Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 16. 10. 2006 23:27

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Re: partner a vaše postava

No kritiku jsem neslyšela od nikoho nikdy přímo, ale upozorní mě když začnu třeba na zadku přibírat nebo mě naopak pochválí když se někde "ztenčím". Taky mi řekne kdy mi to sluší a kdy zase tolik  ne, já jsem v tomhle trochu chlap, neumím ze sebe dělat kočku.

Není tady

#27 17. 10. 2006 0:33

Vendaa
♥♥♥♥♥--

Oni si chlapi vůbec neuvědomujou, jak s těmahle řečima můžou ženu zranit. Třeba jen malý rejpnutí od bejvalýho(možná to ani nemyslel vážně) mně vždycky urazilo a pak jsem o tom přemýšlela. Ale abych mu jen nekřivdila, tak mě taky dokázal pochválit, když jsem zhubla, a když mi to slušelo:-)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;49/st/20070303/n/Tadeasek/k/7d15/age.png

Není tady

#28 17. 10. 2006 8:58

eliimoor
♥♥♥----

Mě se i stalo, že komentoval jednu modelku, že má nádherný nohy a zadek a pak se podíval na mě a řekl, no ty jsi taky hezká..
Aniž bych k tomu něco dodávala, sebrala jsem se a šla do ložnice.
Najednou se rozletěly dveře, pán asi pochopil, že byl až moc upřímnej a snažil se to vyžehlit slovy, že já jsem pro něj ta nejlepší..chvíli jsem se uklidnila a on pak prohlásil, že ta modelka je za to placená a že taková být musí, ale já jsem jen obyčejná holka..
Jasně že jsem, ale nsad každá chcem být pro toho svého nej a nepotřebujem poslouchat takové kraviny..hmm

Není tady

#29 17. 10. 2006 9:58

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

eliimoor napsal(a):

Mě se i stalo, že komentoval jednu modelku, že má nádherný nohy a zadek a pak se podíval na mě a řekl, no ty jsi taky hezká..
Aniž bych k tomu něco dodávala, sebrala jsem se a šla do ložnice.
Najednou se rozletěly dveře, pán asi pochopil, že byl až moc upřímnej a snažil se to vyžehlit slovy, že já jsem pro něj ta nejlepší..chvíli jsem se uklidnila a on pak prohlásil, že ta modelka je za to placená a že taková být musí, ale já jsem jen obyčejná holka..
Jasně že jsem, ale nsad každá chcem být pro toho svého nej a nepotřebujem poslouchat takové kraviny..hmm

Mela si mu na to rict "jojo to jsem stejne jako ty,ale skoda ze nejsme ani jeden hezky tak jako ona ze?"   proc mu to pichnuti proste nevratis?Treba by mu tim neco doslo...treba by si daval pozor priste na pusu!

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#30 17. 10. 2006 10:05

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Je zvláštní, jak chlapi neustále hodnotí naše postavy, ale jejich těla nejsou vždy tak dokonalá. smile Já mám svělého přítele, ale taky mi řekl, že kdybych měla 100 kg, nechtěl by mě, prý by to psychicky nezvládl (já mám 59 kg). Tak jsem mu odpověděla: no vidíš, ty máš 100kg a přesto tě miluju....  Určitě poznámky na naše tučnější váčky hrozně moc ublíží. A ty modelky mají čas a prachy na to, aby se neustále udržovaly. Já, když běžím do práce, pak domů, uklidit, udělat s dětmi úkoly, jídlo, atd., nemám už tolik času jít každý den do posilovny, na masáže, kosmetiku, manikůru, k holiči....

Není tady

#31 17. 10. 2006 10:44

eliimoor
♥♥♥----

Jenže on má ten můj svoje tělo fakt na úrovni, je vysoký a dře v posilovně 5 let:styrka:...takže ok tummenupp
Já se taky snažím, ale přijdu v pět z práce a poslední na co mám náladu je cvičení..
to on třeba nechápe, dělá každý třetí den, slouží čtyřiadvacítky, kde si v klidu zacvičí a nechápe, že je člověk po práci unavený..

Není tady

#32 17. 10. 2006 10:53

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

To je přesně ono: on si prostě odpracuje své a pak si jde zacvičit. Ty přijdeš z práce a máš domácnost...   Já tohle už neřeším. Buď mě chce, jaká jsme (a já se snažím vypadat dobře) nebo ať si najde Barbínu, která mu vybere konto a doma ani neuklidí ani neuvaří. Buď chce být šťastnej s tebou nebo se chlubit Barbínou... To si každej chlap musí rozmyslet smile smile

Není tady

#33 17. 10. 2006 11:11

eliimoor
♥♥♥----

však i on má chyby, jen je tou zamilovaností nevidím..ale až já na ně přijdu..smile

Není tady

#34 17. 10. 2006 12:28

Allice
♥♥♥♥♥--

Muj kluk nema poznamky, takze nevim, jak bych se zachovala kdyby je mel.. Ale podle toho co tu pises (abys vzala na vedomi, ze ma rad hubene holky, ze chodi do posilky casto a dlouho, jidlo......)mi prijde, ze proste postava a vzhled je pro nej velmi vysoka priorita, a jen tak se to nezmeni.. sad Ael preju ti, abych se pletla a zmenilo se to!

