27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chci se zeptat holky, jak rychle roste mimčo? respektive, manel bude vyrábět přebalovací pult a ptal se mě na přesné rozměry, tak jak asi velký je potřeba? a jak to máte Vy?
Není tady
BLUE napsal(a):
Chci se zeptat holky, jak rychle roste mimčo? respektive, manel bude vyrábět přebalovací pult a ptal se mě na přesné rozměry, tak jak asi velký je potřeba? a jak to máte Vy?
Ahoj Blue
předevím gratuluji k těhu je to skvělý!
NO, já si objednala ten velký pult. Myslím e rozměry jsou -87 cm, v - 85 cm, hloubka 78 cm, po odejmutí té desky - mám toti tu komodu to bude asi 43 cm, take normální skříňka. Taky jsem si říkala, e nemá cenu kupovat ty malé, protoe mimčo se tam pak asi těko vejde
HOdně těstí
Není tady
Marika - díky :-)) no já to právě budu chtít taky tak, bude to normální komoda s jedním velkým uplíkem nahoře a ta horní deska bude mít ze tří stran takový zvýený rantl a a bude mimi větí, tak se horní deska s rantlem sundá a zbyde jen skříňka.
Take hloubka 78cm to by asi mohlo stačit, kdy se mimi narodí tak má cca 50cm e? a takhle to přeci jen nějakou dobu vydrí
Není tady
BLUE napsal(a):
Marika - díky :-)) no já to právě budu chtít taky tak, bude to normální komoda s jedním velkým uplíkem nahoře a ta horní deska bude mít ze tří stran takový zvýený rantl a a bude mimi větí, tak se horní deska s rantlem sundá a zbyde jen skříňka.
Take hloubka 78cm to by asi mohlo stačit, kdy se mimi narodí tak má cca 50cm e? a takhle to přeci jen nějakou dobu vydrí
Určitě, ani jsem neviděla irí, tak max kousek přes 80 cm, navíc vůbec nevadí, kdy mu pak čouhají noky To je akorát míra! Má super muíka, kdy ti vykoume sám, to já si za to musela zaplatit
Není tady
Marika - manel je truhlář, take no problem :-) u mám od něj atní skříň, botník, komody v obýváku a te´d dělá novou kuchyň mám to dobrý e si vdycky řeknu jen barvu a rozměry a do 14ti dnů to mám doma.
Není tady
Blue můj mana taky právě vyrábí přebalovák a rozměr té vrchní desky jsme dali podle přebalovcí podloky od bebejou, té velké... S tím e spodní skřínka není tak hluboká jako ten přebalovák, protoe by to pak byla skříň jako hrom... Jestli u má podloku tak na to raději mrkněte aby to tam pasovalo...
Já jsem ráda i proto e mi ji mana dělá nií ne ty co prodávají, já jsem prcek a na ty kupované bych se musela moc natahovat
Není tady
Já jsem si to vymyslela tak, e koupíme v obchodě nějakou komodu cca za 2000 Kč a těsně nad ni mi na dráky do zdi přidělá mana větí desku ze stejného lamina, jaká je komoda. Rozměry jsem jetě neřeila. A budeme mít děti odrostlé - plánujeme jich víc, tak se deska dá pryč a zůstanenějaká uplíková nebo poličková komoda, která se můe dát kamkoliv. Nyní bude komoda slouit jako odkládací prostor pro miminkovský věci - plínky, oblečky.....
Není tady
markéta - co o to já bych ho i půjčila, ale u ho má půjčenýho ségra, mamka a kámoka skoro u ho doma nevidím.
Snoopy - no vidí, s tou podlokou to mě nenapadlo, to je asi dobraj nápad udělat to podle toho. Jinak to taky budeme mít tak, e skříňka nebude tak hluboká jako ta horní deska a přesně jako u Vás, i já vzhledek se svým 160ti cm budu potřebovat upravit výku
Není tady
Blue, já mám přebalovák 120 x 72 cm. Spodek je od kuchyňský linky - skříňka na otevírání a vedle uplíčky a nahoru mi strejda-truhlář udělal desku s rantlama. Jsem s tím moc spokojená, jestli chce, můu zaslat foto.
Původně jsem tam chtěla taky dát tu desku na přebalování, ale jsou moc dlouhé a tak tam mám na míru uitou igelitovou podloku vycpanou asi 2 cm silným molitanem a přes to dečku.
Není tady
Reny - jestli bych mohla poprosit, tak mi ten obrázek poli, docela bych se inspirovala
Není tady
Ahoj Blue, já mám také přebalovák od manela. Pouili jsme skříňku, na vrek manel přidělal desku, na to takové hranolky co drí přebalovací podloku ( také to dělal dle rozměrů podloky) a na bocích mám odkládací místo. Deska je polepená tapetou na renovaci pracovních desek v kuchyni.
Také mohu zaslat foto, tedy jestli má zájem
Není tady
spunt - to rozhodně mám - děkuju to ví, inspirace je potřeba
Není tady
Tak u to mám vyfocené, a zkusím to poslat.
Není tady
Oskárko, Blue, prosím polete mi SZ s emailovou adresou, a já to hned polu.
Není tady
Ahoj Blue, mně ho manel taky vyráběl. Nasadil ho na pračku v koupelně tak, e rozměry měl 60x60, ale ta strana jako ke mně byla do oblouku, tak 10cm přečuhoval přes pračku. Byl to čtverec s přečuhujícím obloukem a na něm ze stran tři prkýnka, celý to stloukl a nasadili jsme to na pračku. Já jsem si vyrobila podloku s okrajema, aby se mimís nebouchal o kraje a krásně nám to stačilo do 20 měsíců co nosil plíny. Podloka byla molitan obalenej v prostěradle a celé to bylo zastrkávací do omyvatelnýho na míru koupenýho materiálu (umělý ubrus na míru, mají v SOS). Byla jsem maximálně spokojená, kohoutek s vodou u nosu, u koe, prostě v koupelně, take i kdy byl vykoupanej, pěkně jsem si ho na to poloila. Kdy byl pokaděnej, pěkně jsem si ho hned umyla, super.
Hele, ty řeí věci, který jsem řeila v osmým měsíci, čéče
Není tady
Já si budu přebalovací pult kupovat, ale jetě jsem neměla monost se po něm podívat. Kolik si mám připravit, v jaké cenové relaci se asi tak pohybují?
Není tady
Vendo, záleí, jestli chce se skříňkou, nebo s vaničkou, je to fakt různý, v Ikea mají tři cenové relace, peníze neřeím, ale nejlevnějí varianta se mi zdá i nejpraktičtějí. Koukni se tam.
Jo a zapomněla jsem říct, e nad tou pračkou, tedy přebalovákem, jsem měla skříňku s plínama a mastičkama...... ale kdy pračka běela a já přebalovala syna, straně se smál jak to vrnělo. Uili jsme si legraci, taky kdy začal chodit, pacholek mi pračku napěchoval balonama a já je pěkně vyprala s ponokama....
Není tady
Čekanka - no jooo, je to jetě brzo, ale jak jsem zavřená doma a nemám co dělat tak vymýlím kraviny Jinak s tou pračkou to je prima nápad, ale my máme malou pračku s horním plněním, nacpanou přesně na centimetr mezi vanu a umyvadlo a hlavně nemáme v koupelně topení, take tam by mi mimís zmrznul. Mane před chvíli dorazil z práce a prej u ví přesně jak to udělá. bude to komoda s dvojitou horní deskou a nějakým spel pantem, take se ta deska bude vyklápět a kdy nebudu přebalovat nebo a mimi odroste tak se deska jen zaklopí a bude z toho obyč komoda
Není tady
no to je super nápad, pěkně to vyřeil, jen tak dál.....
Není tady
Reny a punte - děkuju vám za fotky , máte to obě super, rozhodně budem čerpat inspiraci z obojího
Není tady
My máme doma přebalovací stolek od Camu a má rozměry jak píou 103 x 55 x 95
Není tady
No já přebalovák vyřeila tak, e jsem si z https://www.hezkydetskynabytek.cz pořídila rostoucí postýlku, která má v sobě právě i přebalovací pult a spoustu úloného prostoru, take je velmi praktická. Navíc, kdy se to sečte, tak vyjde levněji, ne kdy si to člověk ve pořídí zvlá.
Není tady
my máme velký, chci aby tam měla malá dostatek místa na přebalení a taky abych si tam mohla v klidu dát krém na zadeček a plínky
Není tady