6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak dva měsíce, dva týdny a 5 dní... krása...
Není tady
holky jste sikulky
manza mi vcera koupil cigaretky....ze rano nevidel ze mam malo tak furt kourim..rikam..dokuruju ne?
Není tady
to je teda "hodnej" mana... fuj takhle tě v tom jetě podporovat tak je někomu daruj,např. v práci s tím, e si s tím sekla a odted si u nezapálí a je to....jakýpak dokuřování???to jsou jenom výmluvy
Není tady
Ferdi tak jak, kdy končí s kouřením ?
Není tady
já u myslela e skončila
Není tady
jeste ne..holky na to jsem taaaak slaba ...
ale to prijde...doufam
Není tady
ví ty Ferdo kolik uetří peněz kdy ted přestane????
Není tady
ja vim mela bych se vic snazit ...
jejda ja to predtim poslala do superstar..snazit se zpivat ani nemusim..je to hruza tak i tak
Není tady
Holky, tak vám musím říct, e se mi vrátila chu na cigarety... nějak na ně zase myslím, proč??? Vím, e by mi nechutnaly, tak proč mi zase lezou do hlavy?
Není tady
fujky fujky fuuuuuuuuuuuuj babu ty má ale hříné mylenky!!!! Mysly na své zdravíčko nestávej se o5 otrokem cigarety jdi si místo toho raději zaběhat...vem pséka a ona tě chut přejde...teda aspon u mě by to tak bylo...
Není tady
to jsou jen takové výkyvy, brzo tě to přejde.. já jsem přestala loni v srpnu - od té doby jsem si sice párkrát zapálila, ale ta poslední cigareta u mi nechutnala vůbec, take chutě u nemám, spíe naopak..
jen si říkám, jak je to moné, e kdy člověk kouří, tak peníze na cigára vdycky jsou, a jakmile přestane, tak mu nepřibudou, ale naopak chybí.. můe mi to někdo vysvětlit ?
Upřímně - připadám si jako na začátku... chu na cigáro a jakékoliv papu je zpět!!! Fuj fuj, hříné mylenky, pryč ode mně!!!
Není tady
No já vím, e by mi nechutnala, vak jsem si po dobu mé abstinence párkrát potáhla nebo si i nějakou tu cigaretku dala, ale fakt to bylo po*né. Tak proč na ty cigára zase myslím? To je děs. Asi je to tím, e se blíí Vánoce, čas pohody, cukrovíčko, koňáček... . Jojo, ty peníze, o tom mi ani nemluv, nemám vůbec nic!!!
Není tady
no ono se říká e 3. měsíc je kritický,někde jsem to tam aji dávala tak si to na Kouření přečti....má 3.měsíc ne???? buď silná a vydr to!!!!!! u si dola tak daleko!
NEVZDÁVEJ SVŮJ BOJ PROTI HNUSNÝM, po*nÝM, NECHUTNÝM, SMRADLAVÝM- A KDO VÍ CO JETĚ- VÁRŮM!!!!!!!!!
Není tady
Jojo, táhne mi na tři měsíce... Tak tím to bude, kruci!!! Aspoň Esky vidí, co tě čeká .
Není tady
nestráááááááááááááá!!!!
Není tady
já mám vůli silnou a nepochybuji o sobě!!!!
Není tady
a vechny hříné mylenky zaháním u v počátku jejich zrodu
Není tady
To je fajn, e si věří! No já jsem na sebe pyná, e se tak drím, fakt. A je to hlavně kvůli vám, nemůu se nechat zahanbit, e jo .
Není tady
tak já nevím ale bez víry v sebe by to asi vydret nelo....hlavně to nevzdávej,si raději nech urazit pracky
Není tady
kruci baby, jestli si zapálíte, já vám jednu fláknu
já nic já muzikant a jsem hodná,nekouřím...teda jo,ale jen zdravě...a jenom občas to se smí?
Není tady
no to je zase jiná
tak zase zkousim holky jo???tak snad konecne! snad se mi to konecne podari a na metriku brzy bude nejaky ten patek;)
Není tady
no vida....to je samá změna...dovolím si říct e k lepímu jen tak dál Ferdo... jde do sebe a to je supeeeeeeeeeer? napsala sis zase pro a proti???
Není tady