29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nastal dlouho očekávaný den, kdy
o t e v í r á m e
zcela nové Duchovní forum.
Zakládající členové: Pandora, Vsara, Crabat, Nestro (tady znám pod nickem Pedro). Právě úspěšně proběhla první vlna testování, nyní se dolaďují některé drobnosti, avšak vstup, registrace i přispívání nových uchazečů již jsou možné. Jen prosím, zatím omluvte některé drobnosti, či změny, které případně ještě mohou vzniknout. Snažili jsme se, abychom mohli otevřít co nejdříve.
Odtud pochopíte, proč jsem se poslední měsíc skoro vůbec neozýval. Věnoval jsem veškerý volný čas diskusím se Vsarou (ona je oním tvůrcem i webguru našich stránek) o jejich tvorbě. Všichni jste zváni. Abych vás pak dlouho nenapínal, zde je:
http://www.crabat.net
Upravil(a) Crabat (12. 10. 2006 10:11)
Není tady
Crabate, Vsaro, Nestro i Pan,
jsme velmi potěšeni pozváním do vašeho domu.
Není tady
a já kde se všichni touláte
PS: koukla jsem a hnedle obrázek mne oslovil
Není tady
Uz se mi Crabe styskalo po tvych prispevcich, hnedle se jdu podivat do noveho fora.
Není tady
a ja porat, kde ses to zapomnel
uz tam letim
Není tady
Pro všechny
díky, že je kde se uzdravovat. Těším se na vás.
Upravil(a) Largo (12. 10. 2006 10:53)
Není tady
Prý se stávám trnem v oku, takže možná za chvíli tady budu smazán. Nu což, řekněte ostatním, kde mě najdou. Díky a těším se na vás.
Není tady
Jejda to existuje duchovních chatů a fór:-)))
Není tady
Crabe, jak můžeš být zde trnem v oku ? Jsem ráda, že jsi "na živu"
Už o mně prý rokují administrátoři kvůli nedovolené reklamě, když jsem zde uvedl adresu. Tak uvidím, jestli to vydýchají anebo mě smažou. Blbé je, že ani nemám zálohované své příspěvky, takže bych o všechno přišel. - Inu, psát kvůli tomu nepřestanu. Takže ahój.
Není tady
Crabe,
neblazni, duchovni forum nepropaguje ani nenabizi zadne sluzby, natoz placene.
Duveruj ve zdravy rozum, ktereho je tu snad dost
Není tady
??? Pí ???
Není tady
Pochopil bych, že jim může vadit pokud jim odsud lanaříte lidi. Netuším za jakého důvodu jste se však rozkmotřili.
Není tady
Ne, je to celé kachna a nedorozumění. Takže sorry, už se to vysvětlilo. Pouze plácnutí do klidné hladiny tůně. Byl jsem mylně informován.
Tož tedy ale každopádně: Zdravím vás! A těšíme se na návštěvy kdožkoli koho. Vivat, vítej, vivat!
Není tady
Ach tak...rád se tam podívám;-)
Není tady
Ahoj Marku,
najdeme tě na Crabatově netu?
Není tady
Largo napsal(a):
Ahoj Marku,
najdeme tě na Crabatově netu?
Bol som zaregistrovaný dve minúty po tom, čo sem dal Crabat odkaz...
Není tady
Marku,
super...
Upravil(a) Largo (12. 10. 2006 15:28)
Není tady
Argon napsal(a):
Pochopil bych, že jim může vadit pokud jim odsud lanaříte lidi. Netuším za jakého důvodu jste se však rozkmotřili.
Tak to snad nemyslis vazne. Tak velky a oblibeny server nemuze ohrozovat male, uzce zamerene duchovni forum urcene predevsim lidem, kteri maji o duchovni veci opravdovy zajem. Tady nejde o zadne rozkmotreni, ale o hlubsi vyspecifikovani tematu, ktere zdejsi forum dost dobre neumoznovalo. Pochybuji, ze majitele Babinetu jsou tak malicherni a Crabovo forum pro ne predstavuje nejakou vaznou konkurenci. Nebylo tak zamysleno a ani tak nehodla fungovat.
Není tady
Jo, jo, to je přesně ono, Pí. Ale jak již jsem uvedl, jednalo se pouze o nedorozumění a nic takového nehrozí. Vážím si Babinetu, vždyť konkrétně pro mne se na třičtvrtě roku stal druhým domovem. Ovšem přesně jak říkáš, chtěli jsme témata více specifikovat na jakési posezení večer u ohně, což uvádím v titulním článku na Crabat.net.
Poslední dobou jsem zkrátka nestíhal sem přispívat, ale každopádně články četl a zaregistroval, jak oduševnělé a krásné hovory se zde začaly vést. Mnozí, kteří ještě před pár měsíci tápali, jakoby dozráli a z jejich slov vyzařuje hluboká pravda i moudrost. Proto bych vám všem chtěl poblahopřát, s přáním úspěchu na každém kroku vaší Cesty.
Není tady
A propos Argone, vidím, je to třetí den, co ses zaregistroval a hned jsi uvedl velmi pěkné příspěvky, takže nepřestávej hledat a díky za rozšíření našich řad zde, na Duchovním.
Není tady
Pandorraa: Asi jsi to myslela obráceně (malý server nemůže ohrožovat velkého). Akceptuji smysl nového serveru, který se proti tomuto bude specializovat výhradně na duchovno a může tak být pro uživatele v této tématice zajímavý. Nicméně profi servery asi bedlivě sledují navštěvovanost a bylo by s podivem, pokud by nepoklesla. Předpokládejme že "duchovně" zaměření uživatelé přenesou pozornost na web nový. Suma sumárum považuji nový web za smysluplný a za odůvodnitelné i zaslání diplomatických upozornění na něj na ostatních forech;-)
Crabat: Jsem rád, že se Ti mé příspěvky líbí. Je pro mě ctí, když mohu hledat na tak zajímavých místech;-)
Není tady
Argone,
"koho, co" nemůže ohrožovat "kdo, co", specifikací byl položen důraz na 1. pád. Nebuď zbrklý a čti pořádně.
Upravil(a) Largo (13. 10. 2006 11:58)
Není tady
Nemyslela: " Tak velky a oblibeny server - tedy KOHO CO - nemuze ohrozovat male, uzce zamerene duchovni forum - tedy KDO CO. Cestina je hra mily Argone
Není tady