|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
KRVÁCENÍ Z NOSU - je obvykle způsobeno nárazem na nos, nebo někdy i silným kýchnutím či smrkáním. Někdy se může spustit krev z nosu bez patrné vnější příčiny (např. z důvodu vysokého krevního tlaku).
Postup:
postiženého posaďte a řekněte mu, aby se předklonil, zmáčknul si měkké části nosu a dýchal ústy
nos je nutné držet asi 10 - 20 minut; buďte připraven(a) postiženému pomoci
dejte postiženému nějakou nádobu a řekněte mu, aby vyplivoval vše z úst; polykání může narušit krevní sraženinu, spolknutá krev může způsobit pocit na zvracení
když se krvácení zaství, poraďte postiženému, aby delší dobu nesmrkal, protože se tím může krvácení obnovit
když se krvácení nezastaví do 20 minut, přivolejte lékařskou pomoc

Není tady
Moje dcera krvácela i 4x denně a doktoři nevěděli co s tím chtěli jí něco vypalovat v nose,ale nakonec jí pomohla pilulka hořce z patentní medicíny,brala ji 1 měsíc je to už 7 let a ještě nekrvácela.Taky jeden ze způsobů jak se zbavit krvácení.Krvácela z nosu protože musela užívat spousty léků a někde se to muselo projevit např.na játrech proto to krvácení.
Není tady
Rady dávám na maharata@atlas.cz
bílá kočka napsal(a):
Moje dcera krvácela i 4x denně a doktoři nevěděli co s tím chtěli jí něco vypalovat v nose,ale nakonec jí pomohla pilulka hořce z patentní medicíny,brala ji 1 měsíc je to už 7 let a ještě nekrvácela.Taky jeden ze způsobů jak se zbavit krvácení.Krvácela z nosu protože musela užívat spousty léků a někde se to muselo projevit např.na játrech proto to krvácení.
Upravil(a) maharata (20. 4. 2007 18:04)
Není tady
Báječné,když se oužívají bylinky,fungují.Jsem terapeutka a pracuji s nimi.Krvácení z nosu je problém ledvin,také pročistit.Pěkný den.
bílá kočka napsal(a):
Není tady