27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jsem se sla podivat v cem peru:-), tak je to MIMINO, a spokojena.Nepouzivame zadnou avivaz. 3kg baleni nam staci asi jeste par mesicu. Jinak sestra prala v Lovela a take bez problemu.
Není tady
My jsme pouívali Persil,ten nam vyhovoval a vypral i zarane skvrny,ted jsem po dlouhe době chtěla udělat změnu a koupili jsme Lovelu,ne tu tekutou a jsem z toho na praky,protoe větí skvrny mi nepustí vubec,zase jdu koupit Persil nebo dětský Ariel.
Není tady
Teď máme Ariel kids a je super, osvědčila se mi i Lanza, vechny skvrny pustily
Není tady
Máte někdo zkuenosti z Persil gelem? Teď je v Makru akce 3+3l zdarma
Není tady
S Persil gelem mám jen tu nejlepí zkuenost. Kupujeme ho na střídačku s Lovelou. Obojí hezky voní a dobře pere. Kupuji podle aktuální ceny. Poslední dobou beru Lovelu u nás v Albertu. Jinak v Makru jsme dříve hodně nakupovali, ale od té doby, co máme dcerku, tak je to pro mě komplikované, protoe se tam nesmí s dětmi. Rozumím tomu, je to z bezpečnostních důvodů.
Není tady