6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc dekuji
Není tady
no moc jsem nepomohla..to nejdulezitejsi je na tobe..urcite dej vedet a drzim pesti!!!! To zvladnes na jednicku..o tom nepochybuji
Není tady
Tak uz to dopadlo.
Mam t o za sebou.
Není tady
Vcera dopoledne jsem ji pozadal a vecer,kdyz jsem na ni cekal,tak prijela s nejakym jinym v krasnym aute a uz si ho tahala domu.
Cekal jsem cokoliv ale tohle ne.
Ted si asi najdu zase nejakej chat o sebevrazdach.
Není tady
Takhle jsem přesně taky reagoval
Není tady
Ono je to trochu sloitějí.Známe se u 4 roky.Tento vztah u byl ná druhej.Měl jsem poslechnout vechny kdy říkali,e slepovanej vztah neskončí dobře.
Ale ví co je to láska ne?
A navíc mám kámoe,kterej se dal dohromady s tou samou třikrát a a napotřetí se vzali a jsou u spolu 7 let tastní.
Není tady
Začalo to tím,e si nala kamaráda (je toti ze Slovenska) to jetě bydlela u mně.To by mi a tak nevadilo.Chápu nikoho kromě mě tady neměla.Ale co mi vadilo bylo,e s ním byla kadou volnou chvilku a jetě k tomu mě za zadama.Kdy jsem el na noční do práce tak leela v posteli a dělala,jako e je straně unavená a e chce spát.A jenom co jsem vypadl z baráku tak vyrazila za ním.Dolo to a tak
Není tady
Dolo to a tak daleko,e se ji nelíbilo jak zarlim a jednoho dne se sbalila a odstěhovala se ke kolegini z práce ne si nala podnájem.Potom za dva dny přila a vykládala jak ji to straně mrzí a vechno bylo skoro jako dřív.A do včerejka.
Není tady
teď podruhé jsme spolu byly 1 a půl roku.Bez 40 dní.
Není tady
Ty jo. To není moc dobrý.
Není tady
Nejhorí je ale to,e ji pořád miluji.Vdycky jsem ji vechno (to co jsem si myslel e udělala i to co jsem věděl e udělala,i to co my kdy řekla) vdycky odpustil.Ona mi tvrdila e ma lubi ale nikdy mi nic co jsem ji řekl (kdy jsem byl nasranej) neodpustila.I kdy jsem ji řekl,e toho lituji.
Není tady
Moná jