|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dito, prezraď adresu toho fóra.. 

Není tady

Není tady
Na letním táboře..oba jako ucastnici..A ted jsme spolu 7 let..
Není tady
Na serveru Rande.
Není tady
Na Rande.cz, po několika desítkách setkání kdy mi nikdo nepadl do oka...teď jsme spolu rok a třičtvrtě..
Není tady

Ja som mala jeden kuriózny začiatok vzťahu: Chodila som na slovenský zoznamovací server(už neexistuje), a tam odo mňa chceli nejaké údaje pri registrácii. Mmch, aby bolo jasné, hľadala som vtedy tanečníka na latino, nie parťáka
... Ja naivka blbá som im tie údaje dala a ani som sa nezamyslela, na čo by im boli. No a čoskoro mi prišiel mail: odpovedám na Váš zoznamovací inzerát...
Aký zoznamovací inzerát, kua?!! Utekala som na server, no a čo myslíte??? Hodili tam moje údaje do profilu, z ktorého vyplývalo, že teda niekoho hľadám. Navyše som tam naivne a bezoľstne, ako je mojím zvykom, napísala, že uprednostňujem nezáväzné vzťahy - vtedy to bola pravda, ale bohužiaľ moja predstava o "nezáväznom" sa dosť líšila od predstáv všetkých tých ženatých nadržancov
... No, nakoniec som mala vzťah niekoľko mesiacov s tým prvým adeptom, bolo to zaujímavé, ale časom neúnosné. Ale presvedčilo ma to, že sa dá zoznámiť aj takto, dokonca aj vtedy, ak sa vlastne zoznamovať nechcete
.
Není tady
Ja s pritelem jsme se seznamili na ulici, pozadala jsem ho o kapesnicek.
Jednalo se o nahodu a ne o zadny "balici trik" a jsme rok spolu. 
Není tady
tak my na vyske... zhanala som skripta a prave od neho som ich nechcela... myslela som si o nom, ze je to nejaky "buran" z dediny, ovesany zlatom.... vtedy som mala celkovo o svojich spoluziakoch (kvoli druhu skoly, ako tu niektori vedia...) dost divnu mienku...
no a casom sa to vsetko zmenilo, uz aj to debilne zlato odlozil

Není tady