29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jinak dneska máme v TV Zázračnou planetu, alespoň něco. Dále jsou tam dvě novinky - Poslední sezona a Moje "milá" tchýně. Budete to někdo sledovat?
Není tady
Jo na tu tchýni jsem se dívala jednou a stačilo, něco na mé nervy. Nechápu, jak si někdo může nechat tak s... na hlavu... No, nedívate se někdo na Myšlenky zločince?
Není tady
holky budete dnes koukat na chůvu????
podle tohoto http://www.super.cz/klepy/10829-chuva-v … tinka.html by to mělo být zajímavé ale zároveň si myslím smutné....
Není tady
Jojo, já se koukat chci, ale uvidíme, jestli na to bude čas... Jdu se rychle něco poučit.
Není tady
já koukat nebudu, ale chci si počkat na kriminálku miami (pokud teda nevytuhnu )
Teda viděly jste včera Ztracené? Ta Clare se vrátila... Vypadala ale teda dooost zuboženě a zdálo se mi, že už neměla břicho??? No zase napínavé jak trenky
Není tady
Ani mi nemluv Babu, jsem z těch konců vždycky hotová, potřebuju, aby dávali najednou minimálně dva díly
Není tady
jéva holky, co se tam včera dělo??? já už nemohla vydržet
Holky prosím prosím, co bylo včera ve Ztracených ? Prosím napište mi, přítul mi ráno akorát stihl říct, že Pipin zabil toho Eatona, nebo jak se jmenoval??? Co se tam dělo?
Já byla úplně hotová, nějak jsem usnula a vzbudila před třetí ráno na gauči a v telce byl zrovna Kolář a strašně řval
. Asi opakovali Slavíka.
Holky, co se tam dělo? A byly ukázky na další díl?
Není tady
který seriál vás poslední dobou nejvíce zaujal?
Není tady
Eskymko my jsme teď mírně uletěli na Prison Break a teď před sebou máme Chrirurgy
Není tady
já se teda přiznám, že jsem docela seriálová,ale spíš to mám jako kulisu a když jeden díl nevidím,tak se svět nezboří.... s příťou koukáme na House, ordinačku, ulici a občas Ošklivku - chci vidět, jak bude vypadat až ji "polidští"
Není tady
,,se přiznám bez televize si to už nějak nedovedu představit
a nebo prostě bez filmů--Jsem maniak ..Momentálně hltám filmy co sem dohodily holky,něco na netu...seriály taktéž nejvíce asi Myšlenky zločince,Dr.House, Chirurgy,Růžovku ..a nějak to nestíhám
Jěště ,že mě stále funguje video a pc.
Upravil(a) sisi21 (2. 3. 2009 10:01)
Není tady
No, můj absolutní favorit v seriálech byl Červený trpaslík. To jsem vydržela čekat až do půlnoci , jen abych neprošvihla jediný díl....
Jinak teď když stihám , tak House,. A líbila se mi Chůva- jenže to dávali tak blbě přes den....
Manža má "večerníček" Růžovku. To by snad nerozdejchal, kdyby mu ulítnul díl...
Není tady
Můžu vám to tu trochu pokazit? Nedívám se skoro na nic.....
Vím, že to všechno existuje, viděla jsem útržky House (nebo Hause?), vím, že v Růžovce hraje sympatická a hezká Slovenka, někde jsem potřehla Annu Šiškovou (ta nádherně mluví), myslím, že to nazývali "Letiště" .... Spíš se občas svátečně mrknu na DVD, když manžel nebo dítko donesou nějaký film, o kterém se mluví. Zprávy jsem neviděla už aspoň rok.... fakt se na ně chci podívat, ale vždycky zapomenu, nebo ještě čumákuju v práci....
Tak, měla bych založit televizní antikroužek, že jo? (nebo antitelevizní kroužek).
Jo, Červený trpaslík je fajn , zato když jsem šla náhodně kolem TV a dávali Star Trek a asi na 3 minuty se zadívala, málem jsem umřela smíchy, jaká je to kravina
(Tím se omlouvám všem skalním).
Mně kdyby někdo ukradl televizi, asi bych to pár dní vůbec nezjistila
Upravil(a) Tercila (3. 5. 2009 18:16)
Není tady
Terci..to já už došla tak daleko,že pokud nikdo není doma,klidně si tu telku pustím jentak.Nemám ráda samotu..jo a to si v kuchyni zapnu ještě rádio:lol:
Není tady
Sisi, já už v poslední době ani ne, a to si pamatuju rodiče, jak mi říkali: "jak se při takovým rambajzu můžeš učit?" - asi stárnu nebo co . Ale když už nějakou kulisu, tak spíš dobré cédo s muzikou než telku.
Není tady
hmm.to je asi fakt,on člověk jak asi stárne a stárne.. no snad nejsme ještě tak starý??
Vidím to u naší babči,ta má doma ticho,člověk se bojí i promluvit. Když,ale přijde děda, šup a pustí telku ..Jenže on a dálkový ovladač.Nikdo nikdy neví, co vlastně v telce zrovna jde.
ještě,že mají jen těch pár prográmů.si neumím představit ,kdyby měl satelit.
Není tady
A co obnovit tuhle diskuzi? Který seriál upřednostnujete Ordinaci či VKV?Já měla vždy raději ordinaci, ale poslední pár měsíců dávám přednostVKV.Mrzí mě, že už tam neni Andrea.A co československá superstar?Mazec, ne?
Není tady
No já jedině růžovka..a superstar?? to je opravdu dílo!!!!
Habera,Jandová- co tam předvádějí
Vím, to co tam chodí kolikrát za lid.i to .nechápu.Porota by se ovšem měla umět ovládat!!!
Není tady
Jo, jo Habera a Jandová tomu dávaj co proto .Je fakt, že někteří lidé jsou fakt na
Není tady
taková Hvězdná pěchota.
no a ted z jinýho soudku ..co třeba Dům snů.Zrovna jsem to dokoukala.tady je ukázka toho ,Jak se lidi mají nenávidět!!
Není tady