Není tady

#35 17. 10. 2006 12:52

eliimoor
♥♥♥----

Jinak mě čeká asi dost pitomá budoucnost, co?

Není tady

#36 17. 10. 2006 13:01

Simona
♥♥♥♥---

Eliimoor, asi se na mě budeš zlobit, ale ten tvůj přítel je velkej narcis. Dost dobře nechápu lidi, kteří jsou tolik fixovaní na svoje tělo. Já mám taky trochu nadváhu, ale žměnila jsem jídelníček a jde to pomaličku dolů. Co je, ale důležité je, že to dělám jen pro sebe. Mám galantního přítele nikdy mi neřekl nic kvůli mé postavě. Spíš má ty mé faldíky rád, říká že jsou roztomilé a když se teď zmenšili, tak brečí kde jsou smile.
Bylo by pro mě strašně vyčerpávající se takhle moc kontrolovat a být ve stresu, abych nepřibrala. Pro někoho je smysl života být štíhlý, ale nemůže to vnucovat všem okolo, navíc lidem, které miluje.
Mimochodem, já mám moc ráda přítelovo "bříško", které kapánek narostlo a počínající "neviditelnou" pidiplešku smile. V nedokonalosti je krása.

Není tady

#37 17. 10. 2006 13:17

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

eliimoor: problém by mohl nastat po dítěti. Každá z nás přibere, já jsem po 2 dětech na stejné váze, že postava se mi změnila, nemám už tak štíhlý pas, jako dříve (dříve 60cm, dnes 70 cm). No a tvůj přítel by se s takovou změnou nemusel srovnat...

Není tady

#38 17. 10. 2006 13:36

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

...

Upravil(a) Gabrielle (6. 2. 2020 14:12)

Není tady

#39 17. 10. 2006 14:08

eliimoor
♥♥♥----

Gabrielle napsal(a):

eliimoor napsal(a):

Teď ho nechci nějak obhajovat, jestli vám to tak bude připadat, tak to fakt ne, ale on je prostě toho názoru, že když se o sebe dokáže starat on (co se týče netláskání sladkého a pravidelné cvičení a používaní kosmetických přípravků), tak nevidí důvod, proč by se o sebe nemohla starat holka, udržovat se hezkou postavu cvičením a necpat do sebe nesmyslně hory jídla:)

tak tento popis se hodí na mého přítele také... Snaží se udržovat si figuru, posiluje, pouřívá různou kosmetiku pro muže... Chce prostě vypadat dobře. A chce to i po mně. Ne tedy, že by byl nějak extra nepříjemný, ale občas, když přiberu, mě třeba zatahá za špíčky, nebo (pokud má rýpavou) dodá něco o tom, že je mi sukně nějak těsnější...
To se mě samozřejmě hluboce dotkne, začnu se snažit méně jíst (cvičit mě zoufale nebaví) a za nějaký ten týden mě třeba pochválí, jak mi to sluší...
Vím, že spoustě z vás to připadá od něj hnusný, ale já věřím, že to nemyslí nijak zle. Vím, že má rád, když se hezky oblíkám, když chodím nalíčená a když se za mnou chlapi otáčejí.

řekla bych, že si to vystihla, jen nemusí to líčení, jinak je to to samé..

Není tady

#40 17. 10. 2006 14:23

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

eliimoor, nemá tvůj přítel dvojče? :-)))

Není tady

#41 17. 10. 2006 14:30

eliimoor
♥♥♥----

ne, ale je to býk, třeba to něco značí

Není tady

#42 17. 10. 2006 15:03

Lenka
♥♥♥----

Bývalý manžel  usch mě taky pořád shazoval ,že nemám žrát ,protože jsem tlustá- měla jsem po dvou dětech 165cm a 59-60kg.  Nynějšímu příteli se líbím taková jaká jsem (přestože jsem teď po úrazu  přibrala 9 kg a nemohu ještě cvičit ,abych to shodila- mám rozdrcenou chrupavku v koleně pod čéškou - zatím jakýkoliv zákaz rehabilitací a cvičení). Říká , že mne má rád pro to jaká jsem a pár kilo navíc to nemůže změnit. Asi mne má opravdu rád. hjarta HURÁ

Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

#43 17. 10. 2006 15:21

Allice
♥♥♥♥♥--

Gabrielle napsal(a):

eliimoor napsal(a):

Teď ho nechci nějak obhajovat, jestli vám to tak bude připadat, tak to fakt ne, ale on je prostě toho názoru, že když se o sebe dokáže starat on (co se týče netláskání sladkého a pravidelné cvičení a používaní kosmetických přípravků), tak nevidí důvod, proč by se o sebe nemohla starat holka, udržovat se hezkou postavu cvičením a necpat do sebe nesmyslně hory jídla:)

tak tento popis se hodí na mého přítele také... Snaží se udržovat si figuru, posiluje, pouřívá různou kosmetiku pro muže... Chce prostě vypadat dobře. A chce to i po mně. Ne tedy, že by byl nějak extra nepříjemný, ale občas, když přiberu, mě třeba zatahá za špíčky, nebo (pokud má rýpavou) dodá něco o tom, že je mi sukně nějak těsnější...
To se mě samozřejmě hluboce dotkne, začnu se snažit méně jíst (cvičit mě zoufale nebaví) a za nějaký ten týden mě třeba pochválí, jak mi to sluší...
Vím, že spoustě z vás to připadá od něj hnusný, ale já věřím, že to nemyslí nijak zle. Vím, že má rád, když se hezky oblíkám, když chodím nalíčená a když se za mnou chlapi otáčejí.

Asi ti to takhle vyhovuje, to je jen dobre..Ale pripada mi to jako vztah ditete a matky (samozrejme jen v teto oblasti a na zaklade vyse napsaneho), kdy se dite snazi se zavdecit, tak hubne (dite se uci aby melo jednicky)a ocekava, kdy ho matka za to pochvali..

Upravil(a) Allice (17. 10. 2006 15:28)

Není tady

#44 17. 10. 2006 15:25

Allice
♥♥♥♥♥--

Jinak ja toto vidim na svem bratranci a jeho holce..Porad si z ni dela srandu, ze je hubenejsi nez ona, ze by mela vice cvicit, ze by mela zhubnout, ze by mela nosit sukne, licit se..A kdyz ji to slusi, tak ji pochvali. Ze by nemala toto jist a ted by to nemela jist..Pritelkyne se div nepta co muze, a kdyz si neco bere, tak je videt, jaky ma pocit, rekne, ze toto je jeji posledni jidlo,aby bratranec nemel reci..sad A jako nezucastnena osoba, je to neco hrozneho to poslouchat a to to nesmeruje na me..

Upravil(a) Allice (17. 10. 2006 15:30)

Není tady

#45 17. 10. 2006 18:12

Majla
♥♥♥♥---

Mé kamarádce přítel řekl, že jeho bývalá byla štíhlejší a že by měla zhubnout na zadku a ona ho poslechla a začala hubnout. Co se týče mě tohle bych u svého přítele nikdy neakceptovala.Buď měm má rád jaká sem i s velkým zadkem, nebo má prostě smůlu. Kdybych ten pocit měla i já a navrhl mi, že budem hubnout spolu, nebo mi pomůže, tak neřeknu nic, ale pokud se cítím já dobře je to pouze moje věc jak vypadám. Naštěstí tohle můj přítel nikdy neudělal, naopak si libuje, že když jdem na večeři pořádně se spolu najíme a nejsem ten typ co žmoulá jen salát. Což je štestí, protože přímo nesnáším typy chlapů co ze svých přítelkyň dělají své panenky, říkají jak mají cvičit, co si oblékat co jíst.Pro ně je vzhled až moc důležitý a to bych ve vztahu nechtěla.A taky nejsem žádná figurka co si vystaví a bude ji ukazovat.

Není tady

#46 18. 10. 2006 8:03

eliimoor
♥♥♥----

asi jsou chlapi, kteří nedbají úplně na postavu a jde jim hlavně o duši...já jsem taky narazila na chlapa, který je fajn a záleží mu na mě, jen má prostě rád štíhlé tělo..

Není tady

#47 18. 10. 2006 8:10

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (13. 2. 2011 20:25)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#48 18. 10. 2006 8:44

eliimoor
♥♥♥----

Držet se kvůli němu klidně budu, protože postavu chci mít hezkou, ale to druhé mě mrzí a honí se hlavou..

Není tady

#49 18. 10. 2006 12:15

Décima
♥♥♥♥♥--

Mně taky manžel nikdy nic neřekl. Když jsem po porodu byla tlustší, akorát řekl v legraci, že mám konečně pořádný zadek a snad by byl i rád, kdybych taková zůstala. Ale já jsem se nějak necítila, takže jsem už leta na "své váze" - 53 kg. On má přes 105 kg, takže si spíše teď dobírám já jeho ... Nějakého prudiče a "estéta" bych poslala do háje ...

Není tady

#50 18. 10. 2006 13:52

eliimoor
♥♥♥----

hm, jojo..buď toho svého chalana převychovám nebo půjde do kopru..
co je tohle za období, že některým chlapům sloužíme jen jako ozdoby...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí