|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
macháček napsal(a):
Tak Vám napíši jak můj sok trumfnul tak milá slůvka jako jsou miluji Tě, zbožnuji Tě, jsem navždy jen Tvůj která jsem manželce říkal, psal i šeptal. Tak ji přitáhl těmito výrazy - jsi úžasná, skvělá a báječná nic víc, nic míň a to jsem tato slůvka s určitostí také použil i když ta četnost byla menší než u miluji Tě. Jinak jsem taky lev, nemáme mi to lvi nějakou smůlu, která se nás drží ?
.......no zrovna na to koukám, nějak moc lvů..........
Není tady
Jo, jo, všude se to hemží lvy. I naše "milá přítelkyně" je lvice.
Není tady
macháček napsal(a):
Tak Vám napíši jak můj sok trumfnul tak milá slůvka jako jsou miluji Tě, zbožnuji Tě, jsem navždy jen Tvůj která jsem manželce říkal, psal i šeptal. Tak ji přitáhl těmito výrazy - jsi úžasná, skvělá a báječná nic víc, nic míň a to jsem tato slůvka s určitostí také použil i když ta četnost byla menší než u miluji Tě. Jinak jsem taky lev, nemáme mi to lvi nějakou smůlu, která se nás drží ?
Nase m. take asi mela velikou zasobu sladkych slovicek, a zvysovala mu dle jeho slov sebevedomi .Nechtel mi prozradit , co to bylo , coz je skoda, protoze by mne to opravdu zajimalo , co se v takovych situacich rika,treba to taky nekdy budu potrebovat.
Není tady
Zde se hlásí také jeden LEV ozdobený parohy. Před lety, když to bylo aktuální jsem říkala, že nemohu ani na podzim do lesa, aby mě omylem nezastřelili myslivci. No šibeniční humor.
Není tady
nevím jestli věříte na horoskopy. Ale p. Kludská se vyjádřila v tom, že tento rok bude pro lidi ve znamená lva nejhorší za posledních 20 let. Menší změna k lepsšímu měla nastat v polovině roku. Nevím jak ostatní, já jsem taky lev, a je mi čím dál tím hůř.
Není tady
ahoj Helenko, jak se daří? jak koukám nic moc viď?
helena.i napsal(a):
nevím jestli věříte na horoskopy. Ale p. Kludská se vyjádřila v tom, že tento rok bude pro lidi ve znamená lva nejhorší za posledních 20 let. Menší změna k lepsšímu měla nastat v polovině roku. Nevím jak ostatní, já jsem taky lev, a je mi čím dál tím hůř.
Není tady
no mně se nelíbí být lev s parohama
, mně učili v přírodopisu něco jiného 
Není tady

Zdá sa ti Panna s parohmi lepšia?
Asi takto...
Myslím, že parohy nepristanú nikomu(no, možno Kozoroh, Baran a Býk by s nimi mohli rátať
) Ale nejako sme
- vráťme sa k slovíčkam... O znameniach je tu speciálne vlákno na psychologickej diskusii
Není tady
teda Selimo, že jsem tohle nevěděla dřív - bych tomu mýmu Býkovi nasadila parohy a nemusela bych bejt Panna s parohama - i když mě sluší všechno - i ty parohy 
Není tady
Lucie33horší, a horší. Včera jsem chytla "rapla" a normálně jsem ho zbila. Všechna ta zloba a emoce nějak musely ven. Pak klasika - kouření jedna od druhé, zvracení , hyster. záchvaty apod. Dělám přesně opak toho co bych měla. Podotýkám, že se M začal tak trochu víc snažit, se mnou víc komunikuje i s dcerama. Ovšem po včerejšku /opět jsem na něj řvala ať mi už vypadene ze života / se oblékl a jako že odchází, mně krávě blbé se najednou ze strachu podlomily kolena a on vida v jakém jsem stavu si sedl, brečel a zase neodešel. Vím, že dělám všechno proto abch mu byla ještě protivnější, aby se mu mu "vesele" odcházelo od rodiny. Výdycky držím, byly i dny , kdy byl klid a dalo by se říct i pohoda a pak to najednou přijde. Včera ten výbuch byl kvůli tomu, že slečna si našla stejného cvičitele jako já a shodila 10 kg. Racionálně-jsem debil, ale mě to rozhodila. Mám nervy na dranc.
Není tady

Heli, kým budeš súťažiť so slečnou, pracuješ jedine na svojom zrútení. Ser na ňu! Nech trebárs vychudne na kosť, čo ťa je po nej! Rieš seba, deti a manžela, nie fitness program nejakej slečny...!! 
Není tady
helena.i napsal(a):
Tak teď už to chápu ...
(Já taky.)
Není tady
Já jsem taky lev
, a rok mám mizerný, ale už se to začíná opravdu lepšít.
Není tady
hehe ja som tiez lev 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Jo ?? Taky to máš tak : zařvat a lehnout ? 
Není tady
A nevíte někdo, jak je to se štírama? Já mám taky skoro celej rok na h....o, tak nevím, jestli za to můžou i hvězdy nebo jen já sama a moje okolí.
Ale jedno vím jistě, zase bude líp - ale kdy???????
Není tady
Oxi napsal(a):
hehe ja som tiez lev
Oxi, přečetl jsi si - Kde a kdy, možná opravdu jsme se setkali, jednu dobu chodil do Práglu ...
Není tady
Mazlík napsal(a):
A nevíte někdo, jak je to se štírama? Já mám taky skoro celej rok na h....o, tak nevím, jestli za to můžou i hvězdy nebo jen já sama a moje okolí.
Ale jedno vím jistě, zase bude líp - ale kdy???????
....Taky štír a rok blbec...a čím dál ,,lépe"...myslím si jak jsem silná a čím dál si připadám jako papinák...před výbuchem...
Tak v tom nejsi sama štírka..
Není tady
Já jsem Rak a taky prožívám nejhorší rok svého dosavadního života
Není tady
nevěřte tomu - letošní rok je nejhorší pro všechny!!!!!!
tedy já jsem Beran, a takový blbý rok, jako je ten letošní, jsem ještě neměla!
a můj ˇprý "šťastně" zamilovaný ještě M. je štír - asi si myslí, že jeho letošní rok je nejlepší (ale myslím, že rok za dva to bude taky hodnotit jinak). A tak ten letošek pos.... ještě jednomu Vodnáři a jedné Panně (tím myslím tedy dceru
, samozřejmě)
jo ale dokud budeme zdraví, tak o co jde???? Takže to je vlastně dobrý, ne?
Není tady
ahoj Ádo, totéž. jsem rak, prožívám nejhorší rok zatím vůbec a můj manžel je lev a myslim, že to má taky letos pěkný.
ale už je ta druhá půlka roku, tak by se to snad mělo otočit !!!!!
Áda1 napsal(a):
Já jsem Rak a taky prožívám nejhorší rok svého dosavadního života
Není tady

Přidám se k vám, holky, když už jsme teda tak odběhli od tématu - jako vodnář musím prohlásit, že letošní konec roku taky nevnímám právě příliš pozitivně.. Ale doufám, že se to otočí a že bude líp..

Není tady
Jsem Ryba , rok mám průměrný a dle astroložky poslední špatný na dlouho dopředu, a chci přispět k původnmu tématu pár veršema, respektive citací jedné krásné písničky od Prokopa(Až si pro mě přijdou):
Takový ty slova jako čmeláčci,
huňatý a milý s kapkou medu...
v duchu ti je stokrát šeptám do ucha,
ale znáš to, lásko,
mluvit nedovedu.
Tak nějak...Chce se mi brečet, každá ženská by to někdy chtěla slyšet od toho svýho jedinýho...
Konečně se mu to povedlo, a já tála a tála a tála

Upravil(a) Regina (26. 10. 2006 10:35)
Není tady
Ojoj, nestraste ja som tiez Rak a mam sa celkom fajn, zatial..... klop, klop na drevo..... 

Není tady
aeva1 napsal(a):
Jo ?? Taky to máš tak : zařvat a lehnout ?
Ako sa to vezme, vecer si zarvu, lahnem, ale zaspat nemozem 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady