Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 4. 12. 2006 12:50

miška5
♥♥-----

Re: Hledám kamarádku na pokec o dětech a čemkoli jiném

Ahoj Sněhurko.Cukroví ještě nemám a nevím ani jak to budu stíhat. My pečeme vždycky s mamkou společně. Mamka má od 10.12. dovolenou,ale já jsem pořád v práci a mám samé dvanáctky. Tento týden se chystám dokoupit dárky. Dneska jdeme s dětma na toho mikuláše ke mně do práce.dětičky se už moc těší. Včera jsem byla s Tomem dopoledne bruslit,i když jsem byla po noční a šla jsem zase na noc,ale holky s práce mě přemluvily. Včera to docela šlo,ale už jsem se nemohla dočkat rána.U nás nejvíce všem chutnají vanilkové rohlíčky a jak je to u vás? Měj se hezky

Není tady

#77 4. 12. 2006 16:59

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Ahoj Miško.Dneska jsem byla natrhat barborku,stihla jsem to akorát,než začalo pršet.
U nás cukroví nejvíc jedí dětí-mají rádi linecké a skořicový klubíčka.Já mám ráda rohlíčky,plněné ořechy a mandlové.Taky bych měla dokoupit dárky,ale asi to tenhle týden nestihnu.Zítra čekáme mikuláše,snad přijde brzy,loni přišel až po deváté,děti už byly ospalé.
Přeji ti,aby jsi nějaké to cukroví s mamkou upekla.My něco taky budeme péct s mamkou,ale něco musím kvůli dětem doma,aby mi mohli "pomáhat".Už se těším,že zase bude mouka po celý kuchyni,hlavně Vítek je na to expert.Pamatuju si,že mu byl asi rok a rozpatlal mi hořčici po celý lince a měsíc na to na sebe vylil láhev oleje,byla plná.
Zatím se mějte,užívejte adventní čas.

Není tady

#78 8. 12. 2006 16:05

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. promiň,že jsem se tak dlouho neozvala,ale nestíhám. Dneska jsem po noční, chystala jsem narozeninovou oslavu na zítra a za chvilinku zase běžím do práce. Ty dvanáctky mě zabijou. Jinak celkem nic nového,všichni jsme zdrávi,venku je pořád teplo a sníh v nedohlednu. Doufám,že nějaký napadne aspoń na vánoce. Měj se hezky a pozdravuj rodinku

Není tady

#79 8. 12. 2006 19:30

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,dvanáctek jsem se zbavila a jsem ráda,fakt ti nezávidím.I když holky si teď nestěžují,mají víc volna.Kdo u vás co slaví?Vím,že jsi psala,že máte oslavy,ale nevím,kdo.Lucka půjde v pondělí zpívat se sborem starouškům do domova důchodců,má trému už teď.Musela jsem jí na to pořídit nové bílé tričko,měli jen s krátkým rukávem,snad to nebude vadit.Na ten výlet taky snad pojede,ten je příští sobotu.Sníh asi nebude ani na vánoce,i když asi tady možná jo,my jsme docela vysoko.Aspoň poprašek by mohl být.
Mikuláš s čertem se u nás letos vyvedl,Vítek se mě držel jako klíště,skoro jsem jim nemohla nalít panáka,jak na mě visel.
Jinak se mějte pěkne,dobře oslavte.Oslavenci přejeme všechno nejlepší.Ahoj.

Není tady

#80 9. 12. 2006 13:01

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Tím oslavencem jsem já,bohužel jsem od zítřka zase o rok starší. Dneska budu slavit s manželovou rodinou a zítra s našima. V pondělí po práci si půjdu sednou někam s hokama s práce.Lucince držím palce,ať jí to zpívání dobře dopadne. Měj se hezky a užívej víkendu.

Není tady

#81 9. 12. 2006 13:20

miška5
♥♥-----

Krásné fotky z mikuláše,moc se mi líbily.Dík. Jestli budu mít naše tak ti je pošlu.

Není tady

#82 9. 12. 2006 17:33

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj,tak to ti přeji všechno nejlepší,moc zdraví,hodně štěstí,lásky.Pořádně to oslav.Dneska jsme byli u našich a cestou zpátky jsme pořádně zmokly,tak se teď sušíme.Lucka byla ještě i u prababičky,tak dostala dodatečně mikulášskou nadílku,přinesla i Vítkovi.Jinak je u nás zatím všechno při starým.Ahoj.Pěknou oslavu doma i s holkama.

Není tady

#83 12. 12. 2006 8:48

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Oslavy dopadly celkem dobře. Bylo veselo a děti se vyřádili. Zítra jdeme zase slavit narozeniny mojí tety,ale jenom na chviličku k večeru,protože Verunka má flétnu. Dneska u nás od rána prší,přímo leje a já musím za chvilku do toho deště,jdu totiž do práce. Taky kam bych jinam šla,že? Mám až na deset a do šesti- to teď vymysleli aby nám nemuseli platit přesčasy. Ráno to tam nějak jedna sestra se staniční zvládne a když začnou navážet pacienty ze sálu tak už tam budu.  Tak se měj hezky a pozdravuj rodinku

Není tady

#84 12. 12. 2006 10:25

petrav
♥------

ahoj holky.Prosím o Vaši podporu. Mám 4-letého syna a s manželem bychom chtěli druhého mrňouse. Jenže když tak koukám na různé poradny, všude se říká, jak 5 let rozdíl je vlastně špatný, velký. No já nevím, mě to pořád tak nepřišlo, ale hodně mě všechny ty názory rozhodili. Máte někdo nějaké zkušenosti ? Prosím poraďte, podpořte mě !!! Děkuju. Petra

Není tady

#85 12. 12. 2006 10:42

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,u nás pro změnu od rána chumelí,ale je nad nulou,tak je z toho pěkná břečka.Vítek je nemocný,od soboty večer má horečku a chrochtal,včera se mu teprve spustila hnusná žlutá rýma.Myslela jsem,že s ním budu muset k doktorovi,včera mu horečka vylezla až na 39,7,ale ráno už měl zase jen 38,tak snad už to bude dobrý.Jinak s ním dojdu zítra.Dneska mi ho přijde pohlídat mamka a já dojdu nakoupit zbytek dárků,snad to pořídím najednou.
Teď mu vařím česnečku.
To vám to v tý práci pěkně vymysleli,koukám,jak jde o peníze,je to všude stajný.
Mějte se pěkně.Ahoj.

Není tady

#86 12. 12. 2006 19:21

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Přeji Vítkovi rychlé uzdravení a tobě dobré pořízení dárečků. Mě dneska volali s té dětské JIP jestli bych nechtěla od ledna nastoupit,protože nutně potřebují sestru,tak nevím jak se rozmyslím. Zítra jdu zase na ranní a pak snad taky dokoupím dárky. Měj se hezky

Není tady

#87 13. 12. 2006 15:57

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Vítek už je bez teploty,ale pořád chrochtá a ta rýma ne a ne se spustit.Mám strach,že se to usadí v dutinách nebo v uších,s tím už jsme si užili,snad do vánoc bude klid.Dárky už jsem včera nakoupila,v sobotu,až bude Lucka na výletě a Vítek spát,tak to vytahám ze skříně,zabalím,zkontroluji,jestli mám pro každého něco a pak třeba dokoupím ještě nějaké kravinky.
Zítra jdu k zubaři,au,au,už se bojím,minula mi nic nedělala,mohlo by to tak být zase.
Kdy musíš dát vědět,jestli chceš jít na JIP?Zatím ahoj,pozdravuj doma.

Není tady

#88 23. 12. 2006 19:18

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Promiň,že jsem se tak dlouho neozvala,ale nestíhám. Tak jsem nakonec tu práci na dětské JIP vzala. Nastupuji 2.1. snad se mi tam bude líbit. Náš primář mi řekl,že se můžu do měsíce vrátit,ale doufám,že to nevyužiju.S holkama jsem se rozloučila včera a poslední službu mám první svátek vánoční. Jinak jsem trošičku nemocná,ale snad budu brzo fit. Přeji vaši rodince šťastné a veselé vánoce,hodně dárečků pod stromečkem a hodně zdraví. Měj se hezky a užijte si to

Není tady

#89 24. 12. 2006 9:20

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Tak snad se ti ti bude na dětském líbit.Já mám "nemocný děti" mají rýmu a kašel,ale řádějí jako sto čertů.
Přejeme vám taky pěkné a veselé vánoce,bohatého ježíška a moc zdravíčka.Nespolkněte kostičku,jestli máte kapříka.U nás bude filet z tresky.

Není tady

#90 29. 12. 2006 12:53

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Přeji ti do nového roku všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví,lásky a spokojenosti. Doufám,že dětičky už máš zdravé a užíváte si prázdniny. U nás dneska v noci trošku nasněžilo,tak Tomáš to šel hned ven vyzkoušet. asi se tam s klukama koulujou. Měj se hezky a pořádně oslav silvestra. Co děti,byly spokojené s dárkama?

Není tady

#91 29. 12. 2006 13:06

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Děti jsou už na tom trochu líp,ještě malinko kašlou,nejvíc po ránu.Dárky se dětem líbily,ještě furt je baví,čekám,kdy je hračky omrzí.Tady včera napadlo asi 7 čísel sněhu,ale dneska je nad nulou,tak se z toho pomalu stává břečka.Za chvíli jdu vzbudit Vítka,chystáme se ke známým a potřebuji stihnout autobos ve 14.10.Snad to stihnem a v 18.00.zase zpátky.Zítra mají přijít zase jiní známí,ale nevím,jestli přijdou,jsou taky nějaký nachcípaní,nerada bych,aby sem přinesli zase jiný bacily,když jsme se z jedněch snad úspěšně vyhrabali.A co u vás,jaký byl ježíšek?Co vám naježil?
Silvestra oslavíme,mrkneme na rachejtle,na ty se těší hlavně Lucka,Vítek je loni zaspal.
Po Novém roce,budeme muset s Luckou kouknout na písmenka,jestli nezapomněla číst,aby nešla do školy jak hlupoň.
Zatím pa,moc se neopijte.

Není tady

#92 29. 12. 2006 14:25

miška5
♥♥-----

Dárky se nám líbily,Tom dostal nějaké lego a letadlovou loď a Verunka kosmetiku a oblečení,hru a splečně CD s pohádkama. My už jsme se trošku učili včera,ale moc nám to nešlo. Dneska šli děti s tetou na bazén a pak chcou jet k babičce,tak uvidíme jestli si pro ně přijede. Koukám,že stíháte jednu návštěvu za druhou. No tak si to hezky užijte.

Není tady

#93 30. 12. 2006 13:19

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.No návštěvy si užíváme,ale už to dneškem naštěstí končí.Včera mi ta známá řekla,že čeká na červenec mimino,tak mě začínají chytat miminkovský pudy.Těší se,že snad budou mít konečně kluka,zatím mají dvě cácorky,ale bydlí v baráku,tak to mají fajn.
Sníh nám tu ještě trošku vydržel,ale zítra se má dost oteplit,tak nám zase asi sleze.Máš fajn,že děti chtějí k babičce.Lucka od doby,co se Vítek narodil,k babičce na noc nechce,asi má strach,že by jí něco doma uteklo.
Vítka jsme konečně přestěhovali z ložnice do pokojíku,tak se mu ve velký posteli líbí,připadá si důležitě.
Tak se mějte,užijte si zítřek.Ahoj pozdravuj rodinku.

Není tady

#94 19. 1. 2007 16:06

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Promiň,že jsem se tak dlouho neozvala,ale můj šikovný manžel nám zkazil počítač,takže jsem neměla kde napsat. Jak se máte v novém roce? My celkem fajn,ikdyž děti jsou nějaké nachlazené. V nové práci se mi zatím moc líbí a doufám,že to tak i vydrží(ikdyž to dojíždění mě moc nebere). A co vichřice? Doufám,že nemáte nějaké škody. U nás v noci  pěkně fučelo,lilo jako z konve a byla bouřa. Měj se hezky a pozdravuj rodinku

Není tady

#95 20. 1. 2007 12:28

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.To je fajn,že už vám to funguje.My se máme celkem fajn,zatím jsme zdravý,snad to chvíli vydrží,Vítek byl s přestávkami nachlazený celý prosinec.Teď zase straší s chřipkovou epidemií,snad ji Lucka nedonese ze školy.To ti přeji,aby se ti v nové práci líbilo,já se taky pomalu chystám,snad v dubnu,musím se jít za holkama podívat a domluvit.Vítka zkusíme dát na zkoušku v únoru do školky,je líný na oblíkání,tak tam ho snad donutí.Vichřice byla hrozná,škody naštěstí nemáme,ale vedle na sídlišti to na paneláku urvalo střechu,ve tři ráno tam byli hasiči.Byla tu bouřka a do toho sněhová vánice,nechápu.Myslela jsem,že bouřky jsou z tepla.
Jinak se mějte fajn.Ahoj.

Není tady

#96 21. 1. 2007 15:51

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Tak mě taky přepal nějaký bacil. jsem pořádně nachlazená,tak piju čajíček a léčím se. Včera jsme oslavovali Tomáškovy deváté narozeniny,byl tady celkem zmatek,tak jsem ráda že dnes odpočívám. Měj se hezky a pozdravuj zbytek rodinky

Není tady

#97 22. 1. 2007 11:59

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Tak se brzy uzdrav,taky okolo taky lítají bacily,ale my zatím držíme.Tomáškovy přejeme všechno nejlepší k narozeninám,hodně zdravíčka a štěstíčka.My budeme mít oslavu za měsíc,Lucčinu.
Měli jsme jít tenhle týden ke známý na návštěvu,mají nový pokojík a obývací stěnu,ale volala,že to padá,že má chřipku a menší holka taky.Od listopadu jsme se neviděli,tak jsem zvědavá,kdy se zadaří.
Ty se měj pěkně,popíjej čajík a bašti vitamínky,ať něco neprskneš na dětičky doma i v práci.Pozdravujem všechny,ahoj.

Není tady

#98 23. 1. 2007 8:25

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Tak už mám nemocné i dětičky. Tomáš sice ještě chodí do školy,ale Verča je doma. Tomášek děkuje za přání.Už  u vás sněží? u nás zatím ještě nic ,ale je škaredě,tak asi něco přijde. Měj se

Není tady

#99 23. 1. 2007 12:17

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Dětem přejeme brzké uzdravení.
U nás zatím ještě nesněží,ale je taky ošklivo a mráz,tak určitě něco přijde,navíc máme dneska službu na úklid sněhu,tak začne padat určitě.Ale asi to dlouho nevydrží,na příští týden prý zase hlásí oteplení.My se snad letos nedostanem ani na sáně.Dneska byl Petr s tchánem ve Vysokém nad Jizerou,tak si vzali Vítka sebou a tak byl chvilku klid.Tchán tam jel do nemocnice,má zkrácenou šlachu na ruce a tam jsou na to machři,tak snad mu to udělají dobře.Dneska mu to jenom napíchali a když to nepomůže,tak bude muset v červnu na operaci.
Mějte se pěkně,nezapadejte sněhem až to přijde.

Není tady

#100 24. 1. 2007 10:45

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. U nás sněžilo včera celé odpoledne a celou noc a sněží i teď. Já mám dneska noční tak doufám,že se dostanu v pohodě do práce. Jak to že se nedostanate na sáňky? Tom až příjde ze školy tak určitě bude chtít jít ven aspoň na chviličku. Verča má bohužel smůlu,leží v posteli. Měj se hezky a moc to s tím odklízením nepřeháněj.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí