Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 24. 1. 2007 12:18

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Re: Hledám kamarádku na pokec o dětech a čemkoli jiném

Ahoj Miško.Tak u nás začalo padat až dneska okolo 11 hodiny,tak snad napadne aspoň tolik,aby jsme mohli na ty saňky vyrazit.Všude je kalamita a u nás asi teprve začne.Ale zatím padá málo a drobounký vločky.Dneska to vidím zatím jenom na prochajdu a zí se uvidí.
Snad už je Verče líp,užije si sněhu potom.Tobě přeji,aby jsi se do práce dostala včas a bez větších problémů.
Mějte se pěkně,Tomáš ať si užívá zimních radovánek.
Ahoj.

Není tady

#102 7. 2. 2007 10:47

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Jak žijete? My vcelku dobře. Vysvědčení ušlo(Tom měl dvě dvojky a Verča jednu trojku). A co vy? určitě samé jedničky,co? Příští týden jsou u nás jarní prázdniny,možná děti pojedou s tatínkem na tři dny na hory,jestli manžel dostane dovolenou. Já ji určitě mít nebudu,protože je u nás hodně nemocenských a dovolenek. Tak doufám,že jim to vyjde,aby nemuseli celé prázdniny sedět doma. Měj se hezky

Není tady

#103 7. 2. 2007 12:24

šáruš
♥------

tady u nás v Lounech vubec nesněží

Není tady

#104 7. 2. 2007 13:16

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Už jsem měla strach,co se děje,že jsi se dlouho neozvala a ty asi pracuješ a pracuješ.U nás zatím dobrý,všichni zdravý.Vízo bylo jedničkovatý,Lucka se sním všude chlubila,jsem zvědavá za rok, ho tak ukazovat asi nebude.
V dubnu budu nastupovat do práce,tak jsem dost zvědavá,protože mi holky říkaly,že teď všechno dělají jinak,mají jiné přístroje,tak budu muset začínat od začátku a budu si připadat jako blbec.Ale docela se těším.Byla jsem něco vyřídit ve školce a Vítek nechtěl jít domů,tak jsem ho tam hoďku nechala a byl v pohodě,tak snad to zvládne.Ale až pozná,že tam musí poslouchat,uklízet,tak to bude......
Přeji dětem a manželovi,ať dostane dovču a ať dopadnou ty hory.My máme prázdniny od 5.3.,ještě si je stihnu s Luckou užít,ale velikonoční prázdniny budou muset strávit u babičky.
Jinak se mějte pěkně a ty se neupracuj.

Není tady

#105 9. 2. 2007 17:07

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Já ani tak moc nepracuji,ale nemůžu se dostat k počítači. U nás je na to velká fronta( to víš dětičky,manžílek a pak až já). Na hory jedou v pondělí,takže budu sama doma. Lucince gratuluji k samým jedničkám(šikulka je asi po mamince). Ty určitě nebudeš v práci jako blbec,ty to určitě zvládneš levou zadní. Moc ti přeju aby se ti tam líbilo a Vítkovi ve školce taky a aby měl samé hodné paní učitelky.Měj se hezky a užívej zatím volna

Není tady

#106 9. 2. 2007 21:58

Beruna
♥♥♥----

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
I mě je občas smutno, mám doma taky 2 rarachy, kluky (14,5 a necelé4).

Není tady

#107 10. 2. 2007 18:30

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.
U nás na počítač taky bývá občas fronta.Když je Petr v práci,tak to využívám dopoledne,pokud je vaříno anebo přes poledne,když Vítek spí.Až budu chodit do práce,bude to asi horší.Dětem se snad na horách bude líbit,snad zůstane i nějaký sníh,tak budou moct lyžovat.Až my budeme mít jarní prázdniny tak sněhu asi moc nebude.Hory máme za humny,no uvidíme.A ty si snad trochu odpočineš,budeš mít klídek.Nebude se ti po nich stýskat?
Jinak se mějte pěkně,pozdravuj rodinku.Ať si užijí hory.

Není tady

#108 10. 2. 2007 18:31

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Beruno.Určitě se můžeš přidat.Odkuď jsi?

Není tady

#109 11. 2. 2007 21:01

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. To víš že se mi bude stýskat a moc,ale zase jsem ráda že budou pár dní na čerstvém vzduchu a nebudou pořád sedět u počítače. Měj se hezky já už jdu spát,protože jsem unavená. Zítra napíšu víc tak pa

Není tady

#110 12. 2. 2007 9:25

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.A kam jedou do hor?Hlavně aby byl ještě sníh,Ale na horách asi ještě je.Naši známí byli včera v Harachově a říkali,že lyžovačka byla skvělá.
Jinak jdu uvařit česnečku,protože na chlapa leze nějaká nemoc.Tak ho musím vyléčit,aby nás nenakazil.Snad to pomůže.Česnečku má rád i Vítek,akorát do Lucky ji nemůžu dostat.Ješte budu vařit špenát,tak tam taky nacpu hodně česneku.
Měj se pěkně a odpočívej,jestli máš nějaké volno.

Není tady

#111 12. 2. 2007 18:51

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Jeli do Horní Lomné-to je v Beskydech.Psali,že sníh je a Tom prý lyžuje jak drak.Už sjede sám celou velkou sjezdovku. A já místo abych odpočívala,tak jsem blbec uklízela celý byt,ale už mám hotovo,teď si tak relaxuju a večer půjdu na noční. Myslela jsem že si chvilinku zdřímnu,ale jako naschvál jsem nemohla usnout,tak jsem vstala a zapla si počítač. Možná,že když bude dobrá noční,že se zítra za nimi pojedu podívat vlakem. Tak dobře kurýruj ty své marody a měj se hezky

Není tady

#112 13. 2. 2007 12:53

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Tak jim ty Beskydy závidím,taky bych hned jela.Taky jsem dneska trochu uklízela,Lucka si přivede ze školy kamarádku,tak ať to u nás není jak u čuňátek,sice po návštěvě budu muset vysávat znova.Bacily jsme asi vyhnali česnekem.Akorát ve škole mají velkou nemocnost,ale Lucka se furt drží.Vítek jde poprvé ve čtvrtek do školky,tak snad tam hned něco nechytne.
Tak co,jela jsi za rodinkou,mě by se asi nechtělo pak domů,ale někdo pracovat musí,viď.Tak snad byla noční v poho a výlet jsi si užila.Zatím se měj pěkně,užívej klidu.Ahoj.

Není tady

#113 13. 2. 2007 13:20

hanče
♥------

Ahoj Sněhurko,dnes jsem se náhodou dostala na tuto stránku,hledám totiž námět na dětskou masku.Jsem také z Jablonce,je mi 37,mám 16 letého kluka a 6 letou holčičku.Ráda bych se také zapojila občas do diskuse.Na počítač se dostanu spíš přes poledne,nebo podle toho,jak jsou děti doma.Zatím ahoj hanče

Není tady

#114 13. 2. 2007 13:35

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Nejela jsem nikam,protože byly hnusná noční a ráno mě bolela hlava jako střep.Před chvilkou volali,že se mají úžesně,ikdyž sníh je hodně mokrý. Bylo mi fakt líto že tam nejsem.Vítkovi budu ve čtvrtek držet palce a´Tse mu tam líbí a má hodnou paní učitelku. Měj se hezky

Není tady

#115 13. 2. 2007 13:47

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Hanče.Tak to máme holky skoro stejně staré.Naší Lucce bude příští týden sedm a chodí do první třídy.Klidně se k nám připoj.My s maskou na karneval nemíváme problém,Lucka chce jít většinou za princeznu,je to taková parádnice a princeznovských šatů několik máme.Něco šila kamarádka ze záclony,nějaké jí přinesl ježíšek.Teď zovna budou mít v pátek v družině karneval.
Odkuď přesně jsi?My bydlíme kousek od nemocnice.
Jinak v dunu nastupuji po mateřské do práce,doma máme ještě v květnu tříletého Vítka,takovýho čertíka,myslím,že mu školka jenom prospěje.

Není tady

#116 13. 2. 2007 13:51

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miši,tak to je mi líto,že jsi se za nimi nedostala.Tak si pěkně odpočiň,snad už tě hlava nebolí.Někdy se holt noční nepovede.Hlavně,že se tam dětem líbí a že se vyřádí.
Učitelku ve školce znám,tykáme si,s tou by neměl být problém,horší co ten náš vzteklounek,je typický býk.

Není tady

#117 15. 2. 2007 17:15

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhuko. Neboj on s toho vztekání časem určitě vyroste. Moje dětičky byly z hor moc nadšené ,hlavně Tom. Už chce příští rok od ježíška novou výbavu a lyže,protože ty co má už mu začínají být malé. V neděli asi pojedeme na hory všichni. manžel jede pracovně,tak se k němu přidáme,ale bez lyží. Děcka si vemou jenom lopaty.Snad nebude pršet.Tak se měj hezky a pozdravuj rodinku

Není tady

#118 15. 2. 2007 17:44

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Hlavně,že se tam dětem líbilo.Vítkovi se dneska snad v tý školce taky líbilo.Neplakal a skorol nechtěl domů.Akorát byl unavený,protože oběd mají ve dvanáct,tak jsem pro něj šla v půl jedný a on byl zvyklý ve dvanáct už chrupkat.Tak usnul v jednu,ale ve dvě už vstával.Uvidíme,co bude zítra.Ale co jsem udělala práce,za čtyři hodiny.
V neděli si užijte hory.Tady teď sněží,ale asi to nevydrží.Já v neděli budu připravovat  Lucce oslavu,příští sobotu bude mít narozky,jenže to budeme slavit s rodinou,tak si teď na neděli pozvala pár kamarádek na oslavu.To bude asi pěkný rachot,všechny jsou takový třeštidla,snad nespadne barák.
Mějte se pěkně.Ahoj.

Není tady

#119 19. 2. 2007 16:41

Bertík
♥------

Ahoj holky,ráda bych se někdy k vám přidala.Náhodou jsem též z Jablonce jako Sněhurka a také mám doma dvě ratolesti.Holčinu,té bylo nedávno 8let a 3letého rošťáka.Ne ,že bych se s nimi nudila,ale občas zabrousím na Net,abych se trochu odreagovala.A co vás přimnělo k tomu abyste zavítaly do babinetu?Právě skončila Kouzelná školka,tak budu muset končit,než naši andílci něco vyvedou..Zatím čauky

Není tady

#120 20. 2. 2007 10:22

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. My jsme byli v neděli na horách na výletě. Lyže jsme nebrali a pak nám to bylo líto,protože se lyžovalo,i když sníh nic moc. Tak jsme si zašli na tůru a pak na oběd. Bylo hezky,tak jsme si to užili.Teď je ovšem Verča nemocná,takže  je opět doma. Nevím jak pak bude tu školu dohánět.Jaká byla oslava narozenin?

Není tady

#121 20. 2. 2007 13:23

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.To je fajn,že se vám na horách líbilo.Taky bych šla na tůru,já na lyže moc nejsem,ještě běžky,ale na sjezdovkách bych se dneska asi přerazila.Koukám,že Verča si prodlužuje prázdniny.
Oslava narozenin se Lucce líbila,ale já jsem toho měla celkem dost.Holky hráli nějaké hry a soutěžily a byla jsem docela ráda,když si pro ně rodiče po šesté přišly,byly tam ode dvou,a už jsem začínala být unavená a docházeli mi nápady ke hrám.
Teď nás o víkendu čeká oslava s rodinou.A v neděli přijde ještě jedna kamarádka,ale s tou si vysračejí sami,Vítek jim bude asistovat.
Zítra jdeme do školky,tak jsem zvědavá,jestli to půjde tak dobře,jako minulý týden.
Měj se hezky,Verča ať se brzy uzdraví.

Není tady

#122 20. 2. 2007 13:28

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Bertíku,určo se můžeš přidat.Já jsem na babinet zavítala po tom,co jsem v novinách viděla reklamu a nějak se mi tu zalíbilo.Co tvůj chlapeček,chodí do školky?Nám ještě tři nebyly,ale záčínáme trénovat,protože v dubnu musím do práce.

Není tady

#123 20. 2. 2007 13:37

Bertík
♥------

Je evidentní,že už nestojíte o žádnou novou členku a akceptuji to.Nicméně si myslím,že není pěkné někoho jen tak bezdůvodně ignorovat.Tak se tu mějte...

Není tady

#124 20. 2. 2007 16:45

Bertík
♥------

Ahoj Sněhurko,omlouvám se za unáhlenou odpověď,ale nejdřív jsem viděla ty vaše dvě zprávičky (ta pro mě se zřejmě ještě psala) a nějakým  způsobem  se mě dotklo,že jste mě vůbec nevzaly na vědomí.No jsem ráda,že tomu tak není a že alespoň jedna z vás mi dala šanci se s vámi trošku seznámit.Davčovi byli tři v září,ale do školky půjde až po prázdninách.Chci si ho ještě užít,než někam nastoupím a také se nemusím nikam honit,teď když nám zvýšili tu mateřskou.Taky si myslím,že ještě není připraven na cizí autoritu.Navíc se nám nedávno začal připočůrávat,tak jsem z toho docela nešťastná.Nepomáhá na něj cukr ani byč,tak se bojím,jestli není trochu přistydlej,každopádně jestli to nepřestane,tak radši zajdem k doktorce. A co vy ,malej se už sám oblékne bez problémů ?To my máme ještě ke všemu problémy i s oblékáním:-(Kde tu bydlíte?Tak zatím...

Není tady

#125 20. 2. 2007 17:45

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Bertíku.My bydlíme kousek od nemocnice.Do školky malej musí,protože déle by mi místo nedrželi a pak bych žádné nemusela sehnat,potřebuji na jednu směnu.S oblékaním máme trošku problémy i když pí.učitelka ze školky říkala,že se na ven oblékl převážně sám,tak to asi doma jenom na mě hraje.
Davídek se může připočůravat opravdu proto,že trošku přistydl.Nám tohle dělala Lucka(teď jí bude v sobotu sedm),tak tohle dělala asi ve třech letech a nevím,jestli byla přistydlá,ale asi během dvou měsíců to samo odeznělo.
A kde bydlíte vy?
Zatím se mějte,ahoj.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí