29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Miško.U nás taky dneska pršelo,ráno mrholilo,tak jsem město stihla jakž takž za sucha ale pak se rozpršelo dost,okolo poledne pak konečně přestalo.Tak co dětičky a známky?dobrý?U Lucky to zatím docela jde,je v první třídě,tak by asi bylo blbý kdyby nezvládala.Ale i takový děti se tam najdou a jednu holčičku vrátili dokonce do školky.Máte fajn,že si můžete půjčit čistič na koberce.Já bych si musela pozvat firmu,a to se mi kvůli dvoum kobercům nechce-si je vyčistím sama kartáčem nebo tepovačem.Máme koberce jen v dětským pokoji a obýváku.V ložnici máme parkety a v kuchyni a předsíni lino.Mě nejdou ty fotky poslat na tenhle tvůj babineťáckej mail.Musela bych je stáhnout někam na net a nevím kam ani jak se to dělá.Jinak našim fotky posílám.Jinak já mám stejnou mailovku na babinetu i jinak,když si píšu s kámoškama nebo s našima.Tak když tak mi pošli vaši a napiš jak jsi to udělala a já to pak taky vyzkouším.Nebo napiš adresu a já ti je pošlu poštou.
Zatím se měj pěkně,užívej si volníčko a pozdravuj všechny.Ať dobře dopadnou třídní schůzky.
Není tady
Ahoj Sněhurko.Dětičky zatím ty známky nedonesli,protože paní učitelka si to rozmyslela a známky do žákovských zatím nepsala. Takže se to dozvím až na třídních schůzkách. Moc velkou slávu ale nečekám,aspoň teda u Verči ne. Asi už jsem ti psala ,že je to naše malá lajdačka a že ji škola vůbec nebaví. Ale co s tím nadělám,bohužel jeto tak. Aspoň že Tom ja na tom se školou líp. Ale ten je zase na druhou stranu lenoch,pořád by jenom seděl u televize nebo počítače. Ven abych ho vyhazovala násilím.My máme koberec taky jenom v pokojíku a v obýváku máme takový malý jenom pod stolem a zatím máme ještě v předsíni,ale ten budeme na jaře rušit. Měj se hezky
Není tady
Ahoj Miško.My jsme měli koberec v předsíni asi 2 měsíce,pak jsme ho radši zrušili,byl by pořád špinavý,takhle to večer setřu mopem a je klid.Dneska jsem byla dětem u známých objednat čerta a mikuláše.Tak jsem zvědavá,jestli se Vítek bude bát.Vy už asi čerta nedržíte,děti už máš na něj velký.Ale nevím,co mám dát dát Vítkovi do balíčku-čokolády ani bonbony nejí.To nevadí,že Verču škola nebaví,třeba se to s věkem spraví,třeba má jen takový období.Hlavně,že jsou zdravý.A co manžel,bude mít na vánoce taky nějaký volníčko nebo bude jezdit?Zatím se mějte všichni pěkně.
Není tady
Ahoj Sněhurko. Jak bude pracovat manžel o vánocích zatím nevím. Oni jim v práci plánují směny ze dne na den,takže nevím ani jak půjde zítra. Děti půjdou na mikuláše ke mě do práce. Tam bude čert i mikuláš a ostanou nějaké balíčky. Loni jsme byli na mikuláše v Praze na muzikál a na rozsvícení vánočního stromu. Bylo to moc pěkné,ale pořádná zabíračka. Jeli jsme už o půl páté,celý den jsme chodili po Praze,odpoledne divadlo a v osm jsme vyjížděli z Prahy,takže doma jsme byli v jednu ráno.. Malé děti tím pádem byly ošizené a tak letos mají mikuláše zase tady v nemocnici.Ale je fajn,že něco pro děti dělají. To se máš,že Vítek nejí čokoládu a bonbony.Moje děti by mlsaly pořád. klidně by nás mohl zásobovat kamion. Měj se hezky
Není tady
Ahoj Sněhurko. Poslala jsem ti fotky. měj se hezky
Není tady
Ahoj Miško.Fotky došly.Moc vám to všem sluší.Já to zítra zkusím znovu,měla jsem tvoji adresu špatně-chybělo mi tam to cm.Teď se na maily nedostanu,máme tam nějakou plánovanou údržbu.Tak třeba už to vyjde.Zatím pa.
Není tady
Krásný večer všem..
Ráda bych poznala kámošku co je sama jako já,nemusí byt sama ani rozvedená,ale chtěla
bych si povidat i psát,i to kafe si dát....
pá Janina
P.S mám 44.a jsem rozvedená
SEVERNÍMORAVA!!!
Není tady
Ahoj Miško.Zkoušela jsem znovu ty fotky.Napiš jestli přišly.
Není tady
Ahoj Sněhurko. Fotky mi přišly,jsou super. Verča je nemocná,tak dělám ošetřovatelku i doma. Dneska jsem byla na třídní schůzce a žádná sláva to není,ale snad to do vysvědčení spravíme. Měj se hezky
Není tady
Ahoj Miško,to jsem ráda,že fotky dorazily,tak byla chyba v tý adrese.Musela jsem je poslat na několikrát,protože je ještě nemáme zmenšený,tak mi to nechtěl mailík zkousnout.Co je Verče?Snad se brzy uzdraví.Dneska jsem byla nakupovat nějaký sladkosti-včera Lucka přinesla papír z družiny,že budou mít mikulášskou a že by uvítali sponzorský dar v podobě cukrovinek,aby měli co dát dětem do balíčků.Věřím,že si Verča známky opraví.Lucka bude mít asi dvojáka z matiky.Večer k nám přijde brácha,pekla jsem kvůli němu tvarohový buchty,tak si asi dneska udělám sladkou večeři-kakao a buchty.Přejeme Verče brzké uzdravení.Ahoj.
Není tady
Zdravím a ráda bych se připojila. Zaujalo mne, že budete spravovat vysvědčení. Máme taky co spravovat. Na kdy myslíte, že vyjdou pololetní písemky? Pedagogická rada je 24. ledna. Děkuju
Není tady
Ahoj Sněhurko.Verču bolí břicho a na chirurgii nám řekli,že je to snad zánět břišních uzlin.Mě se však zdá,že už ji vůbec nic není.Dneska jsem byla u optika si vybrat brýle. Strávila jsem tam půl hodiny a stejně nevím jestli jsem si vybrala dobře. Jinak nic nového,měj se hezky.
Není tady
Ahoj Simino. Kdy budou pololetní písemky to vůbec netuším. Vysvědčení budeme spravovat tak,že se budeme muset víc učit a víc dohlížet. Odkud jsi?
Není tady
Ahoj Miško.Zánět břišních uzlin jsme u nás v práci řešili paralenem,je to vidět na sonu.Co vám dali.Brýle,ty já bych měla nosit taky,na dálku nic nevidím,ale většinou jsou zavřený v šuplíku,připadám si v nich blbě.Nosila jsem je do práce,abych viděla na monitor a na telku,kde jsme prohlíželi žaludky a střeva,abych viděla,kde mám ušmiknout polyp.
Zítra jdeme k našim,minulý týden jsme tam nebyli,protože měl taťka chřipku.Tak snad už ji nechytnem.
Hlavně,že už je Verče lépe.
Všechny zdravíme,mějte se fajn,užijte si víkend.Snad nejdeš do práce.
Není tady
Ahoj Sněhurko. My jsme taky dostali paralen a měla ležet doma v posteli. Teď už je ji líp,ale má zase rýmu.Ale v pondělí do školy už zase půjde. Včera jsme se byli podívat na živý betlém a dneska asi pojedu k našim. Měj se hezky a pozdravuj děti
Není tady
Ahoj Miško.Lucka má taky ještě pořád rýmu.Kde jste byli na živém betlémě?To já jsem ještě nikdy neviděla,to by se líbilo našim dětem.
Myslela jsem,že půjdeme na chvíli ven,ale teď se tam nějak zatáhlo,tak snad nezačne pršet a budeme snad moct jít na procházku.
Příští týden budu muset umýt okna,Lucka otravuje,ať už pověsím cinkrlata na okno,tak už pomalu začnu uklízet a dělat výzdobu a po Mikuláši začnu s pečením.Taky ještě musím nakoupit svíčky na adventní věněc,zjistila jsem,že mám jen dvě.
Večer mě čeká žehlení,moc se mi nechce,ale Lucka by neměla vyžehlený kalhoty do družiny,oteplený na ven má jen jedny,už aby napadlo trochu sněhu a mohla nosit kombinézu nebo oteplováky.
Mějte se hezky.Lucka každý den chce vidět vaše fotky,tak jí je ukazuju,už jsem si je dokonce uložila.Přemýšlím,jestli ji nedám na tapetu,abych je nemusela hledat.Zatím ahoj.
Není tady
beruška _já napsal(a):
Krásný večer všem..
Ráda bych poznala kámošku co je sama jako já,nemusí byt sama ani rozvedená,ale chtěla
bych si povidat i psát,i to kafe si dát....
pá Janina
P.S mám 44.a jsem rozvedená
SEVERNÍMORAVA!!!
Ahoj Beruško,
jsem taky sama - teda jak se to vezme - a někdy je mi hodně smutno. Ráda si s tebou budu psát, hlavně o víkendech. Přes týden času moc nemám a chodím na mail většinou až po 9. hodině.
Jestli budeš chtít, tak se ozvi. Je mi 45 a jsem z Jižní Moravy. M.
Není tady
Ahoj Sněhurko. Ten betlém byl v Rychvaldě. Měli tam živého oslíka ,krávu,telátko,ovečku,poníka. Děti se mohli svéast na velkém koni. Místní ochotníci byli převlečeni za Marii a Josefa,pastýře a tři krále. Pak byli různé soutěže pro děti akdo přišel v masce čerta nebo anděla,tak dostal sladký balíček. Mrzí mě,že jsem sebou neměla foťák. měj se hezky
Není tady
Ahoj Miško.Tak jsem akorát domyla okna,zatím jen v obýváku a dětským pokoji.Tak tam můžu Lucce udělat výzdobu.Ani mi nepřijde,že by měly být Vánoce,když není sníh.
Ještě jsem si umyla všechny dveře,tak můžu dát i věnec na dveře.Až se Vítek vzbudí,tak ještě pojedem do Kauflandu,nakoupit nějaký jídlo a mrknu jestli tam nepořídím něco pod stromeček.Tchyně by chtěla pánev,ale to asi spíš půjdo do domácích potřeb.
Zítra máme ve škole mikulášský trhy,tak tam budu muset koupit nějakou drobnost,musím si schovat drobáky.
To je dobře,že se vám ten betlém líbil.Teď jsem četla u nás v novinách,že by tu taky mohl jít živý betlém,jako průvod,tak jsem zvědavá jestli něco bude.V pátek by meli rozsvěcet strom na náměstí,aspoň vždycky to tak bylo,tak se půjdem podívat.Ještěmusím kouknout na net,jestli je to opravdu prvního.
Zatím se mějte pěkně,všechny pozdravuj.Ahoj.
Není tady
Ahoj Sněhurko. tak co už máš vyzdobené ty okna a nakoupené dárečky. Já zatím nic. Dneska jsem byla v práci a teď chystám dětem oblečení a věci na zítra, jedou totiž na pěveckou soutěž do Loučné nad Desnou. Verunku chudák vyjíždí už v pět ráno,tak músí jít dneska brzo spát,aby byla odpočatá.Přijedou až večer. Ještě že mají v pátek až na devátou. Měj se hezky
Není tady
Ahoj Miško,tak ať si děti tu pěveckou soutěž užijí,ať něco vyhrají.Lucka ve škole taky chodí na zpívání,říkají mu zvoneček a měli by jít zpívat ke stromečku na zahájení vánočních trhů.V pátek se půjdeme podívat na rozsvícení stromečku a 19.12. by tu měl být taky živý betllém,je to spojeno s nějákou akcí zvířecího útulku,tak musíme koupit nějakou konzervu pro pejska.
Okna mám vyzdobené,ještě chci nakoupit nějaké ty nálepky,jestli budou někde mít.Už jsem vytáhla ze sklepa i věnec na dveře,všechny svítidla do oken a dokonce věnec na svíčky,ať můžem v neděli jednu zapálit.Dárečky mám nakoupené tak půl na půl.
A co ty,už máš nějaké dárečky?
Jinak seměj hezky,všechny zdravíme.Verunce přejem pěkné sny,ať se pořádně vyspí.
Ahoj.
Není tady
Ahoj Sněhurko. Já jsem zatím jenom děten pověsila ny zeď adventní kalendář a na dveře věnec. Jinak zatím s výzdobou nepospíchám. Rozsvícení stromečku bude asi hezké,to by se mě taky líbilo. My dneska půjdeme s dětmi do knihovny a možná se stavím navštívit tchýni. Tak se měj hezky a užívejte víkend.(já jdu zase do práce)
Není tady
Ahoj Miško.Rozsvícení stromečku bylo pěkné,lepší než loni.Máme stromeček pěkně ozdobený,třpytí se celý.Loni byl takový chudý,bylo na něm asi 12 koulí tak letos se polepšily.Dneska měla Lucka v družině mikuláše a taky si přinesla papír,že by 16.12. mohla jet na výlet-do Turnova Hradce Králové a Třebechovic pod Orebem-na Betlémy a trhy,tak ji asi pošlu.
Co Verča na soutěži?
V neděli budem slavit Petrovi narozky,má je sice dneska,ale to je v práci.
Hezky pracuj.Ahoj.
Není tady
Ahoj Sněhurko. Manželovi přejeme všechno nejlepší. Soutěž proběhla prý dobře,dostali takovou vločku,plyšáka a paní učitelka kytku. Na ten výlet Lucinku určitě pusť,bude to asi zajímavé. Já jdu do práce až na šestou večer,ale za chvilku povezu manžela do Karviné a pak se chci stavit ještě k našim. Tak ty narozky hezky oslavte a všechny pozdravuj
Není tady
Ahoj Miško.Na výlet ji asi pustím,ale je pro mě nevýhoda,že to je v sobotu,Petr bude v práci a já ji budu muset odvést ke škole a budeme muset jít i s Vítkem.Budeme muset v sedm ráno vypadnout z baráku,tak musíme ráno vstávat ještě dřív než vstáváme do školy.A večer pro ni budu muset opět s Vítkem,protože Petr bude ještě v práci.Musím si to nějak naplánovat.
Petr děkuje za přání,zítra to náležitě zapijeme.Akorát nebude dort,upeču řezy.
Dneska byla Lucka s našima v Jičíně.Taťka tam jel na mineralogickou burzu,tak Lucka s mamkou prolezla trhy na náměstía přivezla si další cinkrlata na okno.A jmelí-tak už jsem ho přidělala na lustr.
Příští týden už asi něco upeču,nejspíš rohlíčky a skořicový klubíčka.A co ty taky budeš péct?
Ahoj a mějte se pěkně.
Není tady