Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 12. 2007 21:17

maia
♥♥♥----

Re: Kde a co studujete?

ekonomia...a je to celkom fajn, ale trocha matematiky to vyzaduje, smile

Môžeš stokrát opakovať "teplo", ale pokiaľ neurobíš oheň, teplo nebude.
rómske príslovie

Není tady

#52 28. 1. 2008 17:31

Rozmarýna
♥♥-----

No, mě by zajímalo, kolik z Vás se o studia VŠ pokouší ve zralejším věku 30, 40 ...
A jak to jde???
R

Není tady

#53 28. 1. 2008 17:46

Majla
♥♥♥♥---

Já studuju FSS Masarykovu univerzitu, sociální práci.J sem ve čtvrťáku. No a moje teta na MU studuje při práci knihovnictví bakaláře.A to už má dost blízko k 50. Studuje to prostě z touhy po vzdělání, zaměstnavatel to po ní nepožaduje. NO zatím to zvládá,ale problém je informatika a angličtina.Což je pochopitelný, protože počítač prostě nemá v krvy a ve škole se učila rusky.Ale snad to zvládne.No a taky vůbec se začít znovu učit, zvyknout si na všechny ty formality a zařizování kolem studia.Obdivuju ji.

Není tady

#54 28. 1. 2008 17:57

Rozmarýna
♥♥-----

Teď jsi mi Majlo připomněla maminku mé kamarádky. Je jí okolo 70 a ve 63 začala podnikat v nějakém chemickém oboru-měla na to vzdělaní o to nejde. Spíš ji obdivuji, že je celkem úspěšná a to bez PC, bez znalosti jazyka a bez automobilu. Má jen svoje schopnosti a mobil. Že se dokáže orientovat na trhu a ve všech
,,formalitách" , které podnikání provázejí.

Není tady

#55 30. 1. 2008 18:27

Majla
♥♥♥♥---

No já obdivuju vůbec tu odavahu.Pracovat a ještě se po večerech učit, zvládnou všechny ty pravidla, kredity, studijní řády.To já teda zatím zmíknuté nemám. A ještě se nechat vyhodit od zkoušky od lidí o 20 let mladších. No chce to vážně odvahu.Problém je podle mě hlavně ten jazyk.

Není tady

#56 2. 2. 2008 15:22

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

studuju prvním rokem voš územně-správní na kladně, obor územní samospráva. je to tu super, to bezpochyby big_smile

Upravil(a) leny.wood (2. 5. 2008 23:24)

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#57 11. 4. 2008 22:08

cocobello
♥------

ahoj..studuji VOŠ (Cestovní ruch) a zajímalo by mě, jak se zaměstnavatel dívá na DiS., jestli se to bere aspoň trochu ve srovnání s Bac., nevím, jestli má cenu ještě si udělat třeba ještě toho bakaláře.. Po škole se chci naučit plynnule AJ a pk bych ráda pracovala v CK a létala jako delegátka po světě..

Není tady

#58 2. 5. 2008 11:09

Zlatovláska
♥------

Zdravím všechny, já studuji veterinu v Brně, za rok končím.. takže vím o čem mluvím, jestli se chcete na tuhle školu dát tak dávám pár rad.. je sice těžký se sem dostat, ale mnohem těžší je tu zůstat. Na jiných školách stačí učit se před zkouškovým, tady s tím nepočítejte a pokud nemáte fotografickou pamět tak nevím jak by se to dalo zvládnout, prostě jen ležíte v knížkách. Osobně to pro někoho kdo není schopen se neustále učit rozhodně není, ale tím jsem nikoho odradit nechtěla smile
Tak hodně zdaru při výběru  hjarta

Není tady

#59 2. 5. 2008 18:52

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"je sice těžký se sem dostat, ale mnohem těžší je tu zůstat. Na jiných školách stačí učit se před zkouškovým, tady s tím nepočítejte a..."

Máš poněkud zkreslený pohled na ty "ostatní" školy. Zkus se učit krátce před zkouškovým na VŠCHT v Praze smile. Z 65 nás zůstalo 11. Zatímco na veterině v Brně (tomu jsem byla opravdu svědkem) dostala kamarádka zápočet, a to vím bezpečně, že neuměla ze skript víc než po stranu 35. big_smile
Jinak po studiu VŠCHT jsem si dodělala pedagogickou - obor chemie, teď končím pedagogickou - úplně jiný, humanitní, obor - a mezitím jsem před dvěma lety začala studovat doktorát - chemii. Táhne mi na padesátku smile.

Upravil(a) Tercila (2. 5. 2008 18:54)

Není tady

#60 2. 5. 2008 22:00

Zlatovláska
♥------

Tercila napsal(a):

"je sice těžký se sem dostat, ale mnohem těžší je tu zůstat. Na jiných školách stačí učit se před zkouškovým, tady s tím nepočítejte a..."

Máš poněkud zkreslený pohled na ty "ostatní" školy. Zkus se učit krátce před zkouškovým na VŠCHT v Praze smile. Z 65 nás zůstalo 11. Zatímco na veterině v Brně (tomu jsem byla opravdu svědkem) dostala kamarádka zápočet, a to vím bezpečně, že neuměla ze skript víc než po stranu 35. big_smile
Jinak po studiu VŠCHT jsem si dodělala pedagogickou - obor chemie, teď končím pedagogickou - úplně jiný, humanitní, obor - a mezitím jsem před dvěma lety začala studovat doktorát - chemii. Táhne mi na padesátku smile.

Nemám zkreslený pohled, jen jsi mě asi špatně pochopila, chtěla jsem tím říct, že veterina je dost těžká, vím jaký maj lidi zkreslenej pohled.. nemělo to znamenat, že ostatní školy uděláš za hubičku. A s tím jak udělala tvoje kamarádka zápočet.. stát se u nás může cokoliv, navíc to byl 'jen' jeden zápočet, u zkoušky pochybuju že by se svýma znalostma, který se naučila na zápočet obstála:dumbom:

Není tady

#61 3. 5. 2008 13:39

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

zlatovlásko....smekám klobouk až k zemi..já sem v druháku a mám pocit že melu z posledního:-)   jinak souhlasím, neřikám že ostatní školy jsou bez práce...ale když vidim lidi kolem. jak si na každou zkoušku naplánujou 3-4 dni, za tři týdny mají zkoušky za sebou...já sem se na anatomii učila měsíc...histologii sme nedala, právě proto že na další pokus už mi nedalo zkouškový...je fakt že s emi do toho ted pletou i ososbmí problémy a to mi všechno zkomplikovalo...a řikám, že v druháku v zimním semstru sem sem učila přes týdne, přes víkend, anatomii,histologii, z týdne na týden...a stejně pak celý zkouškový....a nezžnám nikoho kromě holek z mediny kdo by se takhle učil....je to naše volba a nechci se vytahovat...jen potvrzuju konstatování zlatovlásky, že je to těžká škola......

Není tady

#62 3. 5. 2008 13:46

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

tercila...já když dělám zápočet, nikdo nezkoumá jaký strany sem se naučila...a záleží z čeho...pochybuju že třeba k zápočtu z anatomie, biochemie by stačilo naučit se nějaký stránky....jasně, jsou tu předměty, zatim co sme měla, který byly skoro zadara, jenže to vyváží pak předmět, na který se učíš celý semestr....jistě, pokud dělala zápich třeba z ekologie, na to sem se neučila vůbec:-)

Není tady

#63 15. 5. 2008 14:35

Sii
♥------

Práva v Olomouci, maturovala jsem na OA

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí