19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Máme ve kolce nabídku bruslení pro děti, myslíte, e je brzy na 4-leté dítě? Kdy se naučily bruslit vae děti, hlavně kluci?Díky za názory.
Není tady
Nasa Ema sa naucila ako 3,5 rocna
Není tady
Na bruslení mě bral děda jako malou, mohlo mi být tak 3-4 roky. Začínala jsem na dvouelízkových bruslích a děsně mě to bavilo. Celkem pravidelně jsem chodila bruslit asi do 13 let, byl u nás krytý stadion, take nebyl problém. Se kolou jsme měli dokonce kurs deseti lekcí, jednou na prvním a pak i na druhém stupni. Určitě potomka přihla, je to pěkný sport.
Není tady
No, jestli tam s nimi bude třeba jen učitelka... kolik lidí se tam bude starat o ty děti? Budou potřebovat pomoct. U jen s tím obouváním. Pokud si tam půjdou s nimi rodiče, pak samozřejmě není co řeit. Pokud je to ale kurz s jedním lektorem a jednou, dvěma učitelkami jako doprovodem, to bych neriskla.
Není tady
Moje děti byly v experimentální sportovní mateřince a začínaly s bruslením ve 2. třídě, tj. mezi 3,5 - 4 lety. Chodily s nimi 2 učitelky 2x týdně ráno a vdycky někdo z rodičů chodil pomáhat zavazovat děti do bot (zouvání u zvládaly samy) a probíhalo to bez problémů.
Není tady
My začínali kolem 2 let, v klidu dle tempa dítěte. Jedna zimní sezona byla pouze o pádech, které just a naschvál zkouela. Teď máme bruslení ze koly-mají to blízko, tak chodí namísto tělocviku v zimě bruslit a já jsem ráda.
Není tady
Fiono,čtyři roky jsou bezva.Důleité jsou ale hlavně kvalitní a dobře obuté brusle.Take já bych případný problém hledala v trenérovi a pedagogickém dohledu - obouvání je pro tak malé dítě problém. Rekreační bruslení je krásný sport.
Není tady
Tak jsme ho přihlásili, ve středu začínají, brusle má kanady, tak ty budou snad dobré.Jako dozor a na pomoc s přezouváním je tam učitelka a kolik lektorů to jsem se neptala, ale snad to půjde.Díky za vae zkuenosti.
Není tady