3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
já orbitrac mám.... první měsíc mě lapání na něm ohromně bavilo.... pak jsem z něj udělala věák na oblečení.... ale asi před měsícem jsem znovu objevila, e ho tam za gaučem mám a pravidelně 2x týdně na něm cvičím 30-60 minut... U telky, třeba zpráv, nebo nějakého oblíbeného seriálu nebo filmu... a baví mě to... Já rotoped nechtěla, akorát mě z něj bolela pr** eeee zadnice
Přijde na to, co přesně od něj očekává, já jsem stopro zpevnila nohy, ruce, u se nezadýchávám tolik při rychlé chůzi, nepíchá mě v boku.... určitě se mi zlepil oběhový systém... :-)
co přesně očekává Ty ?
Není tady
No přesně tak i mě z rotopedu,navíc chci něco u čeho se řádně zapotím a nejen díky pohybu nohou,ale celým tělem. Ráda běhám,ale v těchto chladnějích dnech u raději ne.U orbitracku je mi sympatický e je tam i posilování paí a protaení zádových svalů. Zkouela jsem to u kámoky,chci zpevnit zadek a stehna a troku zhubnout.
Není tady
Zkus mrknou na ivotní styl str. 7, Magnetický trenaer Orbitrack. U se to tam probíralo
Není tady
Ja ho mam a kdyz jsem na nem cvicila bylo to hooodne znat!Hmm asi bych mela zase zacit...
Není tady
A bude nakupovat podívej se na www. insportline.cz, byla jsemtam spokojená, v oddělení 2 jakost (věci z výstav a veletrhů).
Upravil(a) Májajája (13. 10. 2006 19:17)
Není tady
A kolik ten Orbitrek stojí, prosím? To je z Teleshoppingu?
Není tady
Stál cca 3500,- Kč, u stojí 2700,- , cena jde dolu, mám ho, nejsem sice zdravá, ale neznám nikoho, kdo by s ním zhubl. Ale dá se vyuít jako věák
Není tady
Aneri napsal(a):
Stál cca 3500,- Kč, u stojí 2700,- , cena jde dolu, mám ho, nejsem sice zdravá, ale neznám nikoho, kdo by s ním zhubl. Ale dá se vyuít jako věák
Ja si myslim ze kazdym pravidelnym vytrvalym pohybem hubnes...nebo si alespon zpevnujes postavu!
Není tady
tak tak, nezhubne logicky, pokud bude cvičit 10 minut a potom si dá větrník nebo vlaák se třema...
pokud se ale dodruje pravidelnost, poznat to prostě je, minmálně na centimetrech...
malinkej, pokud chce shazovat, doporučuje se nií zátě a tempo, minimálně 30-40 minut, pokud bys chtěl (a) posilovat svaly na nohou tak vyí zátě
Není tady
mala.popelka napsal(a):
tak tak, nezhubne logicky, pokud bude cvičit 10 minut a potom si dá větrník nebo vlaák se třema...
pokud se ale dodruje pravidelnost, poznat to prostě je, minmálně na centimetrech...
malinkej, pokud chce shazovat, doporučuje se nií zátě a tempo, minimálně 30-40 minut, pokud bys chtěl (a) posilovat svaly na nohou tak vyí zátě
Děkuji za radu, kdysi jsem byla na mereni spalovani,tak vim ze ja musim minimalne 30 min nez to zacne spalovat. Tak doufam ze z toho nebudu mit za chvilinku vesak jako tu bylo zmineno. ))
Není tady