|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Muzete nekdo poradit jak zmrazit brokolici?Jsem to nikdy nedelala a nevim co se s ni stane kdyz ji dam zmrazit.Aby po rozmrazeni nebyla jak treba kapusta:)))
Není tady
minulý týden jsem uvařila brokolici - vařím ji asi 10 minut, nomrálně ve vodě, tu pak použiju jako základ na polévku. Brokolice zbyla, tak šup s ní do mrazáku.
Už to mám vyzkoušené, je dobrá.
Není tady
a kdyz ji budu varit tak v celku nebo ji primo natrhas na ruzicky?Predem dekuji za odpoved:)
Není tady
já ji vařím v kouscích, přijde mi, že je dřív hotová. Vcelku jsem ji vařila jen jednou v papiňáku a byla úplně rozvařená, takže to bylo akorát na polévku...
Není tady
Brokolici na zmražení jen lehce povařím, max tři minuty. Rozebranou na růžičky. Nezapomeňte osolit vodu.
Když jí pak připravuji k jídlu, jen ji nechám prohřát - mikrovlnka, pára.
Není tady