29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, já mám ještě chvíli čas chystat si výbavičku pro miminko, začnu až po Vánocích a ráda bych věděla, v jakých pracích prášcích perete oblečení pro miminko.
Není tady
Tak já prala v prášku batole a teď už peru v takovém co zrovna máme - ariel. A pohoda. A aviváž jsem taky používala batole a teď mám zrovna dětský lenor.
Není tady
Tak když já prala mimi věci a to už je nějaký ten pátek,tak v Batoleti.Prostě pro mimi jen to nej. Syn se mi osypal týden nato co jsme ho přivezli z porodnice. Doktorka mi poradila ať peru v Palmexu a byl klid.
Není tady
já používám Norit, krásně voní a nikdy jsme neměli problémek:-))
Není tady
Já peru v tekuté lovele. Prádlo krásně voní a je čisťonké, nezaprané.
Docela si chválí Ariel Kids ( právě je v akci v Globusu, 6 kg + 2 kg zdarma - za 500,- a je to ten compact).
Romčo, palmex nemám ráda já. Po něm jsem se sama osypala.... takže mi nesmí přes práh
Není tady
Mamka objednává značku FORSIL. Je to zásilková služba, normální prášky si pochvaluje a objednává tam i sousedce FORSIL BABY. Prý to objedná i pro mě. Tak jen jsem chtěla vědět, co používáte vy, ale jak tak vidím, chce to vyzkoušet. Myslela jsem si, že normální prášek pro dospěláky se používat nemůže, ale asi může. Miminko může reagovat různě.
Není tady
Já už ho také nepoužívám, to bylo před 12 lety.Dnes Persil a nebo Taid (nebo jak se to píše).
spunt napsal(a):
Já peru v tekuté lovele. Prádlo krásně voní a je čisťonké, nezaprané.
Docela si chválí Ariel Kids ( právě je v akci v Globusu, 6 kg + 2 kg zdarma - za 500,- a je to ten compact).
Romčo, palmex nemám ráda já. Po něm jsem se sama osypala.... takže mi nesmí přes práh
Není tady
Já vyprala v tekuté Lovele a raději jsem teda nepoužila aviváž...tak nevím,snad to bude dobré..prádlo voní jen tak lehce svěže,nic šíleně aromatického,což mi vyhovuje
Není tady
Prvních 6 týdnů jsem používala spec. prášek od Eurony Cerny pro děti, a pak jsem začala prát v obyč. prášku...
Není tady
Jenom šest týdnů?Já vlastně ani nevím,jak dlouho prát v dětském prášku.
Není tady
Maximo, asi se používá déle, ale nějak se ty tablety špatně rozpouštěly, tak jsem použila obyč. a nikdy se Nelča neosypala.. Jinak jsem žehlila dětský věcičky taky chvíli.
Není tady
Tak když malý nic není,tak proč ne,viď?
Není tady
Když Nelča reaguje dobře na obyč. prášek, tak jsem si říkala, že nemá cenu kupovat lovelu či jiné značky. Jinak mamča mi říkala, že stačí žehlit těch prvních 6 týdnů, tak jsem dodržela a jsem ráda, že už nemusím. Já jsem nežehlila nikdy ani dospělácký věci, protože je to ztráta času a teď při těch várkách prádla bych se užehlila k smrti
Není tady
Po šestinedělí peru normál s našim prádlem a nic se nestalo, jen nepoužívám prášek ale gel, ten se lépe rozpouští a nezůstává v prádle ono je i měkčí a taky už nežehlím
Není tady
Ja pouzivam tekutou Lovelu,bez avivaze a pradlo zehlim,zatim toho mala moc nezaspini,tak se to da.Za jak dlouho prevlikate,kdyz se semozrejme nepro...?
Není tady
Ähojky, taky mi vyhovuje tekutá Lovela a žádná aviváž.
Jančo, malá má oblečení na den a na spaní a obojí vyměňuju po dvou dnech.
Není tady
šestinedělí v lovele, potom palmex. Pohoda, osypal se mi ale po Arielu, který jsem dostala k vánocům.
Není tady
peru v lovele, bez aviváže!!Jinak jak jsme v porodnici dostávaly vzorky pracích prášků, tak jsem byla docela v šoku z arielu.. v tom bych teda prádlo pro novorezeně neprala- je hrozně voňavej, takže jsem tyhle vzorky využila, když jsme namáčela pleny, který malej pokadil a zůstaly flekatý. Ta lovela je skoro bez vůně a pere dobře.
Není tady
A holky jak to děláte s prádlem, když ho nežehlíte?
potvurkapodivna napsal(a):
A holky jak to děláte s prádlem, když ho nežehlíte?
Prádlo pěkně složím do komínku a samo se vyžehlí ve skříni
Není tady
No ale když ho věšíš, tak tam potom zůstávají "stopy"
Ja jsem hned od narozeni pouzivala ariel.Dostali jsme primo vzorky i v porodnici.Ma sestra ho pouzivala take a s nasema brouckama nikdy nic nebylo!
Není tady