potřebovala. Musím s tím sakra už začít něco dělat..točím se v kruhu a vidím, že jsem sama ze sebe nešťastná ,měsíc od měsíce čím dál víc. Díky.
Není tady

Jo Lauro, každá z nás tady asi občas potřebuje, aby mu někdo otevřel oči.
Trápíš sama sebe, manželka se trápí a on je ten borec, co po něm ženský tak prahnou, že si nechaj líbit sr..t na hlavu.
Není tady
Já myslím, že to není bezcharakternost, jako spíš slabost... taky jsem se kdysi zamilovala do ženatýho chlapa a milovala jsem ho tak strašně, že jsem přistoupila na jeho podmínky ("v životě se nerozvedu a taky nechci, aby se o tom někdy dozvěděla manželka")... je to tak - mužskej chce pořád "nový maso" a je mu fuk, jestli z toho ta ženská bude rozhozená....
... takže radim: VYKAŠLAT SE NA NĚJ a pokusit se zapomenout... i když je to těžký, chápu... držim palce
Upravil(a) josefina (18. 10. 2006 16:57)
Není tady
Ty chlapi jsou fakt nezkutečný 
.
.
.
no a my taky 
Upravil(a) Feuria (18. 10. 2006 16:07)
Není tady

Feuria napsal(a):
.
.
.
no a my taky
My jsme však většinou neskutečně blbý.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Feuria napsal(a):
.
.
.
no a my takyMy jsme však většinou neskutečně blbý.
jojo, jako kdybychom to měly napsané na čele: Jsi kretén? Seznam se se mnou! alespoň já jo.... 
Není tady

Ja osobne som mala hlavne neskutočný radar na tých kreténov
S jednou známou sme si hovorili: Keby nás pustili do miestnosti so 100 mužmi, do piatich minút nájdeme každá toho najväčšieho sviniara a ku.....ka. Tam nepomôže nič, len reštart a prerobenie softvéru danej ženy 
Není tady
Selimko ja uz mam po dnesku dojem ze ten sw ma tolko bugov, ze prerobit ani nejde 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Ide, ide, ale bolí to. Je to však furt lepšie ako tvrdý reset
- takže pome, pome, makať a neflákať sa.

Není tady
Ahoj Lauro,
a co ti na tom tvém vztahu vlastně vadí? Zkusila sis tuhle otázku položit a jednou větou - jasně a srozumitelně - si na ní odpovědět?
Vadí ti to, že jsi několikátá v pořadí? Vadí ti to, že s tebou podvádí ženu? Vadí ti to, že "ve tvých letech" bys už měla mít "vážný vztah" a pomýšlet na děti? Vadí ti to, že ten vztah je nestandardní a spadá do kategorie vztahů, které jsou hodnoceny jako "závadné"?
Protože všechny tyhle důvody, pokud jsem se strefila, vězí jen ve tvé hlavě. Pokud se snažíš nacpat svůj vztah do škatulky "nezávadný" - tak, jak ho běžně přijímá okolí - pak se nedivím, že máš z toho nervy.
Ovšem pokud ti ten vztah (nebo ten sex) přináší něco skutečně krásného - asi ano, když neodoláš - tak se ptej, zda to krásné náááhodou nestojí za to.
Jen jsem ti chtěla dát inspiraci pro jiné uvažování.
Každý náš vztah má pro nás hluboký smysl a s nikým neztrácíš čas. Neříkám, abys chodila s ženáčem a žila v bludu, že si tě vezme a bude tobě a dětem celý život oporou. To by byla zcestná chiméra. Jen říkám, že je důležité vědět, proč něco dělám a jestli to něco, co podle běžných měřítek je špatné, náhodou pro mě není krásné a plné vitální energie. Protože to je důvod, proč občas někomu prostě neodoláme. Tak proč odolávat - dokud ti to přináší víc potěšení než bolesti, tak si to pěkně užívej.
Není tady
Tý brďo Avalonko - na Tebe to těhotenství nějak zvláštně dobře působí :-)
Jak vůbec je ? Jak se má maminka čekatelka ? 
Upravil(a) Feuria (19. 10. 2006 9:13)
Není tady
Ahoj Fe,
mám se krásně, prožívám nejšťastnější období mého života. Přítel se na mimčo šíleně těší (snad víc než já) a to bych přála každé holce, aby na to těšení nebyla sama. Díky za optání. A jak u tebe? Jak válčíš ty? 
Není tady
avalonka napsal(a):
Ahoj Fe,
mám se krásně, prožívám nejšťastnější období mého života. Přítel se na mimčo šíleně těší (snad víc než já) a to bych přála každé holce, aby na to těšení nebyla sama. Díky za optání. A jak u tebe? Jak válčíš ty?
To ti moc přeju.
Jak válčím? V celku v pohodě
dělám si školičku, hodně pracuju ... jak na sobě, tak pro penízky.
Ženáče už neřeším (jen tak někdy, ale snažím se myšlenky na něj zahánět) !
Celkově mi je fajn, vše jde podle představ (v rámci možností).
Jakmile budu cítit jistotu, co přesně chci - pustím se do toho.
Zatím si užívám na podnájmu s kamarádkou, hodně mluvím s rodiči, studuji.... 
Děkuji za optání.
Upravil(a) Feuria (19. 10. 2006 9:36)
Není tady

avalonka napsal(a):
Ahoj Lauro,
a co ti na tom tvém vztahu vlastně vadí? Zkusila sis tuhle otázku položit a jednou větou - jasně a srozumitelně - si na ní odpovědět?
Vadí ti to, že jsi několikátá v pořadí? Vadí ti to, že s tebou podvádí ženu? Vadí ti to, že "ve tvých letech" bys už měla mít "vážný vztah" a pomýšlet na děti? Vadí ti to, že ten vztah je nestandardní a spadá do kategorie vztahů, které jsou hodnoceny jako "závadné"?
Protože všechny tyhle důvody, pokud jsem se strefila, vězí jen ve tvé hlavě. Pokud se snažíš nacpat svůj vztah do škatulky "nezávadný" - tak, jak ho běžně přijímá okolí - pak se nedivím, že máš z toho nervy.
Ovšem pokud ti ten vztah (nebo ten sex) přináší něco skutečně krásného - asi ano, když neodoláš - tak se ptej, zda to krásné náááhodou nestojí za to.
Jen jsem ti chtěla dát inspiraci pro jiné uvažování.
Každý náš vztah má pro nás hluboký smysl a s nikým neztrácíš čas. Neříkám, abys chodila s ženáčem a žila v bludu, že si tě vezme a bude tobě a dětem celý život oporou. To by byla zcestná chiméra. Jen říkám, že je důležité vědět, proč něco dělám a jestli to něco, co podle běžných měřítek je špatné, náhodou pro mě není krásné a plné vitální energie. Protože to je důvod, proč občas někomu prostě neodoláme. Tak proč odolávat - dokud ti to přináší víc potěšení než bolesti, tak si to pěkně užívej.
Avalonko,
myslím, že málokterá žena (která je sama) se dokáže s takovým vztahem trvale spokojit, aby jí to nepřinášelo utrpení.
To jsou asi jen vyjimečné případy.
Vzhledem k tomu, že Laura píše, že trpí a to čím dál víc, tak zřejmě mezi tento typ žen nepatří.
Jasně. Sex si užívá, v tu chvíli, ale zbytek času se trápí a to je převaha.
Nevím co, ale něco jí na tom vadí určitě a nejspíš všechno, co píšeš, dohromady......
Není tady

Tak proč odolávat - dokud ti to přináší víc potěšení než bolesti, tak si to pěkně užívej.
Proč odolávat? Protože krátkodobě si užít na úkor někoho jiného ti dlouhodobě štěstí nepřinese....
A navíc - toto není člověk, který by s ní plánoval dlouhodobější vztah, toto je jen sběratel skalpů....
Není tady