29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jsem koupila ..jak jsem byla cz..ten adidas sprchovy gel s guaranou pro muze..manza si ho nemuze vynachvalit... a naaadherne voni !
Adidas jsou dobri
Není tady
Souhlas, voní to fakt nádherně. Já jsem koupila nějaký modrý, myslím, že se jmenuje Ice Dive. Uvažuju, jestli si ho nenechám pro sebe
Není tady
no radeji to dej milackovi;)
tvuj nosanek si na to zvykne a nebudes to citit..ale pak si pricichnes k pritelovi a ta vuuuuuuuuuuuune
Není tady
Romča napsal(a):
A co nějaké předplatné, časopis , divadlo...
A nebo plavenku ....aspoň se člověk někdy donutí vypadnout
Ježiš , Romi, děkujuuuuuuu! Ty jsi geniální, teď to jen před tím mým vydržet a neprozradit se do Vánoc... A neřeknu mu to a neřeknu a neřeknu!
Není tady
To mě těší , že jsem Ti dobře poradila.Taky zde čekám na nějakou dobrou inspiraci.
Není tady
Tak já už mám na Vánoce něco málo nakoupeno, jak jste na tom vy, holky?
Není tady
a co teda a pro koho už máš????? já ještě nic....navíc musím počkat až do konce měsíce na výplatu
Není tady
No pro šváru a přítule mám sprej a deo, pro mamku máme mísu na pečení a kosmetický balíček (těl. mléko, dva krémy a krém na ruce). No a pro ségru tu psát nemůžu
Upravil(a) Babucha (4. 11. 2006 14:32)
Není tady
tak mi to Babu písni soukromou já jí to nevyzradím
Není tady
mě můžeš taky! já si to nechám pro sebe
Není tady
tak jsme byli s manzou v sobotu rano v bance a stezoval si ze potrebuje novou penezenku..
tak dalsi darek k vanocum mam
jinak s barackem...uzaoraci datum mame 22.prosince pokud vse vyjde...tak ten den dostaneme klice do ruky..to jsme se s manzou shodli to je ten nej darecek
Není tady
Peněženku chce ten můj taky. Ale nějakou sportovní. No a Ferdi řeknu ti, sehnat ji není zase taková sranda, alespoň tady ne.. Zkusím mrknout i po netu... Snad seženu, musím.
Není tady
ja ani nevim kde tady se penezenky prodavaji..ale bude to urci nejaka skladaci kozena..ta jeho je uuuplne rozervana..no uvidime co sezenu..
jedna velka vyhoda me prace v restauraci..jsme v obrim obchodnim stredisku tak na nakupy nemusim jezdit daleko hehe ..a dnes se pujdu po nejake te penezence mrknout
jinak...si rikam kdyby pred vanocemi byl;o vse tak jednoduche ...ze chlap nenapadne bez premysleni rekne a my vime co poridit
Není tady
Holky koukněte sem...., nevím ale jestli to tu už není....
A můžete si tam i zahrát......
http://www.vanoce-a-darky.cz/
Není tady
Koukala jsem na tu Fugu módu - moc hezké, ale ne zrovna nejlevnější Tak si alespoň zahraju
Jojo, já jsem si včera zahrála, dobře jsem si zapařila
Není tady
Holky už jen 32 dnů, tak co už jste nakoupily???
Není tady
tak já jedu zítra manžovi do librexu pro anatomii lidského těla, páč si ji hrozně přeje
. naštěstí mi na to mamka přispěje
Zkuste www.4obchody.com
Nekoukala jsem ještě moc podrobně, ale vypadá to zajímavě.
Není tady
anebo tohle - možná taky najdete inspiraci http://www.yvesrocher.cz/default.asp
teda holky ten čas letí........nedávno byly Vánoce a už je 1. březenec.... a za chvíli zase Vánoce
už abych začala nakupovat dárky at to zase nenechávám na poslední chvíli!
to byl ftip... ale taky máte ten pocit, že čím jste starší, tím ten čas rychleji utíká?
nebo čím to je...
Není tady