29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hehehe
Není tady
heheheeee a co jako????
jak 0??? už 1 den heheheeeee a kdo ví jestli vůbec....
Není tady
no já jo akorát včera jsem si zapálila 1 na zkoušku co to se mnou udělá a pobl... jsem se z toho ...bylo to samozřejmě v kombinaci s alkem ale to je vedlejší
....no je to pěknej hnus....
eče že jsem se rozhodla přestat...
a ty kouříš?
Upravil(a) ESKYMKA (19. 11. 2006 13:36)
Není tady
mauska napsal(a):
mam za sebou VOS socialne pravni, ted studuju na VS Socialni vedy v Irsku, je to "jen" dalkove, tzn, dva vecery v tydnu, ale s praci na plny uvazek je to docela zahul...
Ahoja jsem tady v Irsku .. teprve od zari a rada bych se vrhla od pristiho roku na studium, zajima me sociologie a psychologie .. samozrejme dalkove, kdo by me tady zivil, ze jo
) mohla bys mi tady, prosim, nechat odkaz na skolu, kterou studujes?Rada bych se na to bliz podivala
Dekuji.
Není tady
Já studuju v Praze na Fildě Informační studia a knihovnictví....
Není tady
Jsem také na VOŠ sociálně právní, příští rok bych chtěla přibrat dálkově VŠ - Sociální práci...
Není tady
ČVUT fakulta stavebni obor stavebni inzenyrstvi
Není tady
univerzita Viden ekonomicka fakulta obor narodni hospodarstvi
Není tady
taky studuju VOŠ sociálně právní :-)
Není tady
Mohu se zeptat kde prosím studujete v Moravskoslezském kraji? soukromá i státní vysoká škola?
Není tady
Já VŠCHT Praha,první rok. Docela mě zaskočila náročnost
Není tady
Zdravím všechny, jsem poprvé na stránkách Babinet a ráda bych si někým popovídala o studiu VŠ. Jsem na mateřské dovolené s dvouletým chlapečkem. Je mi třicet a loni jsem dálkově dostudovala Obchodní akademii pro SPZ. Docela jsem to zvládla v pohodě, ve třeťáku jsem otěhotněla a 14 dní před porodem jsem dělala poslední zkoušku. Ráda bych studovala VŠ, ale vůbec nemám představu jakou. Hlavně co by mě bavilo. Bavil by mě sice cestovní ruch, ale co jsem tak koukala, je to většinou na soukromých školách a dost drahé. Poradíte mi? Předem děkuji.
Není tady
Já studuju porodní asistentci na UJEPu...ale moc mě to nebaví. Teda, ta práce by mě pak asi bavila, ale ta škola, to je děs! Lidi ve třídě a i někteří učitelé... Pořád přemejšlim o něčem jinym, ale nic mě nenapadá
Není tady
SilvieTotík: Ahoj, já jsem na mateřské s tříletou holčičkou a studuju na ČZU v Praze. Někdy toho mám až nad hlavu, ale baví mě to. A manžel hodně pomáhá
Není tady
Ahojky,
já studuji na VŠTVS Palestra, mám před sebou poslední rok oboru Sportovní a volnočasový pedagog. S dcerkou je to těžší, ale mám podporu v rodině a to je nejdůležitější.
Není tady
Dostala jsem se na Pardubickou univerzitu. Zatim nevim, co me ceka..
Upravil(a) Halina (29. 6. 2007 20:49)
Není tady
Ahoj studuju Pedagogickou v Olomouci , příší rok končím !!!
Není tady
ekonomku na OPF SLU- dalkove....moc si to pochvaluji....
Není tady
SilvieTotík napsal(a):
Zdravím všechny, jsem poprvé na stránkách Babinet a ráda bych si někým popovídala o studiu VŠ. Jsem na mateřské dovolené s dvouletým chlapečkem. Je mi třicet a loni jsem dálkově dostudovala Obchodní akademii pro SPZ. Docela jsem to zvládla v pohodě, ve třeťáku jsem otěhotněla a 14 dní před porodem jsem dělala poslední zkoušku. Ráda bych studovala VŠ, ale vůbec nemám představu jakou. Hlavně co by mě bavilo. Bavil by mě sice cestovní ruch, ale co jsem tak koukala, je to většinou na soukromých školách a dost drahé. Poradíte mi? Předem děkuji.
u nas na vs(OPF SLU ) je myslim cestovni ruch dalkove....
Není tady
ahoj.chtela bych se zeptat....Kdo studuje nebo zna skolu VOS danove poradenstvi Sting s. r. o. v Brne
diky za odpovedi..
Upravil(a) Vejunka (21. 11. 2007 15:45)
Není tady
Ahoj:) tak pokud tě to zajímá, tak já studuji psychologii v Brně... A blížím se ke konci, snad úspěšnému;)
Není tady
Já jsem vystudovala Zdravotně-sociální fakultu v Českých Budějovicích, obor: Rehabilitační a psychosociální péče a to studium je hodně zajímavé, teda pro toho koho baví studovat sociální péči
Není tady