Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 21. 2. 2007 10:22

miška5
♥♥-----

Re: Hledám kamarádku na pokec o dětech a čemkoli jiném

Ahoj Bertíku. Já tě neignoruji,ale když jsi napsala,že jsi přímo z Jablonce tak jsem si myslela,že si chceš psát se Sněhurkou. Jestli se tě to dotklo tak se omlovám. To máš super,že můžeš být s malým ještě doma. Jenom si to užívej dokud to jde.děti vyrostou a člověk ani neví jak. S tím počůráváním bych to zas tak moc neřešila,ono to někdy přejde samo. Čím víc to chce člověk vyřešit,tím je to horší.Samozřejmě nějaká infekce nebo nachlazení tam být může. Jestli ti nevadí,že jsem z Karvinska,tak se budu těšit až napíšeš.

Není tady

#127 21. 2. 2007 10:28

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Jsem ráda,že se vám oslava vydařila. Děti ty si to většinou umí užít. Tomášek byl taky na oslavě kamarádových narozenin v pondělí,ale bohužel jich tam bylo málo kvůli nemocem. Mě to připadá,že u nás je ta chřipková epidemie teptrve teď.Dokonce máme na dětském znovu zakázané návštěvy.Chudáčci děti,kteří tam leží sami a ani nemají návštěvu. Docela dost jich smutní. Doufám,že Verča má taky jenom nějakou virozu a že se z toho nevyklube ještě něco víc. Měla jsem v plánu naočkovat děti proti menigokoku,ale už víc jak měsíc u nás pořád někdo smrká a kašle. Už aby jsme se z toho vyhrabali. Měj se hezky ,přeju hezký den

Není tady

#128 21. 2. 2007 13:14

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Ahoj Miško.Ohledně toho meningokoka u nás panuje asi nějaká telepatie.Taky o tom přemýšlím,dokonce jsem o tom mluvila s dr. když jsem byla teď s Luckou na sedmiletý prohlídce.U lucky asi ještě pár let počkám,není teď prý v rizikový skupině.Vítka asi nechám naočkovat,domluvím se s dr. až půjdem v květnu na tříletou prohlídku.Dneska se mu ve školce už tolik nelíbilo,ale možná to bylo tím,že má rýmu a začíná trochu kašlat.Ještě zítra musí vydržet a pak ještě v pondělí a pak až v březnu po prázdninách.
U nás byly v nemocnici minulý týden taky zakázáné návštěvy,nevím jestli už jsou povolené.Ta chřipka a virozy pořád řádí,není se čemu divit v takovým počasí.Dneska je ale u nás pěkně,svítí sluníčko.
Ať se Verča brzy uzdraví a mějte se pěkně.

Není tady

#129 21. 2. 2007 18:48

Bertík
♥------

Ahojky Sněhurko a Myško,jsem ráda,že jste mě mezi sebe přijaly a ráda se s vámi podělím o své radosti i starosti.Určitě mi nevadí,že je Myška s Karvinska ,není důvod proč by mělo.Ohledně té meningitýdy-Markétku jsme nechali očkovat v pěti letech (i proti encefalitýdě) a zatím nevíme jestli to má nějaký efekt,ale každopádně z toho máme dobrý pocit,že jme nic neponechali náhodě.Davídek očkován  ještě není,ale v plánu to je.U nás doma jsme si chřipkou prošli všichni minulý týden .Nevím,co to řádí za virus,ale ještě jsem nezažila aby my děcka ležely v horečkách dva dny v kuse.Máme takové ďáblíky,že i když mají horečku,tak jsou schopné převrátit barák vzhůru nohama.V jbci bydlíme ve Mšeně nad Zlatým jelenem.Už mě odtud vyhánějí.Zatím čauky

Není tady

#130 22. 2. 2007 11:00

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Bertíku.To bydlíte v tom bejvalým předělaným hotelu nebo někde v paneláku.Do Mšena chodím často ke kámošce do Mšenský.
Nám se chřipka zatím úspěšně vyhýbá,musím to zaťukat.Akorát teď je Vítek trošku nachcípaný,tak se mu to snad nerozjede.Dneska šel naposledy do školky,pak až v pondělí.Jestli bude nemocný,tak mu to zkusím posunout až na středu.
Dneska je tu hnusně,tak půjdem odpoledne k bráchovi popřát k svátku,musím mu koupit aspoň láhev dobrého vína,tak asi skočím do vinotéky.
Mějte se pěkně.Ahoj.

