27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, já mám jetě chvíli čas chystat si výbavičku pro miminko, začnu a po Vánocích a ráda bych věděla, v jakých pracích prácích perete oblečení pro miminko.
Není tady
Tak já prala v práku batole a teď u peru v takovém co zrovna máme - ariel. A pohoda. A avivá jsem taky pouívala batole a teď mám zrovna dětský lenor.
Není tady
Tak kdy já prala mimi věci a to u je nějaký ten pátek,tak v Batoleti.Prostě pro mimi jen to nej. Syn se mi osypal týden nato co jsme ho přivezli z porodnice. Doktorka mi poradila a peru v Palmexu a byl klid.
Není tady
já pouívám Norit, krásně voní a nikdy jsme neměli problémek:-))
Není tady
Já peru v tekuté lovele. Prádlo krásně voní a je čisonké, nezaprané.
Docela si chválí Ariel Kids ( právě je v akci v Globusu, 6 kg + 2 kg zdarma - za 500,- a je to ten compact).
Romčo, palmex nemám ráda já. Po něm jsem se sama osypala.... take mi nesmí přes práh
Není tady
Mamka objednává značku FORSIL. Je to zásilková sluba, normální práky si pochvaluje a objednává tam i sousedce FORSIL BABY. Prý to objedná i pro mě. Tak jen jsem chtěla vědět, co pouíváte vy, ale jak tak vidím, chce to vyzkouet. Myslela jsem si, e normální práek pro dospěláky se pouívat nemůe, ale asi můe. Miminko můe reagovat různě.
Není tady
Já u ho také nepouívám, to bylo před 12 lety.Dnes Persil a nebo Taid (nebo jak se to píe).
spunt napsal(a):
Já peru v tekuté lovele. Prádlo krásně voní a je čisonké, nezaprané.
Docela si chválí Ariel Kids ( právě je v akci v Globusu, 6 kg + 2 kg zdarma - za 500,- a je to ten compact).
Romčo, palmex nemám ráda já. Po něm jsem se sama osypala.... take mi nesmí přes práh
Není tady
Já vyprala v tekuté Lovele a raději jsem teda nepouila avivá...tak nevím,snad to bude dobré..prádlo voní jen tak lehce svěe,nic íleně aromatického,co mi vyhovuje
Není tady
Prvních 6 týdnů jsem pouívala spec. práek od Eurony Cerny pro děti, a pak jsem začala prát v obyč. práku...
Není tady
Jenom est týdnů?Já vlastně ani nevím,jak dlouho prát v dětském práku.
Není tady
Maximo, asi se pouívá déle, ale nějak se ty tablety patně rozpoutěly, tak jsem pouila obyč. a nikdy se Nelča neosypala.. Jinak jsem ehlila dětský věcičky taky chvíli.
Není tady
Tak kdy malý nic není,tak proč ne,viď?
Není tady
Kdy Nelča reaguje dobře na obyč. práek, tak jsem si říkala, e nemá cenu kupovat lovelu či jiné značky. Jinak mamča mi říkala, e stačí ehlit těch prvních 6 týdnů, tak jsem dodrela a jsem ráda, e u nemusím. Já jsem neehlila nikdy ani dospělácký věci, protoe je to ztráta času a teď při těch várkách prádla bych se uehlila k smrti
Není tady
Po estinedělí peru normál s naim prádlem a nic se nestalo, jen nepouívám práek ale gel, ten se lépe rozpoutí a nezůstává v prádle ono je i měkčí a taky u neehlím
Není tady
Ja pouzivam tekutou Lovelu,bez avivaze a pradlo zehlim,zatim toho mala moc nezaspini,tak se to da.Za jak dlouho prevlikate,kdyz se semozrejme nepro...?
Není tady
Ähojky, taky mi vyhovuje tekutá Lovela a ádná avivá.
Jančo, malá má oblečení na den a na spaní a obojí vyměňuju po dvou dnech.
Není tady
estinedělí v lovele, potom palmex. Pohoda, osypal se mi ale po Arielu, který jsem dostala k vánocům.
Není tady
peru v lovele, bez aviváe!!Jinak jak jsme v porodnici dostávaly vzorky pracích práků, tak jsem byla docela v oku z arielu.. v tom bych teda prádlo pro novorezeně neprala- je hrozně voňavej, take jsem tyhle vzorky vyuila, kdy jsme namáčela pleny, který malej pokadil a zůstaly flekatý. Ta lovela je skoro bez vůně a pere dobře.
Není tady
A holky jak to děláte s prádlem, kdy ho neehlíte?
potvurkapodivna napsal(a):
A holky jak to děláte s prádlem, kdy ho neehlíte?
Prádlo pěkně sloím do komínku a samo se vyehlí ve skříni
Není tady
No ale kdy ho věí, tak tam potom zůstávají "stopy"
Ja jsem hned od narozeni pouzivala ariel.Dostali jsme primo vzorky i v porodnici.Ma sestra ho pouzivala take a s nasema brouckama nikdy nic nebylo!
Není tady