Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 10. 2006 20:46

kilia
♥♥-----

Tlustá,jak z toho ven

Dobrý večer,

Nevím co už mám dělat je mi 15 let a měřím 162cm a 62kg.
Cvičím aerobic.
Nyní o prázdninách jsem nejedla vůbec a uplně jsem z toho zkolabovala a všichni o měly strach.
Poraďte mi!???grater

Není tady

#2 13. 10. 2006 20:47

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: Tlustá,jak z toho ven

žij jak se ti líbí, měřím stejně, vážím mnohem víc, není to ideální, není to zdravé, ale je to zdravější než se mučit hlady a trápit se.

Mája

Není tady

#3 13. 10. 2006 20:49

kilia
♥♥-----

Ale určitě není 15.

Není tady

#4 13. 10. 2006 20:49

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

kilia napsal(a):

Dobrý večer,

Cvičím aerobic.
Nyní o prázdninách jsem nejedla vůbec a uplně jsem z toho zkolabovala a všichni o měly strach.
Poraďte mi!???grater

Tím ze nebudes jist akorat priberes.Protoze jednou se najist musis a telo si z toho mala vezme vse a da si to to do zasob...jak jinak nez tukovych...takze jez po malych davkach ale jez!!!!To je pry zaklad!!!

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#5 13. 10. 2006 21:04

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Tobě bude stačit,když budeš trochu cvičit,jezdit na kole,plavat,tancovat.Jez všechno,ale s mírou.Klidně si dej i čokoládu,pokud to tělo žádá,ale ne každej den.Dietama se dá obrátit metabolismus a potom ztloustneš i po jednom soustu.

Není tady

#6 13. 10. 2006 21:07

DankaS
♥♥♥♥---

Ahoj, musíš jíst často (třeba i 7x denně), nízkokaloricky a nesmíš se přejíst. Jíst pomalu, tak, aby sis včas všimla, že už seš najedená a zbytečně se necpala dál. Hodně důležitá je motivace. Pokud po hubnutí skutečně netoužíš, tak nikdy nezhubneš. Musíš chtít hodně, abys dokázala zvítězit nad svýma choutkama. Pokud se ti ale někdy stane a  neodoláš, tak se nemsmíš na dietu vykašlat. Taky je dobrý neustále si vymýšlet nějaký program a být tak pokud možno  co nejdál ledničce:). Štíhlost ale není všechno.

Není tady

#7 13. 10. 2006 21:08

Magda
♥♥♥♥---

Raději míň a často, než nic. Moje neteř přestala jísta a během roku zhubla o 22 kg. Měla mentální anorexii a dodnes to má v hlavě pomotané a musí se nutit jíst...Pořád přemýšlí, že je tlustá...

Není tady

#8 14. 10. 2006 13:54

Květinka
♥♥-----

Nic si z toho nedělej. jako dítě jsem vážila 75 kg a měřila 164 cm až do mých 19 let.  Našla jsem si přítele a zhodila jsem na 65 kilo, sice byly nějaké rodinné problémy tak asi proto. Takže mám normální postavu. Nejsem tlustá ani hubená. S přítelem jsme se vzali a to mi ještě říká že kdybych zhubla tak mě opustí.
Máš teprv 15 let tak si nedělej nic z toho jak vypadáš, jinak se může stát že se dostaneš do deprese. A to přece určitě nechceš. Kluk kterému se budeš líbit, bude rád jak vypadáš.
i kdybys přibrala 5 kilo tak z tebe bude ,,kočka".

Není tady

#9 14. 10. 2006 16:46

kilia
♥♥-----

No snažím se jíst normálně,ale nyní o prázdninách jsem nejedla a začalo to tak.
Dva dny jsem nejedla měla jsem jen jeden jogurt.A k večeru jsem dostala hlad a šla jsem si koupit teplou bagetu do bufetu a požádala jsem kamaráda ať mi ji koupí ,ptz si kupoval ještě k tomu cigarety.čekala jsem než ji paní připraví a najednou se mi začala motat hlava přestala jsem vidět,  a už jsem neměla na tu bagetu chuť já říkám kamarádovi ať už si tu bagetu s ní a přitom ještě nebyla hotová.Najednou se začalo semnou vše točit a zalehlo v uších najednou jsem svalila nazem a všichni se kolem  shlukli.
Jeden pán mě musel dovézt domů(byla jsem na prázdninách u babičky),ptz po svých to nedošla.Babička o mě měla strach a ať prý neblbnu.

Není tady

#10 14. 10. 2006 16:47

mates
♥♥♥♥♥♥♥

....a většina chlapu nemá hubené ženské ráda.Co je na vyzáblině pěkného,když nemá ani prsa a ani zadek.

Není tady

#11 14. 10. 2006 17:00

kilia
♥♥-----

což o to já jsem typ člověka,který  nemá moc pr... ale zadek u mých kamarádej je to naopak

Není tady

#12 14. 10. 2006 20:58

briza3
♥♥♥♥---

Podívej se na Primu na "Jsme to co jíme"

Není tady

#13 14. 10. 2006 21:52

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

To úplně nejhorší, co můžeš udělat, je: vynechávat jídlo. Dobře si zapiš za uši, že Tvoje tělo se proti tomu bude bránit. Bude vědět, že ho necháš hladovět a začne si dělat zásoby. Tím i při hladovění budeš tloustnout. Jez málo, často, pravidelně, minimálně pětkrát denně. Nikdo netvrdí, že musíš mít dělenou stravu. Klidně jez, na co máš chuť. Ale: nepřejídej se! Máš ráda svíčkovou? Dej si. Ale ať Ti stačí jen dva knedlíky. Večer se nenacpávej pečivem, ale udělej si třeba zeleninovou mísu. hezky si to nakrájej a pochutnej si. Hodně pij. Tělo se zbaví škodlivin. Pokud možno, vyhni se cole a džusům. Je tam plno cukru. Pokud si i přesto dáš, musí Ti jedna sklenička stačit. V patnácti mít 62 kg na 162 cm není zas až taková tragédie. Pravidelně si jdi jednou týdně zaplavat, zacvičit, na kole zajezdit. Kdyby půlhodinka to byla. Zapamatuj si, jde o pravidelnost. V jídle, v pití, v pohybu! Hladovějí nerozumné holky. Mezi námi - snad je lepší mít nějaký to kilo navíc, než si zničit zdraví úplně. Tělo Ti dá signál, když se bude cítit slabě a špatně. To si pak přidej něco malého /jogurt, banán/. Říká se - a je to prý pravda, že lidi nesladí čaj nebo ho sladí umělým cukrem a to je špatné. Tělo cukr potřebuje. Lépe si osladit, než pít to s odporem hořké a pak celý den myslet na to, co sladkého si dám, abych tu šílenou chuť na mlsání zahnala. Tak si oslaď čaj, tělo dostane svoje a nebude Tě honit mlsná. Já měla 75 kilo. Je mi pěkně přes čtyřicet. Za rok jsem zhubla deset kilo. Pěkně pomaloučku. Řeknu Ti - fuška to byla. Hodně pohybu, rozumné jídlo. Přes prázdniny jsem se nehlídala. Čtyři kila nahoře. Do Vánoc to musí být zpátky. Ach jo. Ty jsi mladá, zhubneš rychleji. Ale fakt to nepřeháněj. Ještě jsi ve vývinu. Jestli budeš dělat takové chyby, jakou jsi popsala, bude Ti špatně častěji. A teď si představ, že nějak nešťastně někde upadneš, a může se Ti stát něco horšího. Třeba Tě zajet auto, nebo si uděláš při nějakém horším pádu úraz na hlavě a může to skončit i poruchou hybnosti. Fakt bys chtěla skončit díky hloupému hubnutí třeba i na vozíku? Neblbni. Jsi přece rozumná holka. Když se nebudeš střídavě nacpávat a hladovět, když se nebudeš válet u televize a vyhýbat pohybu, srovnáš to sama a lehce. Tak se drž!

Není tady

#14 15. 10. 2006 9:40

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#15 15. 10. 2006 10:06

eliimoor
♥♥♥----

V 16-ti letech jsem měla podobný problém, měla jsem 170 cm a 65 kg, oplácanou tvarohovou postavu, tak jsem se rozhodla cvičit a zmírnit jídlo, vyšlo to, o dvě kila jsem ubrala, tak jsem začala zase normálně jíst.
Pak jsem jednou přišla na disko a tam mi jeden klučina sdělil, že jsem jak nateklá žába.
Nejde popsat, jak jsem se tenkrát cítila, ale potkat toho frajera teď, tak mu urvu ten jeho zásobník mezi nohama.
Od toho dne jsem přestala jíst, po 14 dnech jsem měla 58 a po dalších třech týdnech 50kg. Už jsem neměla sílu ani dýchat, tak jsem si během dne dala alespoň jablko a tmavé pečivo nebo zeleninu.
Ale k tomu jsem začala denně dvě hodiny cvičit, za celý rok jsem ani jednou nevynechala. Dostala jsem se na 47kg, začali do mě píchat B12, padaly mi šíleně vlasy a kroky mi nejistily čím dál víc.
Po týdnu, co mi píchali B12 mě vítězoslavně uvítala doktorka v ordinaci, že jsem se dostala na 50, v tu chvíli letěla celodenní strava do koše a byla jsem zpět v tom kolotoči.
Část lidí obdivovalo mojí postavu, část nade mnou brečela.
Po roce toho trápení přišel den, kdy jsem se brutálně přejedla a myslím, že nemusím dlouze popisovat, co následovalo. Byla jsem na dně, znala jsem jen jídlo a pak záchod, ani jsem nechodila do školy. Po půl roce jsem už byla psychicky dost mimo a řekla jsem to mámě, léčila jsem se ambulantně na psychiatrii, pak jsem tam i týden ležela a nakonec si mě vzal pod křídlo táta a dostal mě z toho.
Bylo mi 16 let, když se to spustilo a v 19-ti jsem začala zase normální život.
Prošla jsem si peklem, ale byl to můj boj, na který jsem se vydala sama.
Už je to šest let, co jsem v pohodě. Hubená chci být pořád, ale už vím, že existuje jednodušší cesta.
Snažím se pravidelně cvičit, jezdím na kole a hodně chodím pěšky, jím normálně, ale malinko a 5x denně a místo večeře piju jogurtový nápoj a je mi skvěle.
Samozřejmě i hřeším, ale co, hlavně když je člověk zdravý!

Není tady

#16 15. 10. 2006 11:04

kornoutek
♥♥♥♥---
Místo: Střední čechy

Kilio promiň, ale tohle jsme tu s tebou už řešili.. řekni rovnou, že nejíš od té doby, nevím kdy to přesně bylo, ale čtvrt roku to je, už tenkrát jsi psala, že nejíš, že hubneš... všichni ti tady říkali, ať toho necháš, že se ženeš do neštěstí, ale tobě je to úplně jedno... psaly jsme ti o tom, jaké to je mít anorexii, jak ti bude, že budeš omdlévat... ani tě nezastavilo to, že jedno omdlení, může být to poslední, co zažiejš před smrtí... nechci tě strašit smrtí, ale je to tak, jen si vzpomeň, co já jsem si prožila s anorexií...
proto ti ani nebudu nic radit, na tohle nemám čas, abych tady jak pitomec psala několik dní, aby jsi to a to nedělala, ty mi stejně napíšeš, že musíš, že nejíš... jdi to řešit s psychologem, a mámou... promiň, ale ty nechceš slyšet nic jiného, než to jak jsi šikovná že hubneš, jaká jsi chudinka, že omdléváš.... pro ty co nevědí, přečtěte si debatu na téma bulímie od Kilie... Kilio: potřebuješ pozornost, ale začni u mamky, promluv si s ní, ale neřeš to anorexií, ubližuješ jen sama sobě....

Není tady

#17 15. 10. 2006 12:46

penizek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

kornoutku tummenupp ,mě totiž napadlo napsat něco podobného,jako jsi napsala ty.

kilia,ty to tady"řešíš-neřešíš".Tady tě můžeme jakž-takž podpořit psychicky,napsat ti svoje zkušenosti s PPP,ale musíš si sama uvědomit,že to není žádná sranda.A hlavně TLUSTÝ lidi vypadají jinak,než 62 kg na 162 cm(tak nějak měříš,že jo?).Takže na rovinu...neblbni!Dál cvič aerobik,netláskej se a nepřejídej.A nepřemýšlej pořád nad tím,kolik vážíš.Vím,pro vás mlaďounký holky v dnešní době je to určitě těžký.Odevšad se na vás valí,že hubená=krásná,úspěšná...a nevím co ještě.Ale už neukazujou,že ne každá má k hubnutí předpoklady a dispozice.
Pokus si to nějak srovnat v hlavě,máš dvě možnosti.Buď se smíříš se svojí postavou a budeš cvičit a normálně jíst,nebo se upneš na nějaký vysněný ideál a budeš se v tom plácat,dokud tě to nepřeválcuje.

Upravil(a) penizek (15. 10. 2006 12:46)

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyUbIGXDASyAKk60.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyU7IGXDASzgKm58.png

Není tady

#18 15. 10. 2006 14:59

kornoutek
♥♥♥♥---

ale i když jí budeme říkat, že tlustá není, že hubnout nepotřebuje, stejně to nepochopí.. nevím, ale z jejích příspěvků mě nějak napadá, že ona potřebuje jen utěšovat, cítit, že se někdo o  ní zajímá, že si má komu postěžovat, že prostě potřebuje vzbudit pozornost... jasně takhle jí vzbudí, ale úplně jinak než má. Musí začít od mamky, určitě to není jen tak, že se mamka stará více o brášku...
Kilio vzchop se, takhle dopadneš strašně

Není tady

#19 15. 10. 2006 16:44

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

kilia napsal(a):

Dobrý večer,

Milá Kilio, bylo mi 14, při výšce 165 cm, jsem vážila 78 kg.
Bylo mi 19, při výšce 175, jsem měla 38 kilo.
Věř mi nebo ne, ale ta první míra byla o hodně lepší. I klukům jsem se víc líbila, bylo za co chytit, u té druhé jsem vypadala, že se každou chvíli rozsypu.
Ono si to to tělo samo zreguluje, jsi ještě příliš mladá na to aby se dalo říct, že jsi tlustá, podle tabulek máš tu správnou váhu.
Klidně cvič, to je dobře, správně jez, žádná hladovka ti nepomůže a hlavně počkej, dřív jak za 3-5 let se ti tělo nesrovná.
Jez podle hesla: Snídej sám, obědvej s přítelem a večeři dej nepříteli.

Není tady

#20 15. 10. 2006 16:49

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

kilia napsal(a):

No snažím se jíst normálně,ale nyní o prázdninách jsem nejedla a začalo to tak.
Dva dny jsem nejedla měla jsem jen jeden jogurt.A k večeru jsem dostala hlad a šla jsem si koupit teplou bagetu do bufetu

Přímo ukázkový pokles krevního cukru.... No ve tvém věku nic zázračného, to má každá druhá puber´tačka, když nejí. Jez a přestaň se pozorovat, s váhou má, měla, mít bude, problém každá druhá. Jak jsem psala předtím: snídej sama,.....
Spíš by mne zajímalo co tvá maminka.....
Ale to bychom se museli zeptat jí.....

Není tady

#21 15. 10. 2006 17:42

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

JAK TO TADY TAK ČTU, PŘEMÝŠLÍM, ŽE KDYŽ SE HOLKA V 15-TI ZBLÁZNÍ A USMYSLÍ SI, ŽE JE TLUSTÁ, TRVÁ TO HODNĚ DLOUHO,
NEŽ PŘIJDE NA TO, ŽE TO NENÍ ŽÁDNÁ PRAVDA (NEMYSLÍM TÍM ODŮVODNĚNÉ PŘÍPADY 100kg SLEČEN).
JE ZBYTEČNÉ TADY OPAKOVAT CO HOLKY NAPSALY......MAJÍ PRAVDU.......PRAVIDELNĚ JÍST MALÉ PORCE, HODNĚ PÍT A CVIČIT....TO JE JEDINÉ CO NA KILA PLATÍ!
KILIO, HLAVNĚ SI MUSÍŠ UDĚLAT POŘÁDEK V HLAVĚ.......
CHCI ZHUBNOUT-TO JE V POŘÁDKU......
ALE CHCI ZHUBNOUT ZA KAŽDOU CENU A ZA POMOCI ZVRACENÍ A NEJEZENÍ- TO ROZHODNĚ V POŘÁDKU NENÍ!
POKUD JSI TADY ŘEŠILA STEJNÝ PROBLÉM UŽ DŘÍV, JE VIDĚT, ŽE NE NĚJ PROSTĚ SAMA NESTAČÍŠ A ŽE POTŘEBUJEŠ POMOC NĚKOHO DALŠÍHO........MY TO ALE BÝT NEMŮŽEME.....MY TĚ MŮŽEME JEN NASMĚROVAT......TY POTŘEBUJEŠ NĚKOHO HMATATELNÝHO A HLAVNĚ BLÍZKÝHO. PROMLUV O TOM S MAMKOU A KDYŽ TO NEVYŘEŠÍTE SPOLU, ZAJDĚTE SPOLU K NĚJAKÉMU PSYCHOLOGOVI.

VAŽ SI SVÝHO ZDRAVÍ......JÁ CHÁPU,ŽE TI TO V PATNÁCTI BUDE PŘIPADAT JAKO HLOUPÁ FRÁZE, ALE ZKUS SE ROZHLÍDNOUT KOLEM SEBE,JE SPOUSTA LIDÍ A DĚTÍ,KTERÉ BY SE MĚLY UTÁPĚT VE SMUTKU Z TOHO, ŽE JSOU TLUSTÍ...NA VOZÍKU...MAJÍ HROZNÉ NEMOCI .....A ONI JSOU PŘI TOM ŠŤASTNÍ.

NECHCI ZLEHČOVAT TO CO TĚ TRÁPÍ,ALE VĚŘ MI,ŽE KDYŽ SE BUDEŠ DRŽET RAD,CO TI TADY HOLKY NAPSALY A SE KTERÝMA JÁ NEMŮŽU NEŽ SOUHLASIT, URČITĚ ZA ČAS DOSÁHNEŠ TOHO CO SI PŘEJEŠ.
ALE NEBUDE TO HNED, PŘES NOC NEBO ZA DVA TÝDNY PROSTĚ VÁHU NEUPRAVÍŠ! JSI POŘÁD JEŠTĚ VE VÝVINU A TVOJE TĚLO POTŘEBUJE!!! ŽIVINY!
TAK ZAČNI PŘEMÝŠLET A PŘESTAŇ BLBNOUT!

Není tady

#22 15. 10. 2006 19:04

kornoutek
♥♥♥♥---

cilka napsal(a):

kilia napsal(a):

Dobrý večer,

Milá Kilio, bylo mi 14, při výšce 165 cm, jsem vážila 78 kg.
Bylo mi 19, při výšce 175, jsem měla 38 kilo.
Věř mi nebo ne, ale ta první míra byla o hodně lepší. I klukům jsem se víc líbila, bylo za co chytit, u té druhé jsem vypadala, že se každou chvíli rozsypu.
Ono si to to tělo samo zreguluje, jsi ještě příliš mladá na to aby se dalo říct, že jsi tlustá, podle tabulek máš tu správnou váhu.
Klidně cvič, to je dobře, správně jez, žádná hladovka ti nepomůže a hlavně počkej, dřív jak za 3-5 let se ti tělo nesrovná.
Jez podle hesla: Snídej sám, obědvej s přítelem a večeři dej nepříteli.

Tak takhle jsem dopadla já, taky 38 kg, ale skončila jsem v kómatu několik dní, do dneška a je to už pěkná řádka let, mám zdravotní problémy, nulovou imunitu, problémy se srdcem... to jsem jí všechno napsla, ale jak se zdá, nebylo to nic platný...

Není tady

#23 15. 10. 2006 21:48

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Tady je asi každá rada drahá dumbom

Jestli to není házení hrachu na zeď roll

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#24 16. 10. 2006 9:10

Svas
♥♥♥♥♥--

Tak tě zase zdravím, Kilio. Musela jsem napočítat do desíti, než jsem byla schopná ti odpovědět. Potřebovala bys pořádně na pr.... Tu tvoji bulimii jsme tady už řešili, naprosto zbytečně. Ty totiž žádné rady slyšet nechceš, chceš být opravdu jenom středem zájmu, takže v tvém případě mám radu už jenom jedinou. Řekni to mámě a objednej se k psychiatrovi.

Není tady

#25 16. 10. 2006 10:05

Marcel.on
♥♥♥----
Místo: Brno

I mne to pripada trochu moc, i kdyz to svym zpusobem dokazu pochopit. V sedmnacti jsem mel nekolik dni bez jidla (abych shodil) a po tusim 4 dnech jsem dvakrat supnul do bezvedomi (akutni nedostatek cukru). ROzhodne to neni zadna prd.l a pokud ti muzu poradit - mazej k psychologovi, protoze s odstupem casu muzu rict jedno - vsechno je to v hlave, ne v kilech. Kdybych to vedel tenkrat, nemel bych problemy "s babama", nestydel bych se, mel bych se rad. Ale protoze jsem byl blbej, mam to v palici porad. A ver mi, ze vim, o cem mluvim - driv pri 170 cm 80 kilo, prikladne 2 mesice odtucnovaci ozdravovna v sedme tride a tak... Ted (32 let) 186 cm/83 kg a jeste porad se pristihuju o podobnych pocitu jako ty :-( Delej s tim neco, dokud je cas! Ale ne pres nejezeni, zkus to spis pres tu hlavu!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí