6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je hodne husty!!!!Je mi to moc lito a nechapu,jak se nekdo muze takhle zachovat!!!Ale na kazdeho jednou dojde rada a to jak v dobrym, tak i ve zlym....
Není tady
Letos v srpnu mi bude 30 a v říjnu máme výročí 5 let. Tak doufám, e si ton parchant uvědomuje:reta: a jeden termín vyuije
Není tady
Ahojky, zdravím vechny. Nedávno jsem se vdala a ráda bych prodala věci ze svatby. Mám jich plný seznam, včetně svatebních atů za cenu půjčovného. Kdyby jste měla některá zájem písněte mi a já vám polu seznam mailem i fotky daných věcí. Zabírá mi tomísto, tak bych se toho ráda zbavila (o: lenishine@gmail.com
Není tady
ahojky to je tak krásný číst jak vá ty vae miláčkové poádali o ruku....vem přeju hodně těstí...
Není tady
Ahóój, tak mě poádal o ruku. Připravil pro nás výlet na Moravu, ubytování v penzionu a večer mi dal krabičku s prstýnkem.
Není tady
Tak to je super Mihule. Přeju vám hodně těstí.
Jejej, děkuju..
Není tady
Mě nepoádal..:-( Jsme se domluvili. Tedy, zeptal se mě, jestli si myslím, e bychom se měli vzít.. Bééééé, jsem romantik :-/
Není tady
Tak mě tím vyděsil -rovnala jsem prádlo ze suáku a on za mnou přiběhl a klekl si se slovy -vezme si mě?jetě pořád na tom trvá -8.8.2008 zatím si zvykám.
Upravil(a) dzifdayly (8. 10. 2007 18:11)
Není tady
Zřícenina hradu Lopata, poklekl a dal mi prsten, já byla úplně vedle, po osmi letech bych takovou romatiku fakt nečekala:supr:
Není tady
Jé, dzifdayly, to se má, já se chtěla vdávat 2.8.2008, bylo by to i symbolické na výročí svatby mých rodičů a po pěti letech od sester, ale pořád čekám na nějaké to romantické poádání a nic, take to pravděpodobně nestihnem Přítelík teda o svatbě mluví, počítá s ní, je takový pragmatik co řeí posloupnost svatba-hypotéka-dítě... ale s tou ofic. ádostí se nějak nehrne, tak asi abych začala přemýlet o jiném pěkném termínu, co mě tve.
Není tady
Cihla napsal(a):
Jé, dzifdayly, to se má, já se chtěla vdávat 2.8.2008, bylo by to i symbolické na výročí svatby mých rodičů a po pěti letech od sester, ale pořád čekám na nějaké to romantické poádání a nic, take to pravděpodobně nestihnem Přítelík teda o svatbě mluví, počítá s ní, je takový pragmatik co řeí posloupnost svatba-hypotéka-dítě... ale s tou ofic. ádostí se nějak nehrne, tak asi abych začala přemýlet o jiném pěkném termínu, co mě tve.
U nás je to posloupnost: hypotéka - svatba - dítě :-) Hypotéku u máme.
"Zasnoubená" jsem u přes rok, asi po půl roce jsem pořád chtěla zásnubní prstýnek, a jsem ho dostala. Cestou na návtěvu ke kamarádce, kleknul si na asfalt mezi panelákama :-) Ale bylo to pěkný.
Přesto datum svatby jetě nemáme. Přítí rok, moná přespřítí...
Není tady
Take to první zasnoubení bylo bez prstýnku? A zeptal se jako přímo tou okázalou větou? U nás toti přítel začal hovořit o svatbě tak nějak jako e samozřejmě, "no, a se vezmem...", tak jsem se ohradila, jestli by nebylo dobrý se mě zeptat, jestli ho vůbec chci a on prohlásil, e jinak bych s ním snad nebyla a jestli to nemyslím váně, mám mu to říct. Prostě romantika nepochopena Take jsem mu řekla, e to poádání očekávám a se vím vudy, jinak e to odmítám řeit, a teď čekám a čekám a nic... mno, je fakt, e asi čeká a budou lepí příjmy a zázemí, teď teprv končíme V take fin. nic moc. Poslední jeho výlev na toto téma byl v červenci s tím, e "bysme mohli udělat někdy v lednu nějaký oficiálnějí zásnuby, aby dolo i jeho rodině, e to myslíme váně a stihli si promyslet, jak se k tomu postaví" - jde mu spí o to, jestli se rozhodnou mu fin. přispět nebo ne. Zatím počítáme s tím, e si ve zaplatíme sami... Take uvidíme
Není tady
Cihla: s prstýnkem samozřejmě :-) předtím jsme ho spolu koupili, stříbrnej :-)
Není tady
Cihlo některý chlapi na to fakt nejsou. Můj taky romantiku nepochopil, prstýnek jsem sice dostala, ale během reklamy a řečeno mi bylo pouze :tak a má prstýnek, tak teď u teda jsi moje. A kdy jsem se zeptala kdy se vezmem, tak mi řekl, e neví, ale v přítích 3 letech určitě ne
Jinak vem zasnoubeným gratuluji.
