29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamarádka studuje podnikatelskou v Jindřichově Hradci nebo naní špatná manažerka s cestovním ruchem v HK, ale jde o to, jaký tě zajímá obor?
Není tady
ja študujem cestnú dopravu-prevádzku a ekonomiku. je to zabiják
Není tady
Já přemýšlím nad psychologií (Olomouc) nebo ošetřovatelství (UK) nebo speciální pedagogikou předškolního věku...
Není tady
já bych chtěla od příštího roku buď taky psychologii v Olmiku a nebo VOŠ sociální v Brně ....
Není tady
Tak já už mám naštěstí dostudováno
Loni jsem úspěšně ukončila VOŠ sociální.. Celkem makačka!
dagi napsal(a):
Tak já už mám naštěstí dostudováno
Loni jsem úspěšně ukončila VOŠ sociální.. Celkem makačka!
Upřímně závidím..taky už bych ty studia chtěla mít za sebou!
Není tady
hlásila ale nakonec jsem tam nešla.... no jsem blbá,ale chtěla jsem si dát rok pauzu, udělat si v klidu řidičák,vyřešit konečně zdravotní stav....asi v listopadu jdu na operaci ...pak se chceme stěhovat s přítelem a jedno k druhému....
no a taky doma mi bylo řečeno že mi nikdo dalších x let sponzora dělat nebude
takže mi nic jiného než najít si práci ani nezbývalo...
ale pokud bude vše ok tak bych chtěla od příštího roku jít studovat,sice jen dálkově,ale aspon to....s gymplem totiž nejsem nic....
a co ty misho studuješ?
Není tady
já dělám první rok veterinu v brně a je to mazec!
Není tady
hlasim se v USA na kriminalku(hmm dna ,otisky prstiku apod hehe ) a na zachranarku
snad se dostanuuuuuu..testy jsem jeste nedelala..to prijde pristi rok
Není tady
Já mám taky gympl a teď studuju 4. rokem historii v Opavě (na Slezské univerzitě, ne v tom blázinci. I když občas moc rozdílů nevidím.)Kromě toho dělám kurz cestovního ruchu, chci mít i zadní vrátka.
Není tady
Studuju 2 VŠ - Policejní akademii a psychologii na FF UK. A nemůžu si vynachválit ani jedno ani druhý.
Vyber si hlavně něco, co tě bude bavit (největší zoufalství je podle mě jít studovat kamkoliv a cokoliv jen pro ten papír) - to je to umění - zbytek už přijde sám...
Není tady
Dcera studuje prvním rokem daňové poradenství na VUT Brno, maturovala na OA. Syn bude letos zkoušet taky VUT, ale elektrotechniku a toho maturita teprve čeká.
Není tady
Já jsem před dvěma lety dostudovala učitelství náboženství, filosofie a etiky na Husitské teologické fakultě UK. Pro mě to nebylo zas tak těžké, ale hodně zajímavé.
Není tady
Karaliene: můžu se zeptat, jestli jsi měla nějaký výraznější problém s přijímačkama na psychologii? Musela ses nějak extra připravovat? díky za odp.
Není tady
Blanka1 napsal(a):
Dcera studuje prvním rokem daňové poradenství na VUT Brno, maturovala na OA. Syn bude letos zkoušet taky VUT, ale elektrotechniku a toho maturita teprve čeká.
Blanko, jak se dceři líbí na tom VUT? Jaké mají předměty a jak je zvládá? Moje dcera bude příští rok maturovat na OA a taky uvažuje o daňovém poradenství. Tak mě zajímá, jestli je příprava na OA dostačující pro studium na VUT. Máme obavy, aby to studium nebylo nějak technicky zaměřené. Díky.
Není tady
mam za sebou VOS socialne pravni, ted studuju na VS Socialni vedy v Irsku, je to "jen" dalkove, tzn, dva vecery v tydnu, ale s praci na plny uvazek je to docela zahul...
Není tady
misho chtěla bych studovat psychologii nebo sociální práce,ještě nevím jak to dopadne, po novém roce se stěhuji a sháním si nějakej lepší job v Olmiku taky uvidím jak pak dopadnou přijímačky hh to bude ... možná ještě potom jeden rok počkám,ted se mi moc studovat nechce,sice potom to nebude o nic lepší, spíš horší,ale co už... se to nějak vyvrbí...třeba si seženu nějakej job co mě bude bavit a bude relativně dobře ohodnocenej tak ani studovat nepůjdu...a nebo potom někdy v mateřství to doženu.... kdo ví
nějak to dopadne....
JAKÝ SI TO UDĚLÁŠ, TAKOVÝ TO MÁŠ...
Není tady
no ten gympl jenom právě to můžu dělat tak max. kosmetičku podlahových krytin...
Není tady