|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Maminky, máte ho některá? Je to ta kombinace 3v1, je smetanovo oranžový. My nad ním přemýšlíme ale v obchodě nám řekli že by do Philipsu nešli, že je to poruchový, hlavně chůvičky. Tak nevím. Díky za rady

Není tady
Snoopy, být tebou tak ho koupím až ho budeš potřebovat. Já nekojím, mlíčko ohřívám v mikrovlnce a lahvičky steriliziju horkou vodou už třetí měsíc a nic mi nechybí. A to malá jí stále tak 7x denně.
Není tady
Snoopy, obě moje sestry mají chůvičky od firmy Phillip, jedna je používá asi 6let ,druhá 5let a nikdy žádná porucha, reklamace prostě nic, já si je teď taky koupila, tak doufám, že budou taky OK.
Není tady
mám chůvičky i sterilizátor od Philipsu a s obojím jsem byla maximálně spokojená. Ani jedna porucha, těším se, že oboje využiju na druhý mimčo.
Není tady
Tak ja mam chuvicky a uz byly jednou na reklamaci a nesly opravit, tak nam dali druhe a ty zatim moc nefunguji, ale to je pry tim panelakem, kde to porad nekdo rusi, tak uvidim na baraku. Jinak sterilizator nemam a ohrivac - no myslim, ze je to pro me naprosto zbytecna vec, ohrivala jsem na vodni lazni a vyvaruju normalne v destilce. To bych si spis koupila monitor dechu.
Není tady
Snoopy,já ho mám a jsem spokojená.Sice kojím,ale hodí se třeba na sterilizaci lahviček po čaji,nebo na dudlíky atd.Zatím je v pohodě,žádná porucha,strčím to do mikrovlnky a za pět minut je hotovo,prostě paráda...

Není tady