Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 18. 10. 2006 15:59

Allice
♥♥♥♥♥--

Re: partner a vaše postava

eliimoor napsal(a):

Jenže on má ten můj svoje tělo fakt na úrovni, je vysoký a dře v posilovně 5 let:styrka:...takže ok tummenupp
Já se taky snažím, ale přijdu v pět z práce a poslední na co mám náladu je cvičení..
to on třeba nechápe, dělá každý třetí den, slouží čtyřiadvacítky, kde si v klidu zacvičí a nechápe, že je člověk po práci unavený..

Jeste bych doplnila, ze nemam rada srovnavani, natoz srovnavani ve vztahu..Jestli si pritel mysli, ze kdyz on je namakany, ze bys tedy mela byt taky, tak to se muzete rovnou srovnavat v dosazenem vzdelani, ve vysi platu, v hodnote majetku, v poctu kamaradu..Jak by se asi pritel citil, kdybys ty mela vysokoskolske vzdelani a on "jen" vyucen a ty bys mu rekla, ze mas rada vzdelane - ve smyslu studovane, mit na to papir, titul -  lidi, ze kdyz jsi to dokazala ty vystudovat vysokou skolu, tak nechapes, jak ji nekdo vystudovat nemuze! Nebo kdyby neumel varit, sit, ja nevim co vsechno, co ty umis a rekla bys mu, ze to prece musi umet kazdy!!! Nebo ze bys mu rekla, aby vzal na vedomi, ze se ti libi, kdyz chlapi vydelavaj alespon 50000 mesicne!!! Jen at se snazi. Kdyz ty se mas snazit v posilce a nejist! Tipla bych, ze ty bys mu tohle nerekla, protoze jsi vychovana a hlavne mas ho rada takoveho jaky je a vedela bys, ze mu tim ublizis a hlavne by ti na takovych vecech nezalezelo, vzdyt je to povrchni..Ja bych zkusila, jak uz tady padlo, to pichnuti mu vratit! Treba si jen neuvedomuje, jak se tim trapis!!!

Upravil(a) Allice (18. 10. 2006 16:26)

Není tady

#52 18. 10. 2006 16:48

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jsou to Narcisi! Ale mně je konečně dobře (poprvé v životě mám obalené nervy), tak se nebudu zabývat trapnýma poznámkama manžela.

Není tady

#53 19. 10. 2006 17:56

eliimoor
♥♥♥----

Allice napsal(a):

eliimoor napsal(a):

Jenže on má ten můj svoje tělo fakt na úrovni, je vysoký a dře v posilovně 5 let:styrka:...takže ok tummenupp
Já se taky snažím, ale přijdu v pět z práce a poslední na co mám náladu je cvičení..
to on třeba nechápe, dělá každý třetí den, slouží čtyřiadvacítky, kde si v klidu zacvičí a nechápe, že je člověk po práci unavený..

Jeste bych doplnila, ze nemam rada srovnavani, natoz srovnavani ve vztahu..Jestli si pritel mysli, ze kdyz on je namakany, ze bys tedy mela byt taky, tak to se muzete rovnou srovnavat v dosazenem vzdelani, ve vysi platu, v hodnote majetku, v poctu kamaradu..Jak by se asi pritel citil, kdybys ty mela vysokoskolske vzdelani a on "jen" vyucen a ty bys mu rekla, ze mas rada vzdelane - ve smyslu studovane, mit na to papir, titul -  lidi, ze kdyz jsi to dokazala ty vystudovat vysokou skolu, tak nechapes, jak ji nekdo vystudovat nemuze! Nebo kdyby neumel varit, sit, ja nevim co vsechno, co ty umis a rekla bys mu, ze to prece musi umet kazdy!!! Nebo ze bys mu rekla, aby vzal na vedomi, ze se ti libi, kdyz chlapi vydelavaj alespon 50000 mesicne!!! Jen at se snazi. Kdyz ty se mas snazit v posilce a nejist! Tipla bych, ze ty bys mu tohle nerekla, protoze jsi vychovana a hlavne mas ho rada takoveho jaky je a vedela bys, ze mu tim ublizis a hlavne by ti na takovych vecech nezalezelo, vzdyt je to povrchni..Ja bych zkusila, jak uz tady padlo, to pichnuti mu vratit! Treba si jen neuvedomuje, jak se tim trapis!!!

Máš pravdu, takhle jsem se nad tím nikdy nezamyslela

Není tady

#54 13. 1. 2007 10:17

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Znám pár par kdy on byl namakaný z posilovny a ona křehoučká po porodu ji dost nevybíravě zhazoval že má vytahané břicho plné jizev že s ní nejde na koupaliště protože by se hanbou propad a to podotýkám že byla stále křehká a já teda žádné bříško fakt neviděla dumbom prostě hajzlík dumbom Už mají dva syny a jeden je dospělý, ona je stále stejně křehká a on už necvoïčí a je z něj hora sádýlka big_smile

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#55 15. 1. 2007 8:31

sarinka47
♥♥-----
Místo: Středočeský kraj

Já bych řekla, že je to hodně o sebevědomí, měřím 155 cm, vážím 59 kg, mohla bych vážit i méně, ale zatím se necítím zase až tak špatně. Manžel je spokojen, nechce abych hubla, řekl mi, že mě bude milovat i když budu vážit např. 100 kg, samozřejmě, že to ale ani já nechci. Chci se mu líbit:jojo:

Není tady

#56 15. 1. 2007 10:09

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Holky a Vám by se líbil Váš chlap, kdyby najednou přibral třeba 20kg? Já bych ho sice pořád měla stejně ráda, ale asi by mě nepřitahoval a asi by sex nebyl moc často.
Jinak nic se nesmí přehánět, taky jsem měla chlapa, pro kterého jsem nebyla nikdy dost štíhlá, i když podle všech ostatních štíhlá jsem a ten současný přítel mi zase říká, že bych klidně mohla přibrat.

Není tady

#57 15. 1. 2007 11:41

sarinka47
♥♥-----
Místo: Středočeský kraj

Jak říkám, jde o sebevědomí, ale zdravé. Myslím si, že i silnější holka může být pěkná, když má zdravé sebevědomí a umí se oblíknout. Kolikrát se člověk diví, co vidí na ulici - ono to váží kolem 100 kg a má to minisukni a tričko do pasu, hrůza a děs : co :

Není tady

#58 16. 1. 2007 15:15

eliimoor
♥♥♥----

Holky, jasně že je to o sebevědomí a hlavně, nemůžme být ideální, vždyť by s námi pak ani nebyli.
I my chceme chlapa ideála a nemáme ho, protože ač se takový na začátku zdá, je to jen hra přetvářek a pak nastane naše role předělávání..
I když cvičím styrka abych se mu pořád líbila, tak nej je jaké mám hjarta

Není tady

#59 16. 1. 2007 16:23

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Evi, kdyby přibral 20kg, tak by mě asi taky už tolik nepřitahoval... hmm, to zní ale blbě, doufám, že nepřibere gloria

Upravil(a) Gabrielle (16. 1. 2007 16:23)

Není tady

#60 16. 1. 2007 16:29

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (13. 2. 2011 20:24)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#61 16. 1. 2007 16:41

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

jj dámy...je to tak...jde o sebevědomí ...já sem ho měl hodně hodně dlouho špatné, byl sem totiž hodně dlouho dost vyžraný a tím pádem sem se nelíbil holkám..a a ni sem si nepřipadal nikdy šikovný po obličeji.....začal sem cvičit.....dřív sem vážil 105 kg a měřím 179 cm, teď vážím 82 kg ale mindrák tlošžky dlouho zústával, ještě to břicho trošičku mám. Vždycky mě překvapovalo jak to některé holky dělají, že mají takové sebevědomí postavu na bederky nemajía nosí je, špíčky jim  kolikrát přetékají že je to fakt někdy až hnus v tu chvíli si říkám...za co se proboha stydím....tady si vykračuje silně sebevědomá holky v oblečení na které nemá absolutně postavua já jako chlap se stydím za tu trochu co mám......noa v poslední době si uvědomuju, že kdybych na sebevědomí zapracoval dřív, tak sem mohl být úplně v pohodě..sem až překvapený když mi holky na zábavách řeknou že sem šikovný kluk a diví se že sem ještě neměl holku...já na ně hledím jak puk a prostě nechápu....asi na tom něco bude, jenom to chce si věřit.....a mět to dobré sebevědomí

Není tady

#62 12. 2. 2007 14:11

steffule
♥♥-----
Místo: Praha 5

Tak to dost zírám...podle toho co píšeš (eliimoor),tak je tvůj partner samolibý na sebe zaměřený chlap. Nevím,jestli je to jen přítel nebo manžel,ale počítej s tím,že pokud přibereš(což se po dítěti nebo i třeba po nedokončeném těhotenství-jako mě- může stát) budeš mít takové řeči "na talíři dnes a denně".Teď si řeknete - zítra to vysportujeme,ale když budeš mít mimčo,tak nebudeš mít tolik času na sebe.Netvrdím,že nebudeš mít žádný,ale pokud tvůj partner už teď hledí zejména na sebe,tak asi nebude příliš pomáhat s péčí o dítě, na svůj úkor. Píšeš,že k večeři si dáš jogurt nebo nápoj - a co zbytek dne?Co běžně jíš?A můžeš napsat svou váhu k poměru k výšce? Já jsem po dvou dětech vypadala pořád dobře, ale pak jsem chtěla další a třikrát "to nedopadlo".Takže psychika a metabolismus úplně v háji a já přibrala 20kg,která ne a ne dolů.Dokonce ani pod lékařským dohledem.Jeden lékař mi řekl,že je to "v hlavě",že mám jakési zablokované pochody v těle.Manžel sice nekomentuje můj vzhled,ale cítím,že mu to vadí.
Opravdu hodně přemýšlej,jestli ti partner,který tě kritizuje už teď, stojí za další soužití. Pamatuj,že každá ženská je svým způsobem krásná. Možná má některá větší zadeček,ale zas má nádherné oči nebo štíhlé kotníky nebo vlasy,pro které by druhé vraždily. Musíme si vážit sebe samých a nenechat se ponižovat (jak píše Babucha-dávám jí za pravdu).

Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili nic. BOCCACCIO

Není tady

#63 12. 2. 2007 16:04

Lexie
♥♥♥♥---

Me muj pritel nic takoveho nikdy nerekl, spis kdyz si ja stezuju, tak mi to vyvraci. Podle me by si to ani nemel dovolit, ma te mit rad takovou jaka jsi ne big_smile

Není tady

#64 13. 2. 2007 6:30

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Lexie, taky si myslím...člověk by se neměl snažit toho druhého měnit, ať jde o tělo či o duši, ale v praxi to dopadá, tak jak to dopadá... dumbom
Můj přítel mi neskutečně zvedl sebevědomí - vzrušuje ho mé "obalené" tělo...mě by se taky nelíbilo, kdyby byl vyhublej - vzrušuje mě na něm ta...mohutnost ( lol nevím jak to nazvat)
A když to začíná jít do krajností, uklidňujeme se navzájem, jak nám to hrozně sluší a že nějaký to kilčo dolů zvládneme... přehodnotíme jídelníček a je to.
(a vždycky, když mi chce ukázat, že si všiml, že jsem přibrala, takmi s rozzářenýma očima hlásí: "Miláčku, nezdá se Ti, že ti vyrostly prsa???" dumbom )

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#65 13. 2. 2007 7:54

Lexie
♥♥♥♥---

Tak to je pekne smile Taky mam radeji obalenejsi chlapy nez nejake vyhuble paratka. Muj pritel ma dobrou postavu, jen ma brisko, a to se mi na nem prave hrozne libi big_smile Kazdy mame neco a jen malokdo ma skvelou postavu. Ja pri kazde hodine jakehokoli cviceni vidam naprosto dokonale stavene holky a pri pohledu na sebe a sve pozadi se mi chce brecet. Ale ten muj me ma rad takovou jaka jsem, a to je velka utecha. To ze jsem nespokojena sama se sebou je vedlejsi vec, hlavne ze me on do niceho netlaci a ja se snazim hubnout z vlastni vule. Kdyby mi nekdo rekl, ze bych mela zhodit, asi by to slo mnohem hur... Takze holky, jestli vas kluk chce zmenit a chce vas hubenejsi, at si jde rovnou najit nekoho takoveho tongue

Není tady

#66 13. 2. 2007 10:55

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, a nebo na něj vybalit, co se Vám zase nelíbí na něm, a že po něm taky chcete změnu - počkejte, jak bude zírat lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#67 13. 2. 2007 13:14

Lexie
♥♥♥♥---

No ja uz vidim jeho odpoved.... ale milacku, vzdyt vlastne vypadas tak dobre big_smile

Není tady

#68 13. 2. 2007 13:40

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

eliimoor napsal(a):

ne, ale je to býk, třeba to něco značí

Hm... a není spíš vůl? tongue

Není tady

#69 13. 2. 2007 16:10

Lexie
♥♥♥♥---

big_smile big_smile big_smile

Není tady

#70 13. 2. 2007 16:17

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Mne to sice partner nikdy nepovedal, ale posledny mesiac som pekne nakynula a mam strach, ze mu to zacne vadit. Aj ked mi stale hovori, jak super vyzeram. Teraz som bola sest dni prec a fakt som sa zvacsila. Mam s nim vecer byt a uz teraz mam hruzu, co si obliect, ci sa este do niecoho zmestim a ako zareaguje on:rodna:

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#71 13. 2. 2007 16:18

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ne, neměla. A kdyby měl, tak bych mu taky vmetla cosi pěkného. Ellimoor ta poznámka tvého přítele mi připadá skoro jako výhrůžka..to by se mi taky moc nelíbilo

Není tady

#72 13. 2. 2007 20:50

Lexie
♥♥♥♥---

Holky kdyz to shrnu, tak ja mela jednou pritele, pak jsem ve skotsku hrozne pribrala a byl konec, do dneska to sice neprizna, ale bylo to jasne z jeho chovani. Ted mam kluka, ktery me ma rad i s kilama navic a rika, ze jsem porad stejna, ikdyz nejake to kilco priberu. A takhle to ma byt. Podporuje me samozrejme v mem cviceni a hubnuti, ale rika, ze se mu takhle libim. Takze ma rada zni.... pokud vam pritel casto rika, ze jste pribraly a nemysli to vylozene ze srandy v ramci skadleni, pak byste se meli poohlednout jinde, protoze to bude jeste horsi... tak zdar a silu big_smile

Není tady

#73 15. 2. 2007 18:37

fishmisty
♥♥-----

Já si myslím, že je to hodně o tom, jak chlap vypadá a jaké má zájmy.
Pokud chlap cvičí, jako třeba i ten můj, tak má logicky rád pevné tělo i u své přítelkyně, ale neznamená to, že by se musela týrat v posilce.
Asi ani já bych nechtěla chlapa, co má kolem sebe pneumatiky nebo je vyschlý na kost, když "pravidelně" cvičím.
Ale předně je to snad o lásce! "Pokud ji miluješ, není co řešit"godlike

Není tady

#74 15. 2. 2007 22:58

Lexie
♥♥♥♥---

No to je jasne, ze bych ani ja nechtela vedle sebe tloustika, ale myslim si, ze kdyz ma holka vetsi zadecek, treba jako ja, nebo to mame v rodine, nebo ma kluk male brisko, tak to neni duvod nekomu rikat, ze je tlusty nebo by mel drzet dietu. Ja cvicim skoro kazdy den, stridam to, ale proste ten zadek mam hold v genech a muzu jen doufat, ze to nejak ovlivnim... Ale to jsem ja... Kazdy vime, jak cvicime, nebo jime apod. Takze kazdy sam za sebe muzeme tvrdit, jestli hubout opravdu potrebujem nebo ne smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí