6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Allice napsal(a):
lakina napsal(a):
Allice napsal(a):
UT 18.3.
30 min posilovaci a kondicni blokallice neprud,napi něco více a lidského,např.e se ti někdy i nechce
jasne ze se mi nechce, uz dlouho jsem nebyla na rotopedu, proto jen posilovani..Ale s tim cvicenim to tak horke nebude, mam pocit, ze na me postave se to zas tolik neprojevuje
jak to?kdy cvičí skoro kadý den
Není tady
Laki: nevim, treba to jen svalum a telu trva dele, nez se to projevi..Teda, doufam v to! JInak ted jsem byla nemocna tak jsem necvicila!
Není tady
Allice napsal(a):
Laki: nevim, treba to jen svalum a telu trva dele, nez se to projevi..Teda, doufam v to! JInak ted jsem byla nemocna tak jsem necvicila!
a moná,e je to tím,e málo jí,napíi ti teda můj jídelníček,ale není jetě 100%,nemůu se dostat na 80g bílkovin,sacharidy bych měla -130g. no a tuk jen do 20g,taky nedám a kdy prý přestanu shazovat,tak mi to sníí,ale super je,e nemám hlad při 4100kJ,co jsem nikdy nedocílila,jedu druhý den tak počkej na výsledky za týden,teda jestli vydrím,musí se jíst 5-7 denně malé mnoství a to neděleně,musí tam být jak bílkoviny tak sacharidy,dopoledne více sacharidů a večer více bílkovin,a ty sacharidy proto aby se tělo nedostalo do deficitu,nestoupl inzulín a ty nedostala tzv.ravou,kurnik ted nevím,zda inzulín klesá nebo stoupá,ale to je jedno:hodinu po probuzení ovesnou kai emko,za dvě max.tři hod.knadkebrot 2ks,tofu 100g,rajče,papriku,za dvě hod.jogurt,2ks knuspi,za dvě krůtí 150g,duenou zeleninu Wok 150g.rýi v syrovém stavu váenou 45g,za dalí půl cottage,rajče 2ks knadke celkem4108kJ,B76,7 s 105,T 26
Není tady
Laki: jakpak ti to jde? jidelnicek vypada hezky, dietne
SO 5.4. - aerobik, 60 min dopol, 60 odpol, 60 vecer
UT 8.4. - 25 min pilates
Není tady
ahoj ali,jde to,hlad fakt nemám,ale musím co dvě hodiny jíst,napsat a spočítá mi to kalkulačka na floře,hubnu uvidí dalí váeníčko
Není tady
ST 16.4. - 25 min pilates
CT 17.4. - 30 min rotoped + 20 min pilates
Není tady
PA 9.5. 30 min rotoped, 20 min pilates
Není tady
PA 16.5. 30 min rotoped hned po ranu
Není tady
ST 21.51. 30 min rotoped
Není tady
CT 10 min cviceni "Bud fit s CT"
Není tady