Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 2. 2007 16:10

chylo
♥------

Re: po partnercine nevere nefunguje sex...

Ja sa ti divim ze sa nechas tahat za nos ako blbec. Chce to psychologa .... nemozes mat radsej niekoho kto ti robi zle ako seba.

Není tady

#27 1. 2. 2007 17:02

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Blbost, jakýho psychologa????
Petře, dobře si udělal. Ona už v tobě nebude mít jistotu, uvědomí si, co vlastně chce a je možný, že se k tobě bude chtít vrátit, pokud o to samozřejmě ještě budeš stát. Udělal si to nejlepší, cos mohl.

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#28 2. 2. 2007 11:40

Petr
♥------

Silenost. Vcera shanela cely den letenku a prileta ted (misto ty nedele). Po peti letech... ale tahle agonie je k zblazneni.  Bombarduje me esemeskama, at ji neopoustim, ze o nej nestoji, ze beze me nemuze zit apod.,  ale kdyz se nad tim zamyslim, nema to podle me stejne cenu. samozrejme, ze strasne chci, aby se vratila - ale kde vzit jistotu, ze ted to mysli vazne a ze za 14 dni nebudeme zase presne tam, kde jsme byli, nez kdyz minuly utery odjela (sice jsem citil, ze vsechno neni vporadku, ale ze je to takhle v pytli me vubec nenapadlo...)

Není tady

#29 2. 2. 2007 12:58

backie
♥♥♥----

jistotu nikdz mit nebudes.. musis si jen rozmyslet, jestli ji mas tolik rad, aby ti druha sance stala za to.. a kdyz to vemes kolem a kolem tak tyden dva navic uz ti neublizi.. vzdat a skoncit to muzes dneska stejne jako za tyden..

Neexistuje muz, ktery by nesel opustit....

Není tady

#30 2. 2. 2007 15:12

maya
♥♥♥♥♥--

Asi bych po tomhle svýmu partnerovi už nedokázala věřit. Myslím, že se určitě dá pochopit, když někdo najednou zblbne a má úlet s někým jiným, ale hodně by se mě dotklo to, že mi lže (jede s kamarádkama) a mezitím si jede otestovat, jestli by to s tím druhým přece jenom nebylo lepší. Mám dojem, že Tebe má jako jistotu a předpokládá, že k Tobě se může vrátit vždycky.

Není tady

#31 2. 2. 2007 15:18

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Taky si myslím, že pokud ji vezmeš zpět, tak pro ni budeš i v budoucnu tím, ke komu se bude moci vždycky vrátit, až ji poblouznění s kýmkoliv dalším přejde...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#32 2. 2. 2007 15:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Každá rada drahá. Ja by som sa jej teda v prvom spýtal(byť jej priateľ), prečo mi klamala a prečo vôbec letela za ním... Chápem, že citom človek nerozkáže, ale skutkom sa rozkázať dá, tým sa líšime od vzieratiek. A jej činy sú podľa môjho názoru jednoznačné... bohužiaľ.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 2. 2. 2007 18:52

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Petře

šanci jsi ji dal a chvíli sekala dobrotu a pak frnk za ním ... se vyřádila chvíli bude hodná, nebo ji on řekl že šlo jen o sex a vztah nechce tak cupitá domu, ale na jak dlouho ....

samozřejmě že ti chybí a pokud ji vezmeš zpět můžeš to zkusit, ale myslím že už ji nebudeš nikdy věřit ...

Není tady

#34 2. 2. 2007 20:09

Kájinka
♥♥-----

Peto,podle me,bys ji mel chvili nechat vycukat..hodne Ti ublizila,tak at si ted nemysli,ze ji to vsechno projde tak hladce....a jestli ji vezmes zpatky,musis ji dat potricne najevo,ze jestli se to jeste stane,tak ze dalsi sanci uz nedostane...a zatim si taky stat...

Není tady

#35 2. 2. 2007 20:12

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

roll jestli ji vezmeš se vším všudy zpátky vissla tak jsi hazardér dumbom a masochista, takhle si dobrovolně masakrovat své srdce dumbom myslíš že nenajdeš lepší a věrnější holku?? Udělala to dvakrát ne jednou a proto si myslím že to pro ni nebude problém znovu to zopakovat stolt

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#36 3. 2. 2007 15:39

backie
♥♥♥----

Skoda ze ji nikdo do hlavy nevidi.. Urcite by to bylo zajimave, co se te holce honi a honilo.. ¨Trebas neodjela vyzkosuet jake by to bylo, trebas se odjela rozloucit naporad... Trebas ji chvilku trvalo nez si uvedomila, co je pro ni dulezita.. Jestli ulety nebo jistota.. Trebas potrebovala ujet, risknout, ze vsechno znici, aby poznala co ji za to stoji a co ne, a kdo je ten, ktery nikdy nezklame.. :-) Ono se lehko odsuzuje, ale nikdo z nas s Petrem nechodil  a nikdo z nas ani jednoho z nich nezna.. Trebas se stalo neco, co vycitila jen ona, co ji podesilo, a co Petrovi neprislo vubec podstatne.. :-)

Není tady

#37 3. 2. 2007 22:05

Petr
♥------

Diky vsem za rady i podporu. Opravdu moc...

