29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak jsem založila nové téma a tady si můžeme pěkně poklábosit o různých tel. pořadech....
tak já bych začala:
Dagi ,jak včera dopadla ta Krimoška- já jsem u toho vytuhla
Babu a jak skončila Chůva????jak to nakonec vyřešili všichni?????
Není tady
nejsem dagi, ale pokud mluvíš o kriminálce Miami, tak vrah byl ten hlavní starej mechanik s požehnáním šéfky. Chtěly prohrát, aby přišli o staré nevýhodné sponzory a pak do toho chtěly dát všechno, aby získali nové, majetnější. Jenže ten kluk ho viděl, jak upravuje křídlo a tak ho zabil, aby to neřekl ostatním.
Není tady
No Chůva byla drsná. Já jsem slyšela, jak mluví ty dvě holky, a otvírala se mi kudla v kapse. Bože, tak chytře nemluvím ani já ve svých letech, natož ony v 8! Nevím, Hamrová má zvláštní styl výchovy. Každopádně děvčata se uklidnila, Hamrová pak dělala jako že si vyšla s nějakým chlapem a holkám to bylo najednou jedno. Prostě rozmazlené kočeny, co potřebovaly zklidnit.
Není tady
holky viděli jste českou komedii JAK SE KROTÍ KROKODÝLI?????
jaké to je????
Není tady
Já jsem to viděla nedávno - sice ti už nepovykládám, o čem to přesně bylo , ale můžu říct, že jsem od toho moc nečekala, a byla jsem proto příjemně překvapená a celkem jsem se i nasmála. Mně se hrozně líbí ten herec Etzler. Má něco do sebe
Mi se to teda nezdálo nic moc, no ale jako oddechovka to možná ujde.
Není tady
no přesně tak, ale já mám ty oddechovky ráda
Já právě moc ne . Jen někdy.
Není tady
no tak uvidíme jestli se k tomu dostaneme...dneska po shlédnutí tv programu jsem zjistila že tam nic není tak jsem doma vzala nějaký dvd...takové oddechovky jsou fajn po náročném dni v práci.... to u mě ale dneska nehrozí
Není tady
Holkýýý, co můžu v kině doporučit, tak Prachy dělaj člověka s Vetchým, Suchánkem a ještě jedním. A chystáme se na Grandhotel. Už to někdo viděl?
Není tady
neviděla, a ten třetí je Hanák
Není tady
Jo, te je on!
Není tady
no jo, babucha je holt náročný divák
To jsem, no, co nadělám
Není tady
Jak se krotí krokodýli pravda je to taková oddychovka, dobrej je Účastníci zájezdu, ale co se mi fakt líbilo, byla Kráska v nesnázích......
Není tady
Holky a co říkáte na ZOUFALÉ MANŽELKY?
Jsem si myslela, že na to koukaj jen ženský a na jednom srazu se jeden známej přiznal, že to sleduje pravidelně a nenechá si ujít ani jeden díl! Teda do chlapa jako hora bych to nikdy neřekla :DDD
Není tady
Manželky jsou úžasné!!! Stejně tak Ztracení!
Není tady
ztraceni nestiham, ale manzelky, kdyz náhodou neusnu, tak si to nechám nahrát na video, nebo to zkouknu v neděli dopoledne
Není tady
koukám na ztracení i zoufalé manželky, obojí je super, už dlouho se mi žádný seriál tak nelíbil, a pak samozdřejmě koukám na kriminální, Kriminálka Miami a Kriminálka Las Vegas
Není tady
Zoufalé manželky , Ztracení taky fajn, ale čekala jsem od toho trochu více.. Zdá se mi to takové dost roztahané. Neviděla jsem asi dva díly a zdá se mi, že se nic podstatného neudálo.. No jo, ale je tam Charlie
Jinak z kriminálek jsem měla nejradši Vraždy v Midsomeru! Štve mě, že to prima zase stáhla .
Sledovala jste to některá?
já ne, ale moje mamka si je pochvalovala.
A Charlie, to je zlatíčko, hobitek jeden
Není tady
Dneska je Ally ! Sledujete???
Já ano
Není tady
no to vím přece