|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Chtěla bych poprosit o nějaký recept s rybízovou marmeládou , navařila jsem jí mraky a linecký se nedá jíst pořád díky 
/url]
Není tady
Já ji přidávám do těsta na buchtu - perník,náplň do šátečků,Honzových buchet.
Není tady
Holcina.37 napsal(a):
Přesně jsem teď doděla šátečky s lístového těsta a dala do toho rybízovou marmeládu, jelikož mám stejná problém jako Jackie. Jenže zdá se mi to dost kyselé.
Holcino možna šátečky ještě obalovat nebo posypat cukrem, ale je to dobrý nápad, a hlavně rychlý.
/url]
Není tady
...na palačinky, rozvařit ve vodě a zavařit do ní pudink, zamontovat po trochách do štrůdlů, přidávám i trochu do čaje, do buchet, je z toho dobré cukroví - marmeláda,cukr,oříšky nebo strouhanka,bílek - spojit, vyválet na tenko a vykrajovat různé tvary
Není tady
Vůbec si nelam hlavu z toho, že jí máš moc, ona tak tři roky vydrží, třeba bude příští rok málo rybízu.... Nebo ho bude ještě víc a k marmeládě přibyde ještě šťáva.... 
Není tady
Dělám řezy na které padne hodně marmelády: piškotové těsto se potře směsí : 2 rozemleté piškoty, citronová
šťáva, 1 celá rybízová marmeláda a hodně rumu, na směs krém z 1 másla, 150 g kokosu spařeného horkým mlékem a 200 g cukru, celé polejeme čokoládovou polevou.
Není tady
A co mřížková buchta? Tam dávám marmelády co se nesní a nebo je jich moc.Ale opravdu ,marmelády vydrží dlouho...nelam si s tím hlavu.
Není tady
rohlik natriet arasidovym maslom a na to rybizovu marmeladu 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
rybízovou nebo merunkovou se dobře a já to dělám raději doslazuje rajská omáčka,je chutnější a výraznější než doslazovaná cukrem
Není tady