Není tady

#131 22. 2. 2007 13:51

miška5
♥♥-----

Ahoj holky. My jdem dneska taky přát k svátku,ale mému taťkovi.stavíme se tam na chviličku večer a pak poběžím do práce. TeĎ zrovna peču buchtu,protože zítra příjde na návštěvu švagrová s dětmi,tak aby bylo co zakousnout. Dopoledne jsem byla s Tomáškem na ortopedii,protože ho po zátěži pobolívá noha.Naštěstí zánět kyčelního kloubu nemá,ale za tři měsíce máme přijít na kontrolní Rtg. Měj te se a přeju všem hlavně zdravíčko

Není tady

#132 22. 2. 2007 19:10

Bertík
♥------

Ahoj Sněhurko,bydlíme v řadovce na kopci nad Jelenem.Chci se zeptat,jak to máte s kroužkama,chodí Lucinka někam?Máťa loni chodila na tanečky k Precioze a na dramaťák do Vykíře:Tanečky jí nebavily a dramaťák nám pro nedostatek dětí zrušili,tak jsme letos vymysleli basket a kytaru opět ve Vykýři.Kytara jí baví,mají různé výkendové akce a teď o jarních prázdninách jedou na lyže do Desný.Ovšem s basketem je konec,dostali novou trenérku a od té doby se jí tam nelíbí.Tak teď vymýšlíme ještě něco jiného aby měla nějaký pohyb.Ahoj Miško,jaké se pečou na karvinsku buchty?Nemáte některá nějaký obzvlášt dobrý recept na nějaký koláč , moučník či dezert?Ráda zkouším nové recepty,kuchařky sice mám,ale není nad vyzkoušené a osvědčené recepty.Mé děti preferují většinou tvarohové, ovocné koláče nejlépe se želatinou a dorty za studena a co u vás?Už mám zase zásek,tak to pro dnešek radši utnu,čeká mě nejnáročnější část dne a to večerní hygiena a uspávání.Tatínek nám odešel na fotbal,tak je to dnes celé na mě:-(papa

Není tady

#133 23. 2. 2007 12:49

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Holky.Lucka chodí do kroužků ve škole.Chodí zpívat do sboru a na výtvarku.Ješhtě by chtěla do Vikýře na mažoretky,ale to já bych časově nestíhala,až budu chodit do práce,tak má smůlu.Není moc pohybově nadaná,tak jí ke sportovním kroužkům nedonutím,stačí jí pohyb venku.Snažíme se chodit každý den i s Vítkem.Akorát škoda,že není sníh a nemůžou se pořádně vyblbnout.
U nás se sladké také může,taky mám ráda želé dorty a z kysané smetany nebo jogurtu.
Miško,to je dobře,že má Tomáš nohu v pořádku.A co Verča,už je zdravá?Jak návštevě chutnala buchta?taky bych si dala něco sladkého-ještě,že bude zítra dort.
U nás je to naštěstí večer s hygienou a uspáváním bez problému-nejdřív se vykoupou,pak večeře a po večerníčku jdou na zuby a pak zalezou do postelí a já mám konečně chvíli klidu.
Mějte se pěkně,půjdu něco poklidit a připravit salát na zítřejší chlebíčky.
Pa.

Není tady

#134 23. 2. 2007 15:15

miška5
♥♥-----

Ahoj holky. Verča už je v pořádku a konečně půjde v pondělí do školy. Už toho lumpačení bylo dost. Právě přišla ta návštěva tak musím končit. Ozvu se ještě večer,jestli mi to rodinka umožní. Čus

Není tady

#135 23. 2. 2007 17:21

Bertík
♥------

ahojky,tak jsem zabrusila malinko do těch vašich předchozích zpráv a zjistila jsem,že jste obě sestřičky.Já jsem ošetřovatelka i když mám ještě jednu školu (odbornou sociální).Tak to jsme se tu tedy hezky sešly:-)Sněhurko,také znám jednu sestřičku s interny,má 7letou holčinu a 2,5letého chlapečka,takže jste musely nastupovat na mateřskou s holkama taknějak ve stejnou dobu.Nechci uvádět celé jméno,ale její iniciály jsou M.P.říká ti to něco?Bydlí kousek od nás a její dcerka smojí jsou velké kamarádky.Jinak ti závidím,že máte večery bez uspávání.To u nás je to tak,že já si vezmu na starost jedno dítko a manžel to druhé a čteme pohádky.Markéta nám a my Davídkovi,navíc Davča vyžaduje ještě ukolébavku a co je nejhorší,zvykl si,že u něj jsme dokavad neusne a to někdy trvá i půl hoďky,než zabere.Nevím,jak ho to odnaučit aniž by nebyly scény.Tak pro dnešek se loučím.

Není tady

#136 24. 2. 2007 12:38

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Holky.Pohoštění mám připravíno,tak můžou chodit hosté.
Bertíku,jednu holku s těma iniciálama znám.Nejmenuje se křestním Martina a nedělala na koronárce a pak vrchní sestru na int?Jinak holek se mnou nastoupilo na mateřskou dost,tak se to tam vyměnilo,už jich tam moc neznám.
My večer taky občas čteme pohádku,ale poslední dobou čte pohádku Vítkovi Lucka,teda spíš louská.Ale v osm už je většinou klid.
Miško,jak dopadla návštěva?U nás to snad dopadne dobře a zítra přijde ještě jedna a pak snad bude chvilku klid.Vítek je až v květnu.Mezitím je ještě brácha v dubnu,ale to se mě přípravy nebudou týkat,to se půjdu jen dobře napít a nadlábnout.
Musím končit,už se někdo hrne.Zatím pa a mějte se pěkně.

Není tady

#137 24. 2. 2007 13:42

Bertík
♥------

Čauky,Jmenuje se Martina a ta vrchní sestra sedí:-)Tak oslavenkyni přeji Všecko nejlepšejší, hlavně ať se jí ve škole  daří a oslava ať se zdaří.Dnes jsme byli s rodinkou v Harachově v domnění,že jsou tam Krakonošovy slavnosti a ono je to až příští týden,tak se projedem hold ještě jednou.I tak se nám tam líbilo,je tam přeci jen trocha sněhu,tak jsme koupili dětem ježdíky a trošku jsme si užily zimních radovánek.Příště si tam vezmem i lyže.Davča letos dostal od Ježíška lyžičky a ještě na nich nestál,tak využijem té příležitosti,když už tam budem.Tak zatim...

Není tady

#138 24. 2. 2007 14:25

miška5
♥♥-----

Ahoj holky. návštěva u nás dopadla dobře,buchta jim chutnala(nezbyl ani kousek). Dneska příjde na návštěvu tchýně tak nahonem pečeme s Tomášem bábovku. Taky přejeme Lucince všechno nejlepší,hodně štěstíčka,zdravíčka a ve škole samé jedničky. Jak probíhají takové Krakonošovy slavnosti? To by se nám asi moc líbilo,škoda že je to od nás tak daleko. Tak se mějte musím jít hlídat tu bábovku

Není tady

#139 24. 2. 2007 18:15

Bertík
♥------

Krakonošových slavností se budem účastnit prvně,takže nevím,jak probíhají,ale má tam být jarmark,kolotoče a nějaký program pro děti.Za týden už to budu vědět snad přesně.papa

Není tady

#140 25. 2. 2007 10:08

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj holky.Jdu jen na chvilku.Musím jít vytvořit pár jednohubek na odpolední návštěvu.Včera se všechny chlebíčky snědli,ale zbyl kousek dortu,tak aspoň nemusím nic péct.Uvaříno mám taky od včera.
Už mě tu okupujou děti,Lucka včera dostala novou hru-včelku Máju,tak si chtějí hrát.
Na Krakonošových slavnostech byla loni známá,docela se jim to líbilo,akorát prý holky nic moc neviděly,protože tam bylo moře lidí a bály se čertů.
My jsme byli s našima,když jsme byli malí a pamatuju si taky akorát kupu lidí.
Letos jsme chtěli jet s dětma,ale Petr je v práci a vlakem to riskovat nebudu.Navíc jsme pozvaný ke švagrový,synovec má narozky.Tak snad za rok.Myslela jsem také,že to bude dýl,loni to myslím bylo až v březnu,ale protože Krakonoš musí sjet na lyžích a sněhu není moc,tak to radši nebudou odkládat.
Tak vám přeju Bertíku,ať se vám tam líbí.
Jinak děkuji za přání pro lucku,vše jsem jí vyřídila.
Tak jdu sem pustit děti.Užijte si dne.Snad nejsi Miško v práci.Ahoj.

