Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 17. 10. 2006 14:39

katulikSK
♥------
Registrovaný: 17. 10. 2006
Příspěvky: 3

ako sa zachova?

Dobrý deň všetkým
Chcela by som poradi, ak má niekto skúsenosti, ako sa zachova pri návšteve môjho brata, ktorý je vo vyšetrovacej väzbe? Bude mi povolená návšteva a podža jeho obhajkyne je v dos zlom psychickom stave... Určite mu nebudeme nič vyčíta, ale neviem čo mu poveda, ktoré veci alebo žudí mu môžem pripomenú aby som mu ešte viac nepohoršila, aby sa ešte viac nerozžútostil.... Má s tým niekto prosím Vás skúsenosti? Za rady vopred ďakujem.
K.

Není tady

 

#2 17. 10. 2006 14:42

step
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 1177

Re: ako sa zachova?

taky jsem jednou byla na návštěvě ve vězení. Byl to pro mě šok. Hlavně ty boláky na rukou z nedostatku vitamínů a venkovního prostředí. Snažila jsem se povídat co je nového apod. On neví co se kde děje tak mu to musíš říct a povídat, přirozeně, v klidu. Nevyčítat, nelitovat....projevit podporu....

Není tady

 

#3 17. 10. 2006 15:04

simply.net
♥♥♥♥---
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 487

Re: ako sa zachova?

Kočko, každá návštěva ho povzbudí! Snaž se mu dát najevo že at to dopadne jak to dopadne, budete stát jako rodina při něm a mít ho pořád rádi, dobré je aby měl v base co potřebuje, tj. balíky jak jen to jde a složit mu tam peníze na cigarety ( pozor, nedají mu vše, jen část ) aby měl možnost se spoluvězni se podělit a nebyl za outsidera. Připrav si jak mu povykládᚠco se venku a v rodině děje, ale vynech jakékoli problémy a starosti, má tam až moc času si je celé noci znovu v hlavě představovat a zveličovat. Dobré je se chovat tak, že nejde o žádnou tragédii, že všechno se dá napravit.

Není tady

 

#4 17. 10. 2006 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: ako sa zachova?

Novinky z rodiny, podža možnosti radostné(úmrtia si odlož na inokedy), klebety o známych, možno nejaké politické udalosti, spýtaj sa na režim posielania balíkov, listov a pravidelných návštev...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#5 18. 10. 2006 6:46

katulikSK
♥------
Registrovaný: 17. 10. 2006
Příspěvky: 3

Re: ako sa zachova?

ďakujem za názory.
Pôjdeme tam po prvý krát, bratovi hrozí odňatie slobody na 15-20 rokov. Bojím sa aby si niečo nespravil. Má 8 ročné diea a ani pri ňom nevieme ako sa máme zachova. Máme ho tam za ním vzia?

Není tady

 

#6 18. 10. 2006 7:19

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2006
Příspěvky: 3060

Re: ako sa zachova?

Pokud je teprve ve vyšetřovací vazbě,tak tam asi pustí jen toho,na koho má navštívenku.Na balík by měl mít nárok jednou za tři měsíce a taky se posílá balíčenka,kde je vypsáno,kolik kilo to může být.(přesně se nepamatuju,ale myslím,že 5 kg)pokud kouří,tak hlavně tabák a papírky,protože o cigára brzo přijde.Tam se musí dělit,jinak bude v nesnázích.Kafe,čaj,cukr(nebo spíš sacharin,zabere míň místa a sladí stejně)Sušenky,trvanlivý salám,prostě potraviny,které se nekazí.Hygienické potřeby,hlavně krém,mají většinou vysušenou kůži z té vody.Nic nesmí být ve skle ani voda po holení,jedině gel.Na vyšetřovačku bych mu žádné peníze neposílala,protože tam ještě nemá možnost pracovat a peníze mu seberou na pobyt.A hlavně spoustu časopisů a novin i starých,cokoliv,co je spojí se světem a dopisní papíry a známky a psát a psát a psát i kraviny.To je tam drží nad vodou.
Povídej si s ním o čemkoliv,ale aby to nemělo souvislost s jeho trestným činem.Způsob,jak ho nerozlítostnit asi neexistuje,musí se s tím smířit sám a pokud je slabší povaha,nepomůže mu nic jedině to,že za ním někdo stojí.Pokud dostane takovou pálku,tak se musí srovnat,jinak to nevydrží.Tady u nás se jeden vrátil teď po 12 letech,znala jsem ho už od ranného mládí.Seděl za nájemnou vraždu.Nikdy bych to do něj neřekla.Měl tři malé děti,když ho zavřeli.Jeho žena si mezitím našla jiného a má další dvě děti.On se vrátil najmul si byt,začal tvrdě makat a obě dcery 16,18 i syn 19 se nastěhovali k němu.Na to,že tak dlouho seděl je celkem v pohodě.Jen je strašně hubenej,ale má docela svaly.Dokázal se tam s tím vyrovnat.Když budeš něco potřebovat,klidně mi napiš soukromou zprávu.Já o tom docela vím hodně.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů