|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mě by zajímalo jaký odšťavňovač dostávají v tom -Jste to co jíte- mě připadal jako docela silnej na všechno ovoce i zeleninu.Měla jsem když se s nima tady začínalo a byl nějakej slabej.
Není tady
Tak to fakt netuším co to mají...šťávičky mi chutnají - co mi nevoní je to, že to pak tak dlouho trvá to umýt 
Není tady
Veru napsal(a):
Nojo, asi ne... Ale mě ho přinese Ježíšek, tak dám pak vědět..
Veru, jak dopadl ten Ježucha? Byl hodný a přinesl? Hořím zvědavostí 
Není tady
dzifdayly napsal(a):
Mě by zajímalo jaký odšťavňovač dostávají v tom -Jste to co jíte- mě připadal jako docela silnej na všechno ovoce i zeleninu.Měla jsem když se s nima tady začínalo a byl nějakej slabej.
Phillips - stojí asi 4 900,- A je super...vleze se do něj celé jabloko, nerozkrájené.

Není tady
Holky my jsme ted dostali do schranky letak a je tam ten Bosch MUM 4405 za 1999,- v akci.Me se to zda nejaky divny,kdyz vy tady pisete takove castky
Není tady
jo tak uz jsem na to prisla. Cena je nizka,protoze je tam malo nastavcu. Urcite se tam daji dokupovat?
Není tady
mám ji krátce, ale nemohla jsem si vynachválit výborně promíchanou sekanou... teď zrovna pojídám mrkvový salát a jablky a ananasem...Taky si doma dělám koktejly, no a objevuji nové a nové funkce a neuvěřitelné výhody naší Boshky domácí 
Není tady
Připojuji se k ódě na Bosch, byl dražší, ale nelituju 
Není tady