6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co si myslíte o těchto granulích?
Kamarádka je dává svému labradorovi, vypadá sice pěkně ale když si hraje s mou fenkou RR tak se mi zdá hned unavený bez energie ( oboum jsou 3 roky).
Už jsem jí párkrát přesvědčovala ať přejde na jiný druh.
Ale ona, že prý ne, když to vyrábí Purina, tak to musí být kvalitní.
Jaký je Váš názor?
Předem děkuji
Není tady
Já bych ho tím nekrmila. Nevím jaké to má složení, ale našemu psovi nechutnaly a nežral ani jejich konzervy. Ale třeba jsou výživné. On se někdo ozve.
Není tady
Měli jsme dohromady 4 psy a nikdy jsme Darling nekupovali.Jsou kvalitnější granule ,tyhle opravdu ne.Akorát názvy si nepamatuju.Labradoři a retrívři mají často špatný klouby.Jenže co se zanedbá první rok,to už se těžko dohání.Ale granule bych určitě změnila.
Není tady
Nevím, našemu předchozímu psovi nechutnaly, pokud měl možnost volby, nežral je.
Není tady
Darlik je pomletá slisovaná sláma, s kvalitním krmením pro psy nemá nic společného, stejně jako Chapy nebo Pedigry.
Není tady
Takže nevím jestli je to doslovně správně,ale jmenuji ROYAL,K 9 ,EUKANUBA,AKANA,CHECOPEE....tak tím jsme živili naše pejsky.Jsou dražší ,ale myslím kvalitní.
Není tady
http://www.ohz.cz/Klamani/iams.html
co tomu rikate?? (Lumpina krmim prave granulemi Iams pro velmi aktivni psy. na tu stranku jsem narazila nahodou. Kupuju mu znacku ve Francii, chtela jsem vedet, jestli ma cenu sem o nich psat, treba je v cechach nikdo nezna..... a prvni co se mi naslo ve vyhledavaci bylo toto
Není tady
Takže z toho všeho vyplývá, že se nedá kupovat snad nic.
Já dávám granule Bosch a občas do toho nějaké "masíčko", např. Bodie (koupeno v Penny Marketu), Pedigree, Chappi, Darling. Přidávám vždy pár kousků na ovonění granulí. Co je tedy nejlepší?
Není tady
Zjistila jsem že ším levnější šlejšky tím víc mu to chutná
Není tady
Bosch taky není špatný krmivo,myslím že jsme ho taky už měli.Ale takhle,spíš bych zabrousila do zverimexu než do hypermarketu.Ve zverimexu urrčitě poradí.
Není tady
Co já jsem slyšela od lidí a od veterinářů, tak jsou nejlepší: Purina ( ale Pro Plan, to je lepší krmivo, než jen Purina - říkala mi to tak paní ze zverimexu-že je to vyšší třída ), Royal Canin, Eukanuba, K 9, Hills.
Není tady
Našemu hafanovi Darling moc nejede. Raději má Frolicky
no já jsem těm našim prckům koupila párkrát Purinu (Darling) a docela jim to chutnalo....ty jejich granule jsou teda pro ně velký, tak ty jim moc nejedou,ale to maso v konzervě jim jede...zatím....
v tom aby se člověk vyznal co je pro ně nejlepší... každej říká něco jiného
Není tady
Ahoj pro Labradora jsou vhodné Purina pro plan Large Breed.Nebo je Eukanuba,calibra,k.9 to je český.A nebo purina Excelent.A royal canin.
Tyto značky jsou sice drahé ale člověk už nemusí dokupovat vitamíny alecos dalšího.Jsou to superprémiová krmiva.A jsou pro všechny druhy plemen a ruzného vzrustu!!
Takže doporučuji
Není tady
já teda mám kokřici a ta miluje frolíky ale ty jen za odměnu, stejně jako piškotky. Jinak kupujeme bono hlavně musí být se zeleninou. Jednou jsem koupila pedigri s burizonama a přála bych vám vidět, co dělala. Burisony všude po bytě no i v uších, děs běs.Dvakrát za týden pribináčka a banán. O víkendu masoa rýže nebo těstoviny. Nejvíc miluje halušky s brynzou a tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě, to jdeme napůl
Není tady
Ahoj tak moje německá ovčanda Darling žrala, ale jen chvíli více jí chutná pedigree nebo K9.
tmavovlaska napsal(a):
Zjistila jsem že ším levnější šlejšky tím víc mu to chutná
ano protože je to schválně osolený aby jim to chutnalo a to jim ničí ledviny
Není tady
Moninka napsal(a):
Co já jsem slyšela od lidí a od veterinářů, tak jsou nejlepší: Purina ( ale Pro Plan, to je lepší krmivo, než jen Purina - říkala mi to tak paní ze zverimexu-že je to vyšší třída ), Royal Canin, Eukanuba, K 9, Hills.
Nevím jistě, jestli může být Pro Plan vyšší třída než Purina, když Purina Pro Plan vyrábí Každopádně cenově superprémiová kvalita a česká výroba (=nezaplatim za to majlant, protože to vozí z tramtárie) je Brit Care...
Není tady
lucka v. napsal(a):
Moninka napsal(a):
Nevím jistě, jestli může být Pro Plan vyšší třída než Purina, když Purina Pro Plan vyrábí Každopádně cenově superprémiová kvalita a česká výroba (=nezaplatim za to majlant, protože to vozí z tramtárie) je Brit Care...
Co veterinář to názor, co prodejce to názor, kdo si má v tom vybrat. Prosím o radu, jak zjistit, jestli se jedná skutečně o superprémiové granule pro psy? Slyšela jsem, že označení není sjednoceno. Už jsem z toho opravdu nešťastná, může mi někdo konečně vysvětlit jak to teda s tím označkováním je?
Děkuji, Lucka P.
Není tady
Nasemu labradorovi darling chutna,ale davam je jako nouzovku,Protoze psa krmim varenym masem nebo rybickama s konzervy
Upravil(a) eremuruss (2. 8. 2013 9:53)
Není tady
Darling jsou jedny z nejhorších, ne-li nejhorší granule. Chudáci psi, kteří to musí žrát. Do toho rohlík s taveňákem uff.
Erem, neměla bys šetřit, hlavně teď, když se vyvíjí nebo ti skončí za pár let s kloubama, ledvinama...:-( štěně by mělo mít nejkvalitnější stravu
Není tady
my mama Wipeta - maleho chrta.
Konzervy nesmi vubec, protoze po nich pribira. jinak bych chtela vedet, ktery suchy by bylo vhodny. Musi byt male a kvalitni
Není tady
agewa napsal(a):
my mama Wipeta - maleho chrta.
Konzervy nesmi vubec, protoze po nich pribira. jinak bych chtela vedet, ktery suchy by bylo vhodny. Musi byt male a kvalitni
my jsme dávali hills
Není tady
holcina napsal(a):
Darling jsou jedny z nejhorších, ne-li nejhorší granule. Chudáci psi, kteří to musí žrát. Do toho rohlík s taveňákem uff.
Erem, neměla bys šetřit, hlavně teď, když se vyvíjí nebo ti skončí za pár let s kloubama, ledvinama...:-( štěně by mělo mít nejkvalitnější stravu
Ja na ni nesetrim,granule ma 2x v tydnu jinak maso s ryzi nebo testovinama.Nebo rybicky s testovinama.Tvaroh,mliko kazdy den .
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Erem, neměla bys šetřit, hlavně teď, když se vyvíjí nebo ti skončí za pár let s kloubama, ledvinama...:-( štěně by mělo mít nejkvalitnější stravuJa na ni nesetrim,granule ma 2x v tydnu jinak maso s ryzi nebo testovinama.Nebo rybicky s testovinama.Tvaroh,mliko kazdy den .
s tím bych byla VELMI opatrná
Není tady