27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Maminky, máte ho některá? Je to ta kombinace 3v1, je smetanovo oranový. My nad ním přemýlíme ale v obchodě nám řekli e by do Philipsu neli, e je to poruchový, hlavně chůvičky. Tak nevím. Díky za rady
Není tady
Snoopy, být tebou tak ho koupím a ho bude potřebovat. Já nekojím, mlíčko ohřívám v mikrovlnce a lahvičky steriliziju horkou vodou u třetí měsíc a nic mi nechybí. A to malá jí stále tak 7x denně.
Není tady
Snoopy, obě moje sestry mají chůvičky od firmy Phillip, jedna je pouívá asi 6let ,druhá 5let a nikdy ádná porucha, reklamace prostě nic, já si je teď taky koupila, tak doufám, e budou taky OK.
Není tady
mám chůvičky i sterilizátor od Philipsu a s obojím jsem byla maximálně spokojená. Ani jedna porucha, těím se, e oboje vyuiju na druhý mimčo.
Není tady
Tak ja mam chuvicky a uz byly jednou na reklamaci a nesly opravit, tak nam dali druhe a ty zatim moc nefunguji, ale to je pry tim panelakem, kde to porad nekdo rusi, tak uvidim na baraku. Jinak sterilizator nemam a ohrivac - no myslim, ze je to pro me naprosto zbytecna vec, ohrivala jsem na vodni lazni a vyvaruju normalne v destilce. To bych si spis koupila monitor dechu.
Není tady
Snoopy,já ho mám a jsem spokojená.Sice kojím,ale hodí se třeba na sterilizaci lahviček po čaji,nebo na dudlíky atd.Zatím je v pohodě,ádná porucha,strčím to do mikrovlnky a za pět minut je hotovo,prostě paráda...
Není tady