18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pěknej metřík snad u tam ta nulka dlouho nebude má na to!!!!!!!!!!
Není tady
no nechame se prekvapit jak se Ferdikovi zadari ne? 1 den...mmmm ehehe snad viccccccccc
a cigarety mam..to je velke nebezpeci..vcera jsem je koupila ale jeste neotevrela..tak snad
Není tady
Ferdi tak se dr !!!
Není tady
pokusim se
Není tady
holky já sem si včera zkusila zapálit a můu říct e pěknej hnus...a pak jsem se z toho pobl.. no nebylo to jenom z toho...ale i z a ted je mi pěkně blujno...no to zase byla akce..
Není tady
co ty ferdo jak se drí?
Není tady
no drzela jen rano ze,pred chvilivkou jsem si musela zmenit metrik zpet na nulu:(
ale zkousim ..nemam zadne cigarety tak snad
Není tady
tak zase nic..vcera jsem se s manzou moc pohadala a z nervu si sla tu krabku koupit a zase...ale budu zkouset dokud to nedam ..
chjo holky...kvuli takove kravine a takova hadka...rozebirat to nebudu mno...sem hrozna
Není tady
A jak je to Ferdi vůbec v USA, co se týká kuřáků a kouření vůbec??? Je to tam opravdu u jen okrajová záleitost, nebo se to jen tak tváří??
Já jsem sice odnaučená, u asi 2 nebo 3 roky, ale občas v hospodě u toho pivka ta chu tak nějak přijde, ale můu vám říct, kdy neodolám a dám si 2-3 cigarety, jetě druhý den mám v puse tu pachu, je to fakt nechutnost největího stupně.... No ale přítě to udělám zas Jsem nepoučitelná.
Jinak Ferdi, drím Ti pěstičky, ono to nekouření toti přináí pouze a jedině POZITIVA
Není tady
no me spise prijde ze se jenom tak tvari,znam hodne lidi co kouri,na benzinkach a v obchodech vyber velky a nejcasteji kuraky vidim v autech..to kdyz jedu a koukam kolem sebe tak kazdy druhy ridic vykuruje...no druhy zrovna ne....ale hodne....
co tak zatim znam a co jsem vypozorovala...pravdsa to byt nemusi...ze zenske kouri casteji nez muzi..
inak v CT v restauracich ,barech,diskach a tak se kourit nesmi,vetsinou maji prostor venku pro kuraky,no minulou zimu co jsem byla venku tak ten prostor pro kuraky byl vice narvanej jak vevnitr .. dokonce i s venkovnima kaminkama mmm
jedine misto kde se mohlo kourit, bylo ve stripaci v koute hehe...jeden roh celeho klubu vyhrazen pro kuraky
Není tady
Nazdarek. Tak nehulim "uz" 2. den
Není tady
Oxi, bujará silvestrovská oslava ?
Není tady
Nene, na Silvestra som vypil cca 3dcl sampusu a to je vsetko
Proste som si povedal ze koniec
Slubil som to dcere ...
Není tady
Tak moc drím palce, a vydrí!!! Já u nekouřím přes 3 měsíce a jde to.
Není tady
Dakujem.
Minuly rok som nehulil 4 mesiace a potom som to v kritickej zivotnej situacii zabalil a znovu zacal. Tak dufam ze tentokrat zase nepride nejaka zivotna prehra
Není tady
Oxi drzim pesti at to zvladnes!!!!!nebud takova backora jako ja,hehe ..co vydrzi jen par hodin
Není tady
tak co Oxi???ako to lape??? drí se nebo o5 vypaluje zobák?
a co ty Ferďas...kdy se na to vykale?????
Není tady
kdy se na to vykaslu??? buh vi .....
Není tady
kdyz me to taaaaaak smakuje ...
Není tady
Ferdo nekuř!!! uschne ti!!!
holky já se musím přiznat,v pátek měla ségrua maturiák,tak jsme trochu víc bumbaly a vichni kolem kouřili....no tak jsem si taky jednou potáhla a málem jsem se čéče udusila.... take jsem cígo s díky vrátila a u víckrát to do pusy nestrčím blééééé....hnus fialovej...
Není tady
uz uschl haha
jinak gratuluji k 6 mesicum!
Není tady
e děkuji...vák ty se taky jednou dočká!!!!!!!
Není tady
Holky, nevím to teda přesně, ale myslím, e to bylo loni 16.8., co jsem se rozhodla přestat kouřit... take se chci tímto pochlubit, e v nekouření úspěně pokračuji u skoro jeden rok ! Samozřejmě jsem párkrát (větinou v "nestřízlivosti" ) zhřeila, ale hlavní pro mě teď je, e u na to cigáro vůbec nemám chutĄ
Tak jsem se chtěla zeptat, kdo bojuje podobně úspěně - Eskym, Ferdo???
Není tady
No víceméně taky bojuji úspěně.
Sice u nějak netuím, kdy to bylo - to jsem nekouřila vůbec asi 2 roky, asi tak před třemi lety.
Ale teď mám nějaké divné období - vdycky v hospodě u piva jsem měla děsnou chu a i jsem si zapálila, ale teď najednou zničehonic vůbec nic. Tak nevím - čím to můe být?
Ne e bych nebyla ráda, jen mi to přijde divné - jak mávnutím kouzelného proutku.
No a jsem teď i abstinent.....kdy beru ty antibiotika
Není tady
já jsem kouřila od svých estnácti. Kouřila jsem asi 3-5 denně, ale o víkendu v hospůdce i 20!!! A řekla jsem si, e a někdy otěhotním, tak s tím nadobro končím. Otěhotněla jsem ve 24 letech a ihned jsem toho nechala. Potom, kdy jsem u nekojila, hrozně mě to lákalo si znovu zapálit. Přijela moje kámoka se na mě podívat - silná kuřačka. Nalákala mě. Hoollllky já se tak zblila, e jsem u vyléčená. A kdy se dneska podívám, kolik ty cigára stojí dnes, tak jsem ráda, e ty peníze uetřím, a raději něco koupím svým klukům.
Není tady