27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám takové ty "trekové boty" - materiál teko já definuju (něco jako samet-hodně laicky řečeno). Přes zimu jsem je měla i na horách a ta sněhová břečka v kombinaci se solí se na nich poznamenala. Jde se nějak těch "map" zbavit??
Není tady
Hm - asi myslí semi - buď je z kůe nebo umělý. Dostane se koupit v prodejnách s obuví čistící pěna, která se nanáí houbičkou a hned se stírá pryč. Zkus se zeptat, třeba Ti poradí i něco jiného.
Jinak před pouitím je vhodné obuv naimpregnovat - já pouívám Aquastop od Sigy....ale je těch prostředků víc...
Není tady
vis co pouzivam ja?taky se mi na sedych semisovych botech udelaly mapy od soli,vycistila jsem to vlhkym kartackem a nastrikala silikonovym olejem.uz jsem to delala jednou a je to neco jako "zjednodusene impregnovani" :
Není tady