|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chtěli bychom jet na lyže koncem prosince na Sk, nejlíp okolí N. Tater. Doporučíte něco? Předem děkuji!
Není tady
Ahoj,
doporučuju Zuberec, byli jsme letos o jarních prázdninách a na ty další tam jedeme znovu.
Najdi si na www.yeti.sk, je tam spoustu informací pro lyžaře. Přímo v Zuberci jsou dvě sjezdovky Milotín a Janovky a asi 8 km Spálená, tam je to moc hezké, zalyžují si tam začátečníci i ti, co jezdí perfektně.papa
Není tady
Maseno, díky moc! Měj se hezky!
Není tady
Není zač, když mám tu zkušenost, tak se ráda podělím, ne??? Taky se měj hezky a ať dobře vybereš.
Není tady
Tak už projela jsem to yeti.cz a je to zastřešené cestovkou. Stavíme dům a máme hodně půjček a tak bych vážne potřebovala aspoň pár dní změnit prostředí. V létě to nebylo možné. Takže sháním něco levnějšího. Tak to jen tak na okraj. Napíšu.
Není tady
Agáto, my jsem byli v soukromí, cena 250 slovenských korun na noc - to máš tak 190,- českých. Jestli chceš, podívej se na www.provat.sk, tam jsme byli my, moc fajn lidi, není to přes cestovku. Papa
Není tady
Omlouvám se:samozřejmě to mělo být www.privat.sk
Není tady