|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zajímalo by mě kde jste se seznámili se svým přítelem nebo manželem. co říkáte seznámení přes inzerát. Je to nebezpečne ?
Dík za vaše příspěvky 
Není tady

Zoznámili nás spoloční kamaráti. Ale predtým som mala cca 4 vzťahy cez internetovú zoznamku, so striedavým úspechom... Je to jeden zo spôsobov a veľmi sa podľa mňa nelíši od ostatných.
Není tady
my se seznámili v autobuse:-) a skončilo to svatbou.-))
Není tady
my se seznamili,kdyz mi bylo 13 a on prisel za brachou,aby sli za holkama:-)Par let pratelstvi a jsme spolu 12 let.
Není tady
My jsme se potkali v baru, ale už předtím jsme o sobě věděli.
Není tady
A my na autobusové zastávce,jeli jsme každý z jiného rande a jsme spolu 21 let z toho 19 manželé.
Do inzerátu bych nešla.
Není tady

Na chatu 
Není tady
my jsme se seznámili v klubu, kde dělal číšníka a teď už máme rok po svatbě 
My na hodech
juchajdáááá
Není tady
My v jeslích

Není tady
My v hospodě 
Není tady
my jsme se seznámili ve druháku na střední na první hodině v tanečních, ten den jsem zjistila, že chodíme na stejnou školu a oblečení si máme ve společné šatně, chodil do vedlejší třídy a vždy dvě třídy měli společnou šatnu........on tvrdil, že se mu líbím už od prváku a že mě zná od vidění, já si ho nikdy nevšimla, každopádně od té doby jsem spolu začali chodit a pak se vzali, oslavili jsme 15 let co se známe a 5 let manželství, jsme zatím bez dětí a je to 2 měsíce, co udržoval manžel půlroční vztah s kolegyní z bývalé práce........teď jsme spolu a zbytek ukáže čas
Není tady
my se potkali na trampu.
Není tady
Taky v restauraci:storstark:
Není tady
V práci 
Není tady

na základce, chodil do vedlejší třídy ...a já byla líná nosit učebnice, tak jsem hledala nějakého dobráka, co mi je bude půjčovat... 
Není tady
no jo, mazaná 
Není tady
na anglickem foru podobnem babinetu. po trech mesicich z toho bylo icq a po dalsich 10 jsem mu napsala, ze bych ho chtela videt, ze si koupim zajezd va we do parize a on tam taky prijede. neprijel.... pozval me namist toho k sobe a do te parize uz jsme jeli spolu. byla jsem u neho 12 dni, hned na to jsem se vratila na tyden do cech pro kluka a od te doby spolu zijem. uz je to 5,5 roku. manzele jsme 3 roky a pul
Upravil(a) Dita.L (18. 10. 2006 13:23)

Není tady
V hospodě.
Není tady
Na inzerát 
Není tady
my sme sa poznali a neznášali. raz som mu dokonca povedala, že je je.nutý
no a za pol roka som mu zrazu bola taká sympatická že mi kúpil teqilu a bolo. sú divní tí chalpi, nemyslíte?
Není tady
jj, myslim si to tiez 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
u něj v práci a pak už se to odvíjelo
Není tady