Není tady
Já jsem se o tom s přítelem bavila, o prstýnkách a tak.Ho to straně zajímalo,a pak to rozebírali s klukama na koleji.To mě teda pobavilo.:-)Tři kluci bavící se o prstýncích,kolik stojí,jaký jsou nejlepí....Nedávno jsem se od něj dozvěděla,e si mě jednou vezme a mám to brát tak,e jsme teda jako neoficiálně zasnoubení.Řekla jsem mu sice,e se mě v podstatě vůbec nezeptal a něco jako neoficiální zasnoubení neexistuje,ale potěilo mě to.No a taky trochu pobavilo.Je fakt milej.Prstýnek prý dostanu,a bude mít dost peněz na ten nejkrásnějí.:-)
Není tady
Ahojky, potřebovala bych poradit. Chtěla bych přítele poádat o ruku (zasnoubit se), ale nevím jak to udělat a hlavně co se v takových to příleitostech chlapům dává. Taky prstýnek nebo co?máte s tímto někdo zkuenosti?prosím o pomoc. Děkuju vem i za názory.
Není tady
Dej mu flaku zvlá jestli nemluvíte o svatbě ba ne, normálně bych za nim přila s něčim co má rád (večeře, svíčky a tak), chytla bych ho za ruku a zeptala se, jestli si mě vezme. Prstýnek by mu asi radost neudělal, ale třeba jo, nevím jak to má se perky... nebo ho vezmi na víkend do hezkého hotýlku
Není tady
Tweety - taky jsem to řeila ( na začátku tohoto tématu ) - nakonec jsem se na to vykalala, a on s tím přiel sám....
Upravil(a) Holčička (9. 11. 2007 12:54)
Není tady
markéta napsal(a):
Cihlo některý chlapi na to fakt nejsou. Můj taky romantiku nepochopil, prstýnek jsem sice dostala, ale během reklamy a řečeno mi bylo pouze :tak a má prstýnek, tak teď u teda jsi moje. A kdy jsem se zeptala kdy se vezmem, tak mi řekl, e neví, ale v přítích 3 letech určitě ne
Jinak vem zasnoubeným gratuluji.
Jenom aby se Vám to neotočilo
Manelovi se do toho moc nechtělo, já bych se vdávala, a bych brečela, pořád to ale bylo: A (a budeme mít bydlení, kdy jsme koupili domek, tak a budeme mít naetříno, kdy bylo i to tak pořád a, a, a .......... a jsem byla v jiném stavu ).
Tehdy se manel dost blbě zeptal, kdy teda do toho pratíme, já píchla prstem do kalendáře a řekla, e ve středu mám volno. Návtěva matriky nás pak vyvedla z omylu, čekali jsme 3 měsíce.
Za ty tři měsíce jsem manelovi stihla 4x utéct a jsem se nakonec nechala ukecat komplet celýma rodinama a, světe, div se, manelem, který přehodil výhybku.
Od té doby to je naruby. Mám doma neuvěřitelnýho romantika. Na 5-ti leté výročí přinesl pugét, e přes něj nebyl vidět, prsten, vzal si dovolenou, objednal restauraci ............ a mě se tam nechtělo.
Někdy mám mrazení, e bych chtěla pořádnou a romantickou svatbu, ne to, co bylo, vechny ty pohledy, jestli jetě nezdrhnu (bych mohla napsat román )............ ale kdy mi manel nabídl nějaký "výroční" obřad, e by to lo zařídit, málem mě kleplo. Ne,ne a ne.
Není tady
Mě přítel dal před měsícem taky prstýnek. ádná romantika neproběhla a kdy jsem se ho ptala jestli je jako zásnubní tak řekl e takovej PŘEDzásnubní pak tvrdil e to neni zásnubní,pak e zase je....ach jo je to snima teký. kadopádně ho nosim na ruce at jsme zasnoubený nebo ne. Podle mě se toho chlapi bojej jak čert kříe
Není tady
Já jsem to tenkrát brala jako samozřejmost, e ANO.
Druhý den k nám přila mamka na kafe a já se chtěla hrozně moc pochlubit a v tu chvíli jsem si uvědomila, e vlastně ani nevím, jestli to znamená, co to znamená, take jsem nic neřeka... No a pak jsem se ho prostě natvrdo zeptala, jak e to teda myslel, kdy se vlastně ani na nic nezeptal
Není tady
Zajímalo by mě proč je svatba pro vás tak důleitá? Dle mě je to zbytečnost, která můe vést při rozchodu jen k nepříjemnostem. ádnou výhodu nevidím. Vy ano?
Není tady
Pro mě třeba není důleitá sama svatba ,ale to jestli si mě ten můj chlap chce vůbec vzít.
Já byla poádána při kojení naeho mimča.Tatka si k nám přikleknul na sedačku a zeptal se jestli si ho vezmu.
Není tady
mates napsal(a):
Pro mě třeba není důleitá sama svatba ,ale to jestli si mě ten můj chlap chce vůbec vzít.
Není to stejný - mít svatbu a nebo si někoho vzít. A proč je to pro tebe důleité - to vzetí?
Není tady