29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, uz jsem na babinet dotaz psal - do diskuzi v "Zivot po nevere" ( http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=12524 ) , ale zatim se tam nikdo nema k odpovedi, tak to zkousim jeste tady. Kratce - jsme spolu 5 let, posledni pulrok se u partnerky zacalo objevovat to, ze milovani nepotrebovala tak casto jako predtim, ale i tak jsme se milovali v prumeru 3x tydne. Na prazdniny odjela pracovat do ciziny. Ze zacatku mi jeste psala, jak moc ji chybim - i milovani se mnou. Pak potkala jineho muze (fyzicky hodne odlisneho nez jsem ja o hlavu vetsiho, o deset let starsiho...) a vpodstate se do nej zamilovala - se vsim vsudy. Po jejim navratu jsme spolu byli a ona za nim pak jeste na 14 dni odjela - pry jako za kamaradem (... ja blbec si to porad nepripoustel a veril ji). Nakonec vsechno vyslo najevo a po tom, co jsme si vse vyrikali jsme zustali spolu (s nim to skoncila). Bohuzel, od te doby jsme se opravdu pekne pomilovali jen jednou (uz je to skoro mesic a pul) a mam dojem, ze ji vubec nepritahuju. Rika, ze me strasne miluje, ze se ji libim a chce byt se mnou, ale v posteli se chce jen pritulit a nic vic. Vubec na sex se mnou nema naladu. Nevim, co s tim, protoze vim, ze sex s nim se ji strasne libil a opravdu si to uzivala. Mate nekdo podobnou zkusenost? Nebudu ji do niceho nutit (ani nechci), ale nevim, jak najit zpatky to, co bylo jeste v pred par mesici uplne samozrejmou soucasti naseho vztahu.
Není tady
No já jsem nevěrná nebyla,ani bych nemohla být,ale je fakt, že čím dýl s partnerem jsem, tím mám chut se k němu spíš přitulit,že mi ani o ten sex až tak moc nejde,spíš o ten pocit blízkosti,že mě má kdo obejmout a tak....je fakt, že fyzická přitažlivost se s časem vytrácí,ovšem neznamená to, že bych partnera nemilovala...spíš ho miluji jiným způsobem než na začátku,není to takové"akční",ale zase je to pevnější nebo jak to říct...nevím,jestli jsem ti pomohla,ale myslím,že je to přirozený proces
Není tady
Me: To jsem si taky rikal - vlastne se tim utesuju :-), ze tak se to prirozene vyviji asi v kazdym vztahu. Ja jsem taky mel chvile, kdy mi moje mila prisla jako normalni holka a nejak zurive me nepritahovala. Jenze zaroven o ni vim, ze ma sex opravdu rada a ze to, jak je ted se mnou neni jeste zdaleka vporadku (take je to od te nevery teprve neco malo pres mesic...). Nevim, jestli si s ni mam sednout a pokusit se o tom si nejak vic do hloubky promluvit, protoze ona vzdy rika, at se niceho nebojim, ze me miluje - jak pises ty - daleko hloubejc a pevnejc nez predtim, ze ji to doslo, kdyz videla, ze by me opravdu mohla ztratit. A ze se mnou chce dal zit. Ale zaroven mam pocit, ze se to musi vratit, protoze predtim jsme to oba potrebovali a taky delali casto a to, ze to ted z jeji strany ochladlo neni tim, ze by to uz nepotrebovala (coz taky potvrzuje, ze s tim druhym si to dopravala jak jen to slo...), ale ze ve smeru ke me je v tom neco spatne... kazdopadne diky za odpoved :-)
Není tady
Ve Tvém případě asi nejde o zevšednění když prokazatelně víš, že partnerka byla zamilovaná do jiného muže. Musíš tomu dát čas i když je to těžké. Počkat až za Tebou sama přijde. Ze zkušenosti vím, že ty rozchody nebývají napoprvé, takže musíš být trpělivý. Podle statistiky většina lidí v životě zahne, jde o to, nenechat hormony rozbourat všechno kolem sebe.
Není tady
chce to čas, si myslím.
Není tady
Třeba jí stačí jen ta jistota, kterou jí dáváš. Možná k lásce a společnýmu žití ten sex nepotřebuje. I tak to lidem vyhovuje
Může tě milovat, chtít s tebou být....možná se to spraví časem , třeba jí stačí být chvíli v klidu a srovnat si to v hlavě...
Není tady
Úplne súhlasím s Tapapulkou. Nechaj ju, nech príde sama za tebou, nech ťa sama zvedie. Netlač na pílu a uvidíš, dočkáš sa. Možno to ešte nemá v sebe vstrebané, užíva si tvojej prítomnosti a bezpečnosti a onedlho si bude užívať aj teba samého. Držím palčeky!
Není tady
Petr napsal(a):
ze me miluje - jak pises ty - daleko hloubejc a pevnejc nez predtim, ze ji to doslo, kdyz videla, ze by me opravdu mohla ztratit. A ze se mnou chce dal zit...
tak vidíš,to je super, kdyby tě nechtěla, tak ti tohle neříká a jde za tím druhým...myslím, že čas to spraví...:supr:hlavně na ni netlač, ani ji to nijak nevyčítej,musí si o to říct sama
Není tady
No, je zajímavé, že ženský tady obecně říkají, že se to spraví atd., ale já si tak už jistej nejsem. Jediné, co ti zbývá je, že necháš iniciativu na ní, což může pomoct, nebo to povede k rozvratu vztahu.
Není tady
... uz jsem zacinal mit nadeji :-)
Není tady
Petře, naděje je pořád, ale já to vidím tak, že je teď tah na ní, nech to trošku vyhnít a uvidíš.
Není tady
Moja kamoška bola mužovi neverná(bolo to zložitejšie a ani on si nedal rukáv odtrhnúť, mal styky dokonca s ich spoločnými kamoškami, ale u nej išlo ráve o zamilovanosť a vzťah "se vším všudy") a opisovala mi, že po návrate si doslova musela na muža znovu "zvykať". Práve a hlavne v posteli. A neexistujú záruky, ale oni sú spolu už 17 rokov, z toho 15 ako manželia, majú 12-ročnú dcérku(dali sa opäť dokopy asi rok pred jej narodením). Príťažlivosť sa nedá vynútiť a vedome privolať, ale dá sa zadupať naliehaním a vymáhaním. Tak to nerob a daj šancu jej i sebe, daj šancu vášmu vzťahu. Keby to drhlo, rozísť sa môžete vždy, to je najľahšie...
Není tady
Bude jí dlouho trvat, než se z toho dostane. Člověče, uvědom si, že se chováš jako někdo, kdo si zlomil nohu a po sundání sádry chce rovnou jít běhat kolem stadiónu! Chápeš aspoň tak trochu pojem rekonvalescence? Zapiš si za uši, že ona potřebuje, abys ji do ničeho nenutil. Spíš jí nabízej nějaký jiný aktivity, při kterých vám oběma bude fajn. Ale nedělej nic, aby si myslela, že ji chceš dostat do postele. Při tancování se k ní třeba ani nepokoušej přitisknout, spíš než rukama ji hlaď slovy, očima. Ona ví, že jsi nezapomněl, co bylo. Je to pro ní o to těžší. kdybys to nevěděl, bylo by líp. Hlavně s ní situaci nerozebírej a nepitvej. Cítila by se jako na pranýři a posouvalo by ji to spíš dál, než blíž. Aspoň vidíš, že máš za ženu citlivou holku a ne někoho, kdo to udělá ze sportu a s kýmkoli. Měl bys být rád. Že je k Tobě otevřená.
Není tady
No, řeknu to ze svého úhlu pohledu. Kdybych já setrvávala s tebou poté, co jsem se někde takhle bláznivě zamilovala, bylo by to asi proto, že tě mám ráda nebo spíš, že je mi líto vše zničit a nejde mi k tomu se odhodlat. Ale stejně bych to ankonec udělal a ukončila po podobném trápení se. Ale naskočit zpátky na sex...já bych to nedokázala. Už bych nebyla tak otevřená, je to rpostě zkažené. Ale to je můj pocit, dkyž to beru podle sebe. v podstatě souhlasím s Kalikem. Můžeš tomu dát čas, a uvidíš. já jsem v tomhle směru spíš ne příliš optimistická. Právě kvůli tomu, že se zamilovala. Ten výlet na 14 dní ani nebudu komentovat. V ten moment byla ta volba jasná. On byl ten na prvním místě. možná jsi až moc hodný a až moc tolerantní.
Není tady
No jo, myslel jsem si to. Problem je, ze ona se do toho vrhla uplne bez rozmyslu strasne po hlave. Vim, v takovych chvilich je rozum ta min silna paka, ale sam jsem to zazil a i kdyz me strasne tahlo, proste jsem si uvedomil, o co vsechno bych prisel a neudelal to. Kdyz jsme o tom pozdeji mluvili, zjistili jsme, ze jsme delali spoustu veci spatne a meli mezi sebou problemy, ktery jsme si oba nepripousteli - ale ktery, kdybychom si o nich byli byvali promluvili, nebyl vubec zadny problem vyresit. Prestim. Jeste nez odjela na tech 14 dni trikrat zmenila nazor. Nejdriv ze pojede, pak zase, ze vubec ne a ze uz o tom nebudeme nikdy mluvit, protoze chce byt se mnou a pak ze zas jo. Nevim, co si myslela o tom, jak to dopadne. Nakonec, kdyz se vratila jsem se s ni rozesel - presto, ze jsem myslel, ze z toho chcipnu. Ne, ze bychom se hadali, nebo na sebe byli neprijemny, ale bylo z ni strasne citit, co se stalo. Vydrzeli jsme to dva dny - pak mi vsechno rekla a s nim to skoncila. Tak doufam, ze v ni jeste neco zustalo i tak, ze to neni jen proto, ze by nechtela vsechno znicit... Na tom "vyletu" se strasne vzdalila, strasne. I psychicky - ted mam pocit, ze si mame daleko min, co rict... Sice je nam spolu porad fajn, ale - mam dojem, ze jsme nejak kazdej na jiny koleji.
Není tady
...je fakt, ze asi nemuzu delat nic jinyho nez pockat. Coz je teda na palici, protoze jestli neco nesnasim, tak je to neakcnost. nechtel jsem to pustit, proto, co bylo predtim a ze jsme si 4.5 roku vpodstate uplne perfektne rozumeli a kdyz se neco resilo, vzdycky jsme to dali dohromady kultivovane... takze si proste nedovedu predstavit, ze bych jeste potkal nejakou holku, ktera by mi tak strasne sedla...
Není tady
Petře u nás doma jsme taky po půlroční nevěře ze strany mého manžela, manžel tvrdil, že ji nemiluje, že šlo jen o sex, nevím sex jsme doma měli nejsem žádná puritánka, ani nikdo koho bolí hlava, nejsem tlustá, tak akorát, v té době nemůžu říct, jaké podával výkony s ní, ale se mnou strašný, nechtěl se mu postavit, nakonec se teda postavil a sex byl, ale on měl s tím problémy a já ještě nevěděla, že je mi nevěrný, asi si to v té své makůvce nedokázal srovnat, že je nevěrný a doma mu to nešlo........nevím........nemůžu říct, to jde mimo mě............ale proč píši, když to prasklo týden jsme spolu nespali, teda hlavně proto, že jsem měla ty ženské problémy, celý ten týden jsem si nedovedla představit, že bych s ním něco měla mít v posteli, ten víkend jsem pak jeli na úžasný třídenní výlet kamsi do chatek a tam v tom cizím prostředí, kde nebyli ty 4 stěny našeho bytečku kde jsme si to celý týden vyříkávali a naše starosti, ale kde byla naprosto úžasná příroda, ten výlet a ta atmosféra, chatka, a ta romantika, jsme se milovali, ten první sex ten jsem teda brečela, ale manža byl úžasnej, slzy mi slíbal, nedal na sobě nic znát a ten sex byl úžasnej, já byla vnitřně roztrhaná jak moc ho chci, ale že bych ho vlastně chtít neměla, když mě tak zradil, no ale...............za ty tři dny jsme se milovali několikrát do úplněho vyčerpání, no a od té doby je nás sex lepší, musím říct, že je opravdu lepší dokonce nejlepší za celou tu dobu co spolu jsme, možná si sebe víc vážíme, možná si říkáme, že je ten sex náš poslední tak si ho užíváme,.............nevím,
má rada je, zkus uspořádat nějaký výlet, několikadenní výjezd mimo domov na hory, do ZOO, na zámky a hrady, do přírody, na chatu, co já vím, aby jste mohli vypadnout z míst která důvěrně znáte na místa, která neznáte a jsou pro vás oba nová, myslím, že to by mohlo partnerce pomoct i tobě
mě to asi pomohlo nevím jestli bych zvládla první sex po nevěře v naší posteli
Není tady
Ado jako bych to napsala já. Ve chvíli jeho úletu jsme spolu byli 17let. Čtyřdenní vánoční výlet do Vídně nás vrátil o moc let zpátky. Teď je to prostě báječný a já si říkám, že bych té pipce asi měla poděkovat.
Není tady
Asi tak nějak Terry...............já teda zatím nevím jestli bych jí měla poděkovat, pač netuším jestli to můj manžel ukončil (stalo se to nedávno a teď jsou to teprvá dva měsíce co se z toho dostáváme), tvrdí, že ano, a vše tomu napovídá, ale moje 100 % důvěra a jistota v něj se díky tomuto jeho činu někam ztratila, přeměnila se na slova důvěřuj ale prověřuj a na pocit, že on přeci na světě není jediný chlap a když mě nebude mít rád takovou jaká jsem musímě jít každý o dům dál, což jsem předtím neměla myslela jsem si že je jediný, ale je mi s ním teď dobře, víc si těch chvil vážím a asi jsme nějaké to nakopnutí potřebovali, ale nevím proč zrovna takovéto
Není tady
Taky se mi v životě objevila nevěra, ze začátku jsem s přítelem vůbec nespala, ale později se to uklidnilo, došlo mi že ho mám ráda a zase začalo fungovat, jak mělo..ale to už je dlouho, těžko říct, jak bych reagovala teď..
Podvěst mě můj přítel, tak bych sex ani nezkoušela, já bych do toho hlavně už asi nešla..
Není tady
ja si rozhodne myslim ze tomu musis dat cas a pokial je to mozne, nevycitat jej to... Tak ako hovori Kalik: bud sa to spravi alebo sa to rozsype. Je to tak. ako hovorim, ukaze cas, ale myslim tiez, ze ten cas by nemal byt prilis dlhy, pretoze zivot uteka dost rychlo... mozno sa pred tebou teraz iba hanbi, pretoze ta podviedla, alebo este ma prilis cerstve spomienky v hlave... mozno s tym bojuje zo vsetkych sil, iba nevie ako ti to povedat... ved konieckoncov... vratila sa k tebe a to urcite vela znamena. Drzim vam palce.
Není tady
No, tak po trech mesicich opet pisu. Nakonec se to rozsypalo - moje milovana mi minuly tyden rekla, ze jede s kamaradkama do Rakouska, ale dnes jsem zjistil, ze je v Londyne s tim druhym... Mela se vratit dnes, ale prodlouzila si to do nedele (jeste, nez jsem se dozvedel, kde je). Dlouho jsme spolu mluvili a rikala, ze se ji proste stalo, ze se zamilovala do nej, ale ze miluje i me. Ze jeho ma rada a hodne ji pritahuje, ale chce zit se mnou. Ze na nej cele ty tri mesice myslela a musela za nim jet, sby si v tom udelala vic jasno a ze ted v tom jasno ma (coz ovsem rikala i v zari...). Rekl jsem, ze jestli je to pravda, tak at se sebere a prileti zitra, protoze je absurdni, abych tu sedel, mel pred ocima to, jak si si nim uziva a cekal na ni, nez se vrati. Ze jestli chce ten vztah opravdu zachranit, prileti. Ovsem ona neprileti. Zustava tam do nedele. Tak jsem se s ni rozesel. Nadobro. Nemusim psat, jak mi je... jak to vidite vy?
Není tady
... jen bych rad dodal, ze behem tech trech mesicu nam spolu bylo opravdu hezky, ale v tom sexu se to moc nepohnulo. Paradoxne az necely tyden, pred jejim druhym odjezdem se ji na chvili vsechna touha vratila...
Není tady
Já to vidím tak, že jestli je pravda všechno, co jsi tady napsal, tak už konečně na ni kašli a nebuď za vola. Jestli to tedy chceš slyšet opravdu upřímně...
Není tady
Petře
to všichni víme jak ti je, ale víc jsi udělat nemohl .... některé věci prostě neovlivníš
tak přeju pevný nervy a zase napiš
VAšek
Není tady