Ta moje bestie mi dava kapky - prijela vcera po poledni.

Puvodne jsem to chtel hned skoncit, ale byla uplne znicena a vsechno se mi snazila vysvetlit. Ze proste po tom, co se do nej v lete zamilovala a pak prijela a rozhodla se zustat se mnou se ji ta touha, jakou zazivala predtim nevracela a co se tyce sexu, casto myslela na nej. Sice ji se mnou bylo hezky a  nedokaze si predstavit nikoho, s kym by si tak sedela, ale drivejsi zamilovanost se porad nikde.

Mluvila o tom se spoluzackama, s rodinou atd. a vetsina lidi ji rekla, ze v jednadvaceti je jeste mlada na to, aby pokracovala v takovym dlouhodobym vztahu, kdyz ted vyprchala vasen (u ni az po tech 5-ti letech...). Ze si ma uzivat.

Tak se rozhodla, ze za nim pojede, aby videla, co k nemu vlastne citi a taky jak to zmeni jeji city ke me. Rekla mi, ze ale od chvile co tam prijela citila, ze je to blbost, ze tam vubec nemela jezdit a porad myslela na me. Je pravda, ze mi odtamtud hodne psala, nekolikrat denne...

V zivote jsem ji nevidel tak zoufalou - nemuzu to ted proste skoncit.

Asi jsem opravdu hazarder a masochista...

666salome: vernejsi bych nasel urcite :-) ale nedovedu si predstavit, ze bych nasel holku, ktera by mi tolik sedela. Ve vsem. I po peti letech, po tom, co znam vsechny jeji zlozvyky... proto to nechci poustet.

Není tady

#38 3. 2. 2007 22:09

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

No pokud je jí teprvě 21, tak si troufám říci, že vám to stejně nedopadne... Nemyslím si, že v tomhle věku je člověk připravený na vážný vztah, navíc po tom co předvedla...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#39 4. 2. 2007 8:13

aja000
♥♥-----

petře -po pěti letech  vztahu,jak to bucde vypadat za 15-20 let ..jsem vdaná 21 let a vždy když to slyším ,že po 3 ..5 letech vypršela vášen....tak si vždy vzpomenu na svoje manželství a snažím si vybavit jaké to u nás bylo ,když jsme spolu byli 3 ..nebo 5 let a říkám si když už ted to skřípe po tak krátké době....co budou dělat ...pak... taky jsme měli mos starostí a problémů...kdo je taky nemá...ale vždy jsem věděla ,že jsem si vybrala dobře.....že je jedinný na světě..pro mě....a kdyby se něco stalo...vždy bych si řekla ty roky stály za to...bylo to fajn....ahoj a drž se ...a rozhodni se správně...držím ti palce.....ale nedělej nikomu vola ,taky máš svou cenu...

Není tady

#40 4. 2. 2007 9:35

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Petře, jak tak počítám, tak tě poznala v 16 a 5 let monogamie je pro takovou holku moc velký úvazek. V tomhletom věku si chce každý co nejvíce užít a když si neužije, tak pak má tyhlety stavy, že mu něco uteklo a s tím se nedá nic dělat. Asi jí nezbyde nic jiného, než že to teď dožene. (Dost) možná se za 5 let s brekem k tobě vrátí, jakou velkou chybu udělala.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#41 4. 2. 2007 11:02

Kájinka
♥♥-----

Andromeda napsal(a):

No pokud je jí teprvě 21, tak si troufám říci, že vám to stejně nedopadne... Nemyslím si, že v tomhle věku je člověk připravený na vážný vztah, navíc po tom co předvedla...

Tak to,ze neni v 21 pripravena na vztah je pekna blbost...moji rodice se znaji od svych 16ti let...mama otehotnela a vdavala se,kdyz ji bylo 17 a tatkovi 18...mame je 34,tatkovi 35 ...me 16 a jeste mam brachu-12...kazdy jim daval 2 roky a konec....ale oni jsou porad spolu a vsechno klape...v takovych vecech,neni vek az tolik podstatny...takze Peto...klidne to muze pokracovat spokojene dal..jestli si opravdu uvedomila svoji chybu a lituje toho,tak ji asi doslo,co v Tobe ma  a vickrat to snad neudela..

Není tady

#42 4. 2. 2007 11:10

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Petře,
já jsem byla se svým bývalým přítelem taky od 15 do 21 let. Byl můj první a byla to pro mě láska jako trám. Ale kolem 19. narozenin jsem si začala uvědomovat, že chci vědět, jaký to je i s někým jiným. Nemyslím jen sex, ale i vztah a to všechno okolo. A nakonec to naštěstí pro nás oba dopadlo, tak jak to dopadlo - rozchodem. Během toho vztahu jsem stoprocetně věděla, že ho jednou podvedu tak jako tak, protože to budu chtít vyzkoušet i s někým jiným.
Takže já tu tvojí přítelkyni docela chápu.
Držím palce tummenupp

Není tady

#43 4. 2. 2007 13:28

backie
♥♥♥----

Jup taky ji v tomhle chapu a moc obdivuju zensky, ktery si v 16 najdou prvniho a s nim zustanou naporad. Pak jen premyslim, jak jim ty nevery prosli.. Neverim ani sobe natoz cizim, ze se to da vydrzet.. :-)
viz Kajinka - take sve rodice obdivuju a mam je moc rada a ve vsem moznem bych za ne dala ruku do ohne, ale kdyby se me nekdo zeptal, jestli si byli vzdy verni, tak je to 5o na 5o... Nevim, fakt ne a to se potkali celkem vybourene.. Ale ja mam nazor, ze existuji nevery, ktere zachranuji vztah a utuzuji lasku...

Není tady

#44 4. 2. 2007 17:01

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Petře

pokud jí je 21 tak bych taky řekl že to nevydrží ... jo a podle mě pěkně kecá :-)) kdyby jí to nesedělo v tý Anglii jak ti řekla, tak by se hned vrátila a né si tam prodlužovala pobyt .... nebuď naivní.

Není tady

#45 4. 2. 2007 18:56

Kájinka
♥♥-----

backie napsal(a):

Jup taky ji v tomhle chapu a moc obdivuju zensky, ktery si v 16 najdou prvniho a s nim zustanou naporad. Pak jen premyslim, jak jim ty nevery prosli.. Neverim ani sobe natoz cizim, ze se to da vydrzet.. :-)
viz Kajinka - take sve rodice obdivuju a mam je moc rada a ve vsem moznem bych za ne dala ruku do ohne, ale kdyby se me nekdo zeptal, jestli si byli vzdy verni, tak je to 5o na 5o... Nevim, fakt ne a to se potkali celkem vybourene.. Ale ja mam nazor, ze existuji nevery, ktere zachranuji vztah a utuzuji lasku...

Ja si s tatkou celkem povidam o vsem a jednu jsem se ho ptala,jestli byl mame neverny..rekl mi ze jo...ze jednou.....ale ze proste nema potrebu..myslim,ze si celkem vyhovujou..mama asi byla zatim verna...ale nic neni nemozne....pokud jde u nevery jenom o sex,neni to tak hrozny,nez si najit stalyho milence...tot muj nazor..

Není tady

#46 4. 2. 2007 19:45

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kájinka napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Tak to,ze neni v 21 pripravena na vztah je pekna blbost...moji rodice se znaji od svych 16ti let...mama otehotnela a vdavala se,kdyz ji bylo 17 a tatkovi 18...mame je 34,tatkovi 35 ...me 16 a jeste mam brachu-12...kazdy jim daval 2 roky a konec....ale oni jsou porad spolu a vsechno klape...v takovych vecech,neni vek az tolik podstatny...takze Peto...klidne to muze pokracovat spokojene dal..jestli si opravdu uvedomila svoji chybu a lituje toho,tak ji asi doslo,co v Tobe ma  a vickrat to snad neudela..

Možná je to blbost, ale za názorem, že v 21 není většinou člověk připravený na vztah, si stojím... To že tví rodiče jsou spolu již od svých 16 to přece nevyvrací??? Někomu to v té době vyšlo, jiným ne, ale tehdy byla celkově jiná doba. Zároveň jsem tohle uváděla v souvislosti s probíranou slečnou, která očividně neví co chce a nechce si zavřít ani jedny dveře... To mi nepřipadá, že by byla příliš "připravená"...

Kájinko, v 16ti letech jsem taky myslela, že jsem dospělá a že všemu rozumím... teď mám pocit, že se mám ještě hodně co učit než všemu porozumím smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#47 4. 2. 2007 20:14

Kájinka
♥♥-----

Tak ja si v zadnym pripade nemyslim,ze vsemu rozumim :-) to asi nebudu nikdy...nasim to asi proste vyslo....ja mam kluka,kterymu je 18 a porad mi rika,ze by semnou chtel byt naporad...ja taky,jenze to asi nevydrzim,za cely zivot byt jenom s jednim clovekem preci nejde...i kdyz ho moc miluju a chtela bych aby to tak bylo,tak nevim..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí