27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Je těké psát tento příspěvek. Dnes ráno mi zazvonil telefon, jeho obsah mě naprosto uzemnil a jsem schopná to zde napsat a teď k večeru.
Klokan (Libor), který zaloil toto vlákno, a který byl dlouhá léta součástí zdejího Babinetu nejprve jako uivatel, poté i jako moderátor, a následně také dlouhou dobu jako ná babinetí IT kolega, náhle zemřel.
Libore, dá háje, jetě nebyl Tvůj čas!!! Myslím na jeho dvě dcerky, jeho přítelkyni a Tobě tam nahoru posílám píseň, kterou jsi toto vlákno sám zaloil. Na památku.
Nic zvlátního se nestalo
prelo a pak přestalo
jak to bejvá kdy je listopad
Nic zas tolik zvlátního
myslim - bylo pátýho
promiň ale nebudem
u nebudem si lhát
ádná velká věc se nestala
jen ty ses náhle zeptala
má mě vlastně jetě vůbec rád?
Na nic míň a na nic víc
jene nevím jak ti říct
promiň ale nebudem
u nebudem si lhát
Nebudem si lhát
nebudem si lhát
nebudem si lhát
nebudem si lhát
Ne vyletíme komínem
vechno si doufám prominem
i tenhleten dnení láskopad
Snad se tolik nestalo
prelo - a přestalo
promiň ale nebudem
u nebudem si lhát
Nebudem si lhát...
Krev ádná - jen fleky od vína
zas budeme od nuly začínat
jo holka zná to - je to divnej svět
a neptej se kdy nechce znát odpověď
Nebudem si lhát...
Chinaski...
Není tady
Andrejko, neznala jsem ho, i kdy nějaké příspěvky od něj jsem tady četla. I tak je mi to moc líto...
Není tady
Tak to je mi moc líto
Není tady
Klokan!?
Jeden z nejlepích.
Velký smutek.
😰
Není tady
Uffff, stretli sme sa - skupinovo - aj osobne, aj písomne tu na Babi.... je to ok a koda a tak... Nevie prosím a niečo viac? Nebol predsa ete vo veku na prirodzené umieranie....
Není tady
Radi ani ne. Byl fakt moc mladej na umírání 😰
Není tady
Tak to je me moc lito a casto premyslim,kolik lidi co sem chodilo,uz mozna nezije . :-(
Není tady
Erem, doufám, e větina z nich ije. Jen k tomu přestali potřebovat Babinet...
Babinet ije dál, ale ta spousta dobrých, chytrých, bystrých, pohotových, vtipných, originálních....... lidí tu moc chybí.......
Úplně vem !
Není tady
Mne stále vežmi chýba Eva. = Majkafa. Nechce sa mi veri, e to tu len tak úplne opustila. Ktovie ako sa má. Snáď je astná.
eremuruss napsal(a):
Tak to je me moc lito a casto premyslim,kolik lidi co sem chodilo,uz mozna nezije . :-(
Není tady
Veža žudí sa presunulo na Facebook, iNstagram alebo inam... Plus mnohí prestali ma potrebu písa alebo číta.
Není tady