29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem se sla podivat v cem peru:-), tak je to MIMINO, a spokojena.Nepouzivame zadnou avivaz. 3kg baleni nam staci asi jeste par mesicu. Jinak sestra prala v Lovela a take bez problemu.
Není tady
My jsme používali Persil,ten nam vyhovoval a vypral i zažrane skvrny,ted jsem po dlouhe době chtěla udělat změnu a koupili jsme Lovelu,ne tu tekutou a jsem z toho na prašky,protože větší skvrny mi nepustí vubec,zase jdu koupit Persil nebo dětský Ariel.
Není tady
Teď máme Ariel kids a je super, osvědčila se mi i Lanza, všechny skvrny pustily
Není tady
Máte někdo zkušenosti z Persil gelem? Teď je v Makru akce 3+3l zdarma
Není tady
S Persil gelem mám jen tu nejlepší zkušenost. Kupujeme ho na střídačku s Lovelou. Obojí hezky voní a dobře pere. Kupuji podle aktuální ceny. Poslední dobou beru Lovelu u nás v Albertu. Jinak v Makru jsme dříve hodně nakupovali, ale od té doby, co máme dcerku, tak je to pro mě komplikované, protože se tam nesmí s dětmi. Rozumím tomu, je to z bezpečnostních důvodů.
Není tady