6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj syn 2.5 roku má na bradě opar(dnes první den)je to červený flek a uvnitř malé puchýřky,teda doufám,že je to opar.Jaká mastička je nejvhodnější?Zatím jsme používali zinkovou mast.
Není tady
Bebe napsal(a):
Můj syn 2.5 roku má na bradě opar(dnes první den)je to červený flek a uvnitř malé puchýřky,teda doufám,že je to opar.Jaká mastička je nejvhodnější?Zatím jsme používali zinkovou mast.
Ahoj, Bebe! Zdravím.... hmm, já na cokoliv s čím si nevím rady používám "tee tree oil" uškodit by neměl určitě ale dlouhodobě u tak malých dítek určitě nepoužívat... No zkus, mě to i dětem většinou pomohlo na cokoliv....
Není tady
OK Gel na opary a kožní problémy,popáleniny
Není tady
já bych ho dala vyšetřit na herpes viry hned, chytil infekci, která, pokud bude v těle dřímat, škodí !! Antivirotika !!!
http://prozdravi.sattnet.cz/Opar/
Není tady
Na opar mi pomáhá Tepezcohuite pomade z Mexika. Dá se objednat na tepezcohuite.cz.
Není tady