29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už tak dva měsíce mě občas bolí na plicích, jako by se mi špatně dýchalo. Z čeho by to mohlo být? Myslela jsem, že je to zánět prudůšek, ale to by netrvalo tak dlouho ne?
Není tady
Babucho s tím bych si nezahrávala a okamžitě bych šla k lékaři. Někdy se různé nemoci nemusí ani projevit svými klasickými příznaky a ty následky....hrůza.
Není tady
Jo, k dr jdu ve čtvrtek, jen jsem se chtěla nejprve informovat tady. Docela mám starch z astma, myslwela jsem, že začíná v mladším věku, ale dočetla jsem se, že se může spustit kdykoliv. Ach jo, no jo, uvidím ve čtvrtek.
Není tady
Na prudůšky a na astma je velice dobrá černá ředkev. Měli by ji pít všichni kuřáci a lidé, kteří bydlí ve větších městech.
Není tady
Černá ředkev? To jsem v životě neslyšela, ani neviděla. Dá se to koupit normálně v hypermarketu?
Není tady
Najdeš to v hypermarket, je to normální kořenová zelenina. Je to hodně podobné červené řepě. Je to velice levný prostředek proti stárnutí a proti nemocem dýchací soustavy. Já jsem si tím vyléčila v malém věku astma, trápilo mne od narození a mamka mio ho vařila celý rok.
Není tady
Děkuju, anetko, můžeš mi ještě napsat, jak se ta ředkev přímo používá? Jak ji mám vařit a kdy jíst? Díky.
Není tady
Tu ředkev nastrouháš a přidáš do ní cukr, kdyby byl hnědý, tak by to bylo lepší, protože rafinovaný není vůbec zdravý. Můžeš pít jak tu šťávu z té ředkve, tak i tu vymačkanou dužinu. Dávkování nechám na tobě, ale čím častěji, tím lépe, třeba ráno a večer. Můžeš ji jíst před i po jídle. Je opravdu moc dobrá na léčení takovýchto potíží. Víš, člověk nakonec zjistí, že příroda je nejlepším pomocníkem. Není sice vidět výsledný efekt hned od začátku , jako při tabletce, ale zase má trvalé účinky. Hodně zdravíčka ti přeji a uvidíš, že ti bude dobře.
Není tady
Černá ředkev je skvělá na zácpu!!!! Já ji jím odmala jako ledvinářka - na ledviny a zácpu. Odloupat černou kůru a normálně jíst jako ředkev na chleba s máslem ..akorát je trochu pálivější. Nebo se z ní dělá i nastrouhaný salát, recept mohu dát jindy. POZOR, zavřít do sklenice, neboŤ vydává puch obdobný hodně nošeným ponožkám....Ale když to odvětráš, mńamka.
Není tady
A na plíce-dezinfikaci je dobrá lichořeřišnice -nízká. Buď můžete cucat a rozkousat semínka ...hodně pálí, anebo je zasadíte a až vyrostě keř, tak se jí listy-zelené. Uštipuji průběžně. Na chleba s máslem....lístky v podstatě ani nepálí, ale dezinfikují celý vnitřek těla. Nejvíc plíce a ledviny.
Pozor, sadit ne vysokou variantu. Ale taky tu rostlinu mají rádi takový malý černí broučci a ti pak ty listy spasou na tři dni.
Není tady
Lichořeřišnice? Kde prosím koupím ta semínka? Taková očista po tom, co jsem přestala kouřit, by možná neuškodila
Není tady
ahoj, jak jsi dopadla u doktora s tou bolesti na plicich? me taky boli plice...
Není tady
No prý to bylo od páteře..
Není tady