Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 17. 10. 2006 19:50

gaca
♥------

Jak vyčistit sportovní boty?

Mám takové ty "trekové boty" - materiál težko já definuju (něco jako samet-hodně laicky řečeno). Přes zimu jsem je měla i na horách a ta sněhová břečka v kombinaci se solí se na nich poznamenala. Jde se nějak těch "map" zbavit??

Není tady

#2 17. 10. 2006 20:17

annie
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak vyčistit sportovní boty?

Hm - asi myslíš semiš - buď je z kůže nebo umělý. Dostane se koupit v prodejnách s obuví čistící pěna, která se nanáší houbičkou a hned se stírá pryč. Zkus se zeptat, třeba Ti poradí i něco jiného.
Jinak před použitím je vhodné obuv naimpregnovat - já používám Aquastop od Sigy....ale je těch prostředků víc...

Není tady

#3 22. 10. 2006 15:03

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

Re: Jak vyčistit sportovní boty?

vis co pouzivam ja?taky se mi na sedych semisovych botech udelaly mapy od soli,vycistila jsem to vlhkym kartackem a nastrikala silikonovym olejem.uz jsem to delala jednou a je to neco jako "zjednodusene impregnovani"   :smile

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí