18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tak jsem zaloila podklub speciálně pro nás, abstinující nekuřačky . Ferdíku, platí to samozřejmě i pro ty, co přestat chtějí a teprve se k tomu odhodlávají .
Tak já dnes nekouřím dva měsíce a jeden den, co vy?
Není tady
abstinentky a este nekuracky .... nezavidim vam a prajem uprimnu sustrast
Není tady
Oxi ty ukecaná dámo....ty musí být taky vude co ????
Není tady
My nejsme abstinentky, jen abstinující nekuřačky , viď Esky. Dobré vínko já si dám, toho se nevzdám!
Není tady
já nekouřím 10 let, ale velká kuřačka jsem nebyla ani před tím.
Není tady
taky se těím a budu moci říct e nekouřím 10 let
Není tady
Jo Esky, to si jetě počkáme Zatím můe říkat, e nekouří 1 měsíc, 1 týden a 4 dny
Není tady
jóóóóóóóóóóóó to je taky faaaaaaaajn
Není tady
děvčata vydrte, jde to těko, ale jde to
Není tady
Danu my to zvládneme! Já nám věřím .
Jo a kde se pořád toulá Ferda?
Není tady
Ferdina bych řekla e eče spinká a pak zase povalí do práce nojono...workoholik...
Není tady
FERDO kde jsi????? Ty nějak moc pracuje, ne?
Není tady
tady tady Ferda se hlasi! hehe
jooo furt pracuju a furt hulim
ale ja prestanu..snad....casem..driv nebo pozdeji..pokousim se o to denne...slevovat..co nejdyl po ranu nekourit a nekdy se dari ..nekdy ne..ale to prijde...jeste prekvapim;)
Není tady
jeeej, tak som vas uz konecne nasla.....
to mi teda trvalo....
tak co noveho?
ja idem dnes na vikend domov, sa uz aj tesim, oddychnem si.... jupiiii
Není tady
Ahoj sunny, tak jak se i u nás líbí? Pořád nekouří?
Není tady
Jasnacka, stale som "nefajciarka"...
a paci sa mi tu riaaaadne....
uz v tej robote nemozem vydrzat, nic sa mi nechce, normalne je zo mna hnilo... dnes som cely den hadam na nete...
Není tady
Taky se mi dneska nic moc nechce... To počasí je nějaké ospalé.
Není tady
tu zacalo svietit slniecko, tak dufam, ze vikend bude pekny....
co sa chystas robit?
Není tady
Netuím... asi budeme s přítelem dělat na bytě. Co plánuje na víkend ty?
Není tady
Dneska jsem byla poprvé ve kole, měla jsem z toho obavy, znáte to, spousta kuřáků a jejich - jdeme na cígo... No ustála jsem. I kdy zatím jsem byla jen s jednou kuřačkou, horí bude, a se sejdou vichni... Ale chu nemám, tak snad vydrím i nadále.
Není tady
Babucha a kam chodis do skoly?
No, ja to mam o trosku tazsie, lebo priatel je fajciar, ale snazi sa byt "tolerantny"
a tak sa mi zda, ze pri mne pofajcieva menej... hm, ved uvidime....
aj ja by som este isla do skolyyyyy.....
no, som ti ani naposledy nestihla odpisat. cez vikend som sla k svojej rodinke, tatino oslavoval 60-tku, takze bolo kopec jedla a pitia a bolo uuuuplne super.
Není tady
Sunny take víkend sis krásně uila, to je dobře . Já jsem v podstatě lenoila a připravovala se trochu do koly, mám před sebou poslední rok výky.
Přítel taky pořád kouří, ale u dokonce vyslovil (!!!) mylenku, e by mohl přestat . Taky se mi zdá, e kdy je se mnou, kouří mnohem méně.
Není tady
Jo a mám čerstvý drb - Ferda včera říkala, e dokouří kraičku a přdá se k nám . Kvůli bytečku, budou muset etřit kadou korunu. Tak snad jí to vyjde.
Jinak holky co vy, chybí vám cigareta? Mi vůbec ne. Uvauju, e si dám třeba o tědrém dnu, výjimečně, no uvidíme uvidíme.
Není tady
to jsem na Ferdu teda zvědavá e by u konečně???????
jinak mě vára vůbec nechyběj,nemyslím na ně,nemám na ně chu a vím,e kdybych si ted zapálila tak hodím tyčku,je to pěknej humus.... a smrdí to děsně...
a ty Babu na to kali,ádný cigaretky,ani o tědrém dni,jetě by si se mohla udusit a to by byla koda....
jak tak koukám na metřík tak u to budou 2 měsíce....no já jsem ale dobrá tak dlouho jsem to jetě nikdy nevydrela
jak jsi na tom ty Babu?jak dlouho u nekouří? já bez toho tvýho metříku nemám vůbec přehled....
Není tady
Nekouřím od 16. 8., čili to budeeee.... dám si asi zase metřík
Není tady