18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Darling jsou jedny z nejhorích, ne-li nejhorí granule. Chudáci psi, kteří to musí rát. Do toho rohlík s taveňákem uff.
Erem, neměla bys etřit, hlavně teď, kdy se vyvíjí nebo ti skončí za pár let s kloubama, ledvinama...:-( těně by mělo mít nejkvalitnějí stravuJa na ni nesetrim,granule ma 2x v tydnu jinak maso s ryzi nebo testovinama.Nebo rybicky s testovinama.Tvaroh,mliko kazdy den .
s tím bych byla VELMI opatrná
Nevim proc.Stene potrebuje mlecne vyrobky.Doporucil to jak veterinar ,tak ve zverimexu.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja na ni nesetrim,granule ma 2x v tydnu jinak maso s ryzi nebo testovinama.Nebo rybicky s testovinama.Tvaroh,mliko kazdy den .s tím bych byla VELMI opatrná
Nevim proc.Stene potrebuje mlecne vyrobky.Doporucil to jak veterinar ,tak ve zverimexu.
ví co to je dysplazie kyčelního kloubu? zkus si o tom něco přečít. mléčné výrobky ano, ale v PŘIMĚŘENĚ .
Dalím faktorem ovlivňujícím výskyt DKK je nadbytek energie v krmivu, nedostatek bílkovin, nadbytek vápníku. Poměr vápníku a fosforu by měl být udren v poměru 1,3 - 2:1. Vliv má rovně vitamín C, který je důleitý pro syntézu kolagenu a tím i tvorbu kostní tkáně. Chovatel by se měl vyvarovat dotací vitamínu D, u něj hrozí předávkování.
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
s tím bych byla VELMI opatrná
ví co to je dysplazie kyčelního kloubu? zkus si o tom něco přečít. mléčné výrobky ano, ale v PŘIMĚŘENĚ .
Dalím faktorem ovlivňujícím výskyt DKK je nadbytek energie v krmivu, nedostatek bílkovin, nadbytek vápníku. Poměr vápníku a fosforu by měl být udren v poměru 1,3 - 2:1. Vliv má rovně vitamín C, který je důleitý pro syntézu kolagenu a tím i tvorbu kostní tkáně. Chovatel by se měl vyvarovat dotací vitamínu D, u něj hrozí předávkování.
A kolik si myslis,ze ji toho davam?Mleka ma denne 2 kompotove misky a kostku tvarohu ma na 3 dny.April sveho psa krmim podle vzoru sve kamaradky.Ta ma 15 leteho jezevcika a 11 letou rotvajlerku.Ta psum zasadne vari prevazne hovezi maso,granule dostavaji pouze jako nouzovku a jak sama rekla,ze se pozna ktery pes je krmeny masem a ktery granulema.Je pravda,ze rotvalerovi kazdy den da lahudku koblizek,bydli totiz vedle pekarstvi a ten pes na to ceka.Nepamatuji se,ze by ji nejaky pes marodil.
Upravil(a) eremuruss (3. 8. 2013 9:56)
Není tady
Pokud nemá člověk přesnou představu,, jaké má být sloení stravy pro psa tak se to těko podaří.
Erem, kamarádka dává psům hovězí, ty kuřecí vnitřnosti, myslí, e to je toté?
Není tady
jetě dodám: erem, klidně psovi vař, ale proč mu dává tyhle granule jako nouzovku? Tohle mu fakt nic nedá. Dej mu spí kvalitní granule na přilepenou ne? Jinak pokud nemá s PP s kontrolovaného chovu tak můe krmit čím chce a moc neovlivní jestli bude mít DKK nebo ne. nanejvý to uspíí
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nevim proc.Stene potrebuje mlecne vyrobky.Doporucil to jak veterinar ,tak ve zverimexu.ví co to je dysplazie kyčelního kloubu? zkus si o tom něco přečít. mléčné výrobky ano, ale v PŘIMĚŘENĚ .
Dalím faktorem ovlivňujícím výskyt DKK je nadbytek energie v krmivu, nedostatek bílkovin, nadbytek vápníku. Poměr vápníku a fosforu by měl být udren v poměru 1,3 - 2:1. Vliv má rovně vitamín C, který je důleitý pro syntézu kolagenu a tím i tvorbu kostní tkáně. Chovatel by se měl vyvarovat dotací vitamínu D, u něj hrozí předávkování.A kolik si myslis,ze ji toho davam?Mleka ma denne 2 kompotove misky a kostku tvarohu ma na 3 dny.April sveho psa krmim podle vzoru sve kamaradky.Ta ma 15 leteho jezevcika a 11 letou rotvajlerku.Ta psum zasadne vari prevazne hovezi maso,granule dostavaji pouze jako nouzovku a jak sama rekla,ze se pozna ktery pes je krmeny masem a ktery granulema.Je pravda,ze rotvalerovi kazdy den da lahudku koblizek,bydli totiz vedle pekarstvi a ten pes na to ceka.Nepamatuji se,ze by ji nejaky pes marodil.
nas predchozi pes byl temer cely zivot na granulich, az ke konci mela konzervy. masem jsme ji nekrmili. Dozila se 17let a byla za tu dobu nemocna 1*.(mela ustrel)
Není tady
holcina napsal(a):
Pokud nemá člověk přesnou představu,, jaké má být sloení stravy pro psa tak se to těko podaří.
Erem, kamarádka dává psům hovězí, ty kuřecí vnitřnosti, myslí, e to je toté?
Nedavam jenom kureci,ale i veprove nebo hovezi.K masu mam pristup v obchode u nas slevnuji v den spotreby o 50%.Zalezi co momentalne sezenu.
Upravil(a) eremuruss (3. 8. 2013 14:15)
Není tady
holcina napsal(a):
jetě dodám: erem, klidně psovi vař, ale proč mu dává tyhle granule jako nouzovku? Tohle mu fakt nic nedá. Dej mu spí kvalitní granule na přilepenou ne? Jinak pokud nemá s PP s kontrolovaného chovu tak můe krmit čím chce a moc neovlivní jestli bude mít DKK nebo ne. nanejvý to uspíí
Co jsou kvalitni granule??Nez jsem si psa privezla byla jsem ve specializovane prodejne a koupila mu podle vas kvalitni granule 1 kg stal stovku.Kdyz me pani precetla kolik je tam % masa tak kdyby me to nebylo blbi granule bych ji vratila....Pes odjakziva byl a je masozravec a chemii rozhodne psa krmit nehodlam.Proto je pouzivam v nejvetsi nouzy,kdyz zrovna nemam maso uvarene.
Není tady
agewa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Dalím faktorem ovlivňujícím výskyt DKK je nadbytek energie v krmivu, nedostatek bílkovin, nadbytek vápníku. Poměr vápníku a fosforu by měl být udren v poměru 1,3 - 2:1. Vliv má rovně vitamín C, který je důleitý pro syntézu kolagenu a tím i tvorbu kostní tkáně. Chovatel by se měl vyvarovat dotací vitamínu D, u něj hrozí předávkování.A kolik si myslis,ze ji toho davam?Mleka ma denne 2 kompotove misky a kostku tvarohu ma na 3 dny.April sveho psa krmim podle vzoru sve kamaradky.Ta ma 15 leteho jezevcika a 11 letou rotvajlerku.Ta psum zasadne vari prevazne hovezi maso,granule dostavaji pouze jako nouzovku a jak sama rekla,ze se pozna ktery pes je krmeny masem a ktery granulema.Je pravda,ze rotvalerovi kazdy den da lahudku koblizek,bydli totiz vedle pekarstvi a ten pes na to ceka.Nepamatuji se,ze by ji nejaky pes marodil.
nas predchozi pes byl temer cely zivot na granulich, az ke konci mela konzervy. masem jsme ji nekrmili. Dozila se 17let a byla za tu dobu nemocna 1*.(mela ustrel)
Moje mama varila psovi celych 17 let+ zbytky z kuchyne.Nemocny taky nikdy nebyl,az na stipnuti vcelou.
Není tady
Jeste k te strave vzpomnela jsem si na svou byvalou sousedku co ma doma 8 leteho labradora ta toho psa krmi od malicka granulema 12 kg za 190 kc ,kdyz jsem ji rekla,aby mu koupila neco kvalitnejsiho tak odpovi,ze nema penize a vitaminy mu doplnuje pupalkou.Ten pes je sice obezni,ale jinak zdravy.
Není tady
Moje mama varila psovi celych 17 let+ zbytky z kuchyne.Nemocny taky nikdy nebyl,az na stipnuti vcelou.
Erem - pes není popelnice e ne?
A mléko - pes ho nepotřebuje, ten tvaroh - dobrý, ale stačí 2x týdně
zkus mrknout sem http://www.muj-pes.cz/vyziva/mlecne-vyrobky-859.html
Není tady
Ted jsem nala - barfování - http://www.baron.cz/pes/barf-pro-psy/i-0
docela zajímavý. Jen nevím, jestli to není časově náročný to hlídat a tak.
Není tady
http://www.baron.cz/pes/barf-pro-psy/cl … ocek/o-0Co organizmus pretezuje,barviva....proste chemikalie co jsou v granulich,prave proto sveho milacka timto svinstvem krmit nehodlam,az si to kazdy propaguje jak chce.
Upravil(a) eremuruss (3. 8. 2013 15:46)
Není tady
dusička napsal(a):
zkus mrknout sem http://www.muj-pes.cz/vyziva/mlecne-vyrobky-859.html
Jo cetla jsem to,ale muj pes zadny prujem po mleku nema snasi ho velice dobre.To je stejne jako driv se kocka krmila odjakziva mlekem,prijde jina doba a zase tvrdi,ze mleko je pro kocku skodlive.
Propagovali se pro cloveka umele tuky jako je rama,perla,flora ted se zas pise,ze je to svitstvo ,ze je zdrave maslo.Jeste,ze ja jsem nepodlehla trendu chemickych rostlinych tuku.
Není tady
Takze ja u krmeni psa zustavam na jake jsem zvykla i u svych známych. Ciste prirodni maso.....ne chemikalie cpat do psa.
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
zkus mrknout sem http://www.muj-pes.cz/vyziva/mlecne-vyrobky-859.htmlJo cetla jsem to,ale muj pes zadny prujem po mleku nema snasi ho velice dobre.To je stejne jako driv se kocka krmila odjakziva mlekem,prijde jina doba a zase tvrdi,ze mleko je pro kocku skodlive.
Propagovali se pro cloveka umele tuky jako je rama,perla,flora ted se zas pise,ze je to svitstvo ,ze je zdrave maslo.Jeste,ze ja jsem nepodlehla trendu chemickych rostlinych tuku.
aty mas pocit, ze mleko je jen a jen prirodni? Pokud ho nemas primo od kravy, tak je v nem troche chemie taky - jinak by totiz nevydrzelo tak dlouho.
Není tady