Není tady

#141 27. 2. 2007 12:40

Bertík
♥------

Ahojky,tak nevím,jestli se tam mám těšit,ty davy lidí mě docela odrazují,no uvidíme.Budu si muset nejspíš na pár dní od počítače odpočinout.V sobotu jsem trochu serfovala a pěkně mě z toho pálí oči,snad z toho nebude zánět spojivek!Navíc je to tu návykovésmileVčera jsme byly s dětma v kině na Maharalu,Markétce se to líbilo,ale divím se,že Davča vydržel koukat na celý film.Je to něco jako Šifra mistra Leonarda ,akorád se jedná o jinou záhadu a hrají tam děti.Nebylo to špatný.Pa

Není tady

#142 27. 2. 2007 13:29

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj holky.Bertíku,davů se neboj,třeba to letos nebude tak hrozný.Máš dobrý,že ti Davídek kouká na takový filmy.To našeho Vítka baví max.krteček,pajsek a kočička a Bořek stavitel.Zdelších filmů občas Madagaskar.Takže do kina chodím s Luckou sama.Akorát se mu ještě líbil František s Majdou,Minulý měsíc jsme na nich byli v Eurocentru.
Dneska jsme byli se známou v nemocnici,děti z jedný školky tam byli v masopustním průvodu a zpívali a tancovali,tak se to Vítkovi líbilo.
Tenhle týden se tam budu muset taky stavit za holkama,jak to teda vypadá s tou prací,jestli budu moci v dubnu nastoupit.
Bertíku,ty jsi taky pracovala v jablonecký nemocnici nebo někde jinde.Třeba se známe podle vidění a ani o tom nevíme.
Příští týden budou jarní prázdniny tak musím vymyslet nějaký program.Aspoň že Petr bude mít v práci nějaké volníčko,tak by jsme mohli vyrazit někam na výlety,mohlo by být pěkně.
Mějte se hezky.Ahoj.

Není tady

#143 27. 2. 2007 13:30

snehurka
♥♥♥♥---

Miško,kde se touláš?Máš moc práce?

Není tady

#144 28. 2. 2007 11:10

miška5
♥♥-----

Ahoj holky. já nějak nestíhám. Včera jsem byla na ranní a pak na angličtině a pak už se mi vůbec nic nechtělo.Jenom jsem s dětma napsala ukoly a vyžehlila a byla jsem uplně mrtvá. Teď rychle vařím oběd a poběžím na odpolední. ještě že mám zítra volno,musím dát trošku do pořádku byt a budu odpočívat. V pátek jdeme po práci k švagrové na narozeniny a o víkendu zase pracuji. Přeju vám aby jste o prázdninách měli pěkné počasí a mohli si ty výlety užít.zaky bxch docela ráda někam vyrazila,ale teď to bohužel nejde. Když tak mi můžete poradit nějaké pěkné výlety kolem vás. Máme totiž o letních prázdninách na týden pronajatou chalupu na Broumovsku, tak to tam chceme trošku okouknout. Mějte se hezky

Není tady

#145 28. 2. 2007 11:39

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Holky.Tak jsem byla dneska se ptát po té mé slíbené práci a dopadla jsem špatně.Jelikož nám město nedá žádné peníze,nic se nebude přistavovat a tedy mě nemůžou přijmout.Tak budu ještě nějakou dobu na rodičáku,dokuď někdo neotěhotní,abych mohla nastoupit.Doufám,že to nebude dlouho trvat,adeptky tam jsou.
Ale jsem zvědavá jak to budou dělat jinde na odděleních,protože se bude vracet dost holek z mateřských a nebudou se mít kam vrátit,když je stop stav.To bude ještě zajímavý.Tak si ještě budu užívat doma s Vítečkem.Blbý je akorát to,že si piořádně nemůžem naplánovat dovču,když nevím,kdy mě budou potřebovat.Až se místo naskytne chtěla bych být k dispozici,aby mi to někam neuteklo.No snad dopadne dobře.Jsem akorát trochu zklamaná,naštvání už mě přešlo.
Miško,docela ti závidím,že máš práci vyřešenou a jsi spokojená.
No mějte se pěkně a mějte hezčí starosti než já.Ahoj.

Není tady

#146 28. 2. 2007 12:23

Bertík
♥------

Ahoj děvčata,psala jsem ,že si dám na čas od počítače voraz,ale nějak mi to nedá,zkrátka už jsem závislák!Miško na Broumovsku je krásně,byli jsme tam před několika lety na kolech.Jsou tam pěkné skály,určitě se vám tam bude líbit.Jinak až tam budete,tak se jeďte podívat do Aderspachu na jezero(nevím jestli to je správně napsaný),stojí to za podívanou,je to nádhera.Sněhurko,tak to je mi líto,že tě nevzali,ale ber to tak,že pracovat budeš už celý život,tak si to doma s malým ještě vychutnej dokavaď to jde.Jinak zřejmně budu od vás o dost mladší,poněvač jsem po maturitě šla hned na mateřskou a mezi Markétkou a Davčou jsem pracovala u přehrady ve Spirále v denním stacionáři (ve speciální školce).Takže si nemyslím,že bychom se někde potkaly,ale Jablonec je malý a všechno je možné:)Zatím se loučím. Přeji hezký den vám oběma.

Není tady

#147 1. 3. 2007 10:07

miška5
♥♥-----

Ahoj Holky. Sněhurko je mi moc líto,že ti to s tou práci nevyšlo,ale zase na druhou stranu buď ráda že můžeš byt s dětma dokud jsou malé doma. Ono se ti to pak všechno vrátí,když se jim věnuješ. Děti vyrostou ani nevíš jak a pak už budou chtít být jen s kamarády, a ty se ještě napracujš až až. Bertíku  já jsem šla na mateřskou taky skoro po škole(za rok a tři měsíce po maturitě se mi narodila Verunka a pak hned Tomášek,takže jsem to vzala z jedné vody. Akorát teď je mi líto,že už budu asi pořád jenom pracovat. Já bych teda měla ještě jedno dítko moc ráda,ale doma všichni zastávají názor,že už je nás dost a neměli bychom kam dát postýlku. Mějte se hezky a Sněhurko nebuď smutná,určitě se to vyřeší samo

Není tady

#148 2. 3. 2007 10:16

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj holky.Tak to já jsem si na první mateřskou 6 let počkala a pěkně jsem si napracovala aspoň nějakou praxi,která je mi teď k ničemu.Nakonec si to s miminama holky rozmyslí nebo se jim nezadaří a já zůstanu bez práce.To bude docela síla a mám z toho hrůzu.Do směn nemůžu,když chodí manžel.Uvidíme co mi řekne hlavní sestra na konci března,až se vrátí z Ameriky.
Lucka už se těší na prázdniny.
Miško,ono by se určo nějaký místečko na postýlku našlo.Já jsem taky říkala,že bych ještě třetí dítko,ale až trochu odrostou děti,ale pak už budu mít po 35 letech a to už do toho nepůjdu.
Tak se mějte hezky.Ahoj.

Není tady

#149 2. 3. 2007 11:58

Bertík
♥------

Ahojky,taky už koukám po něčem na zkrácený úvazek na dopoledne,ale zatím jsem nic zajímavého neobjevila.Zas tak to ale nespěchá,horší to bude v září až to bude aktuální!Jinak taky uvažujem ještě o miminku,ale až bude Davčovi tak těch 8-9let, času máme ještě do 35dost.Pak už je to na pováženou.Zatím nám ti naši dva divoši stačí.No bojím se toho,že dětičky odrostou,budou mít jiné zájmy než trávit svůj volný čas s rodiči a my ještě relativně mladí zůstanem sami a polezem si na nervy:(Teď budu týden nepřítomná,Máťa jede na prázdniny pryč a my jedem na týden k rodičům do Prahy.Mimochodem do toho Harachova zítra nejedem,pač jsme dostali lístky na Golema na dnešek a když už budem v Praze,tak se zítra půjdem podívat na Matějskou pouť,abychom dětem vykompenzovaly toho Krakonoše.Tak se mějte krásně,Sněhurko vy si užijte s Lucinkou prázdniny a za týden napísanou:))

Upravil(a) Bertík (2. 3. 2007 12:02)

Není tady

#150 3. 3. 2007 12:24

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj.Tak si to Bertíku v Praze pěkně užijte.Na golema bych taky jela.Možná jeden den taky pojedeme do Prahy.Je tam výstava -Motocykl roku,tak to chlap možná půjde omrknout a já skončím s dětma na Matějský,ale abych šla před tím vykrást banku.Jak děti vydějí kolotoč jsou jak utržený ze řetězu.Jezdíme vždycky na tradiční pouť do Hlavice(koná se na konci prázdnin) a letos jsme ještě byli na Sychrově a na slavnostech v Jičíně a všude nás to stálo moře peněz.
Dneska od rána sněží,tak až půjdem na návštěvu,budem jako sněhuláci.
Miško,přeji příjemný pracovní víkend,hlavně klidný.
Mějte se pěkně.Ahoj.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí