29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Holky.Dlouho se teď nebudu ozývat,protože máme problémy s netem.Ten stávající budeme rušit a zařizovat jiný.Miško tobě se ozvu vždy jednou za týden na mail od našich nebo nakouknu sem,abych mohla pozdravit Bertíka.Mějte se zatím pěkně.Jak to půjde tak se ozvu.
Není tady
Ahoj holky,zdravím vás po delší absenci.Koukám,že jsem o nic nepřišla!Jak se máte?Jak jste prožily Sněhurko prázdniny?My jsme se měli fajn,docela jsem si u našich odpočinula.Mamka uvařila,pohlídala občas Davču,tak to docela bodlo.Markétka se vrátila z hor s kašlíkem,tak snad se z toho nevyklube nic horšího!Dnes jsem celý den prala a prala tu její špínu,který byl plný kufr!!!Tak jsem toho moc nenapsala,ale budu muset končit.Jo mimochodem nehledě na kritiku Golem se nám líbil,doporučuji ho vidět,ale viděla jsem i zdařilejší.
Není tady
Ahojky,tak co je s váma?Miško,ty máš taky něco s počítačem?U nás nic nového,teď se chystáme o víkendu na kola na Bramberk,tak snad se nám ten výlet vydaří.Zatím ahoj
Není tady
Ahoj holky. Počítač je v pořádku,ale času se nedostává. Pokazilo se nám auto,tak jsme sháněli součástku a někoho kdo nám ho opraví.Bude nás to stát všechny úspory,tak jsem docela naštvaná. Nevím jestli Bertíku na těch kolech nezmrznete. Před chvíli jsem se dívala na počasí a hlásí docela zimu a vítr. My už jsme kola letos taky otestovali. Musíme koupit nové kolo Tomáškovi,ale teď jedou s Verčou na týden ze školy na pěvěcké soustředění,takže to musím nechat až na potom. V pondělí jdu k zubaři a docela se bojím,tak mi držte palce ať neuteču z čekárny. Mějte se hezky a užívejte víkendu.
Není tady
Ahoj holky.Tak se ozývám od našich,doma budeme asi dlouho bez netu,ještě,že aspoň můžu od našich.Prázdniny jsme si s dětma užili,ale měli jsme starosti s tím netem.Byli jsme 2krát dopoledne v kině a dost venku,bylo pěkný počasí.
Miško,s tím vaším autem mě to mrzí,kdyby jste bydleli blíž,třeba by to na to mrkl můj chlap,docela se v autech vyzná a baví ho to.Snad to dobře dopadne.
Bertíku,snad už je Markétce dobře.Hlavně,že jí na hoách líbilo.
Jinak nic jinýho nevím,Vítkovi se zatím ve školce celkem líbí,snad to u toho zůstane.
Mějte se všichni pěkně a o víkendu se zase ozvu.
Není tady
Ahojkyholky,je tu bez vás mrtvo,tak mě to ani nebaví sem moc chodit.Snad se máte dobře,já mám zas pro změnu nemocného Davídka,má zůžené průdušky-chraptí a chrčí to v něm,hlavně v noci,takže si užíváme!Jo na těch kolech jsme vzhledem k počasí nakonec nebyli,to by ho asi dorazilo!!!Miško,co u zubaře,dobrý?Sněhurko,nebyli jste náhodou na té Mravenčí polepšovně?Tak zatím ahoj
Není tady
Ahoj holky.Bertíku na Mravenčí polepšovně jsme byli a ještě na Divočině,ostatní máme doma na DVD.Ve čtvrtek byla Lucka místo školy zpívat se sborem v divadle a postoupily dál.Musela si odpoledne udělat úkoly + to co probíraly ve škole a to se jí moc nelíbilo.
S Vítkem jsme byli ve školce na keramický dílně a se mu to celkem líbilo,byl příšerně zmazaný od hlíny.
Snad už je Davídkovi lépe.
U Lucky ve třídě teď mají spálu,tak čekám jestli si ji nepřinese.Nemoci se jí dlouho vyhýbali tak něco čekám.
Mějte se pěkně.Od května snad najedem na jinou síť,tak snad už bude klid.Ale květen je ještě tak daleko.Ahoj
Není tady
Ahoj... Sněhurko, Mravenčí polepšovnu jsme ještě neviděli,proto by mě zajímalo,jak se vám líbila a jestli stojí za podívanou.Co ta spááála,snad se vám vyhla!!!Jinak vám přeji oběma Veselé Velikonoce a ať vás to holky moc nebolí!Dnes budem péct s dětma perníčky a zítra (v pátek) frčíme na chatu,tak snad bude pěkně.Doufám,že po svátcích sem některá zase zabrousíte a dáte o sobě vědět.Zatím...
Není tady
Ahoj Holky.Bertíku,polepšovna u mravenců se nám líbila.Spála a ostatní nemoci se nám úspěšně vyhnuly a snad už bude hezky a nebudou tak hrozit.Od května snad budeme mít znovu zprovozněn net,už se těším.Docela mi chybí.
Dneska budeme péci beránka,zítra barvit vajíčka a připravím si salát bramborový.
V pondělí už udělám jen řízky a budu čekat na nářez.
Bertíku,jak jste si to užili na chatě?Tady pěkně zatím nic moc není,snad se vyčasí.Yítra chceme jet někam na výlet,tak snad bude hezky.
Mějte se pěkně,zase se nějak ozvu.Ahoj Pěkné svátky.
Není tady
Ahojky snehurko,také jsem bydlela v Jablonci,ale teď už bydlím 5-tým rokem v Teplicích,možná jsme spolu chodily do školy...
Není tady
ahojky,dlouho jsem tu teď nebyla,nějak už mě to tu bez vás holky nebaví:(Velikonoce na chatě proběhly jaksepatří-beránek,perníčky,vajíčka obarvené ve šlupkách od cibule,nádivka,pomlázky no a nakonec proběhl náležitě i pondělní výprask!Nevím,jak to funguje u vás,ale můj muž nemůže dospat,jen co otevřu oči,už pomlázka sviští a můj táta jakbysmet.Pak následujou děti,ty se také poctivě snaží ,no a pak knám chodí koledníčci z osady(ty naštěstí už klepou pomlázkou jen o dveře(většina):)Tak jsem ráda,že to je za náma,tyhle svátky si začnu vychutnávat až v pondělí odpoledne,když dělám z vykoledovaných vajíček salát či tlačenku.A co vy,jak bylo?Myško,jak to probíhá na Karvinsku?Sněhurko,co práce,stále tě nechtějí?Tak myslím,že jsem se dnes rozepsala ažaž,tak zase příště.Zatím čauky
Není tady
hallo ja som tu tiez nebola od feruara teraz som v nemecku tak si tam pisem po nemecky velmi som sa tym zdokonalili prv som si len pisala ale tebaz je to uz lepsie a bude super, toto forum hodnotim ako velmi super je to velmi dynamicke forum a ak mate chut vyskusat vase jazykove schopnosti tak hor sa na http://derproblemloesungsweg.de/forum/
vela zabavy
Není tady
Ahoj holky,ozývám se po delší době,snad už brzy budeme net doma.Jinak velikonoce jsme prožily v pohodě,teď čekám,jestli mě zítra neupálej
Do práce zatím nejdu,asi si ještě budu nějaký čásek užívat s Vítkem doma.školku snáší v pohodě.
Lucka musí zítra do školy,ale mají sportovní den,tak půjdou někam na výlet do přírody a na zmrzku.Už se těší na prázdniny,škola už ji nebaví,je dost unavená.
Už musím končit,chystáme se ven.
Není tady
snehurka napsal(a):
Říkám si Sněhurka,jsem z Jablonce nad Nisou a jelikož mám dvě děti,teda spíš rarachy,tak si občas potřebuji popovídat s někým normálním.Manžel je víc v práci,i když s dětmi se mi snáží dost pomáhat,ale občas na mně jde malá depka.Ostatní kamarádky se vracejí do práce a mají stále méně času,tak se snažím si najít kamarádku jinde.Mě práce bude čekat asi za půl roku,už se docela těším,hlavně na lidi okolo sebe a na vlastní penízky.
Ahoj Sněhurko, jsem taky z Jablonce a ráda si popovídám, mám taky 2 kluky. Tak se ozvi
Iva
Není tady