|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Máme ve školce nabídku bruslení pro děti, myslíte, že je brzy na 4-leté dítě? Kdy se naučily bruslit vaše děti, hlavně kluci?Díky za názory.
Není tady
Nasa Ema sa naucila ako 3,5 rocna
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Na bruslení mě bral děda jako malou, mohlo mi být tak 3-4 roky. Začínala jsem na dvouželízkových bruslích a děsně mě to bavilo. Celkem pravidelně jsem chodila bruslit asi do 13 let, byl u nás krytý stadion, takže nebyl problém. Se školou jsme měli dokonce kurs deseti lekcí, jednou na prvním a pak i na druhém stupni. Určitě potomka přihlaš, je to pěkný sport.
Není tady
No, jestli tam s nimi bude třeba jen učitelka... kolik lidí se tam bude starat o ty děti? Budou potřebovat pomoct. Už jen s tím obouváním. Pokud si tam půjdou s nimi rodiče, pak samozřejmě není co řešit. Pokud je to ale kurz s jedním lektorem a jednou, dvěma učitelkami jako doprovodem, to bych neriskla.
Není tady
Moje děti byly v experimentální sportovní mateřince a začínaly s bruslením ve 2. třídě, tj. mezi 3,5 - 4 lety. Chodily s nimi 2 učitelky 2x týdně ráno a vždycky někdo z rodičů chodil pomáhat zavazovat děti do bot (zouvání už zvládaly samy) a probíhalo to bez problémů.
Není tady
My začínali kolem 2 let, v klidu dle tempa dítěte. Jedna zimní sezona byla pouze o pádech, které just a naschvál zkoušela. Teď máme bruslení ze školy-mají to blízko, tak chodí namísto tělocviku v zimě bruslit a já jsem ráda.
Není tady
Fiono,čtyři roky jsou bezva.Důležité jsou ale hlavně kvalitní a dobře obuté brusle.Takže já bych případný problém hledala v trenérovi a pedagogickém dohledu - obouvání je pro tak malé dítě problém. Rekreační bruslení je krásný sport.
Není tady
Tak jsme ho přihlásili, ve středu začínají, brusle má kanady, tak ty budou snad dobré.Jako dozor a na pomoc s přezouváním je tam učitelka a kolik lektorů to jsem se neptala, ale snad to půjde.Díky za vaše zkušenosti.
Není tady