29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorroo,
učím se ledacos, a jde to pomalu...jak je to asi správné. A díky za povídku na crabat.net - je krásná.
P.S. Omlouvám se, že jsem vám vstoupila do rozhovoru.
Upravil(a) Largo (13. 10. 2006 18:40)
Není tady
Crabate,
nedaří se mi registrovat se na crabat.netu. Zkusila jsem i jiný nick a heslo, ale zatím mám smůlu. Prosím, co dělám špatně? S počítačem si moc netykám....
Není tady
Nakonec jsem to pochopil...jen jsem špatně slyšel tu pádovou intonaci:-)))
Není tady
Mohol by niekto zo zainteresovaným vysvetliť, za akým účelom vzniklo toto nové fórum?
Není tady
Marku,
myslíš Fórum jazyka českého?
Není tady
Largo napsal(a):
Marku,
myslíš Fórum jazyka českého?
O žiadnom takom neviem...
Není tady
Marku,
pak tedy nevím, o čem je řeč, myslím, že nejsem "zainteresovaná" ...
Upravil(a) Largo (13. 10. 2006 14:35)
Není tady
Myslím duchovné fórum www.crabat.net
Není tady
Jak říkám, nejsem zainteresovaná, ale zvědavým i zvídavým by mohl napovědět Crabatův příspěvek č. 20 v tomto tématu.
Není tady
Těším se na nové fórum. Trošku to tady stagnovalo. Je pravda, že jsem se mohla taky zapojit, ale promiňte mi, chyběly mi osobnosti typu Salvatora. Ten mi moc pomohl a vyjasnil mnohé . Budu mu vždycky vděčná. I Crabatovy příspěvky byly krásné. Těším se, že nové fórum přinese nové myšlenky a taky radost do života. Nepíšu sem pravidelně, ale čtu denně. Tak se těším, na nové myšlenky.
Není tady
Ale to se musíš zaregistrovat BVF, abychom věděli, že tam s námi jsi. I když pak příspěvek vložíš jen občas, nevadí, důležité je, že Tě tam společně vnímáme.
Marku, vysvětlení právě toho, nač se ptáš, je na našich stránkách jednoznačně podané.
Není tady
Crabate! Postrádala jsem Tě tu a Ty jsi jen někde jinde!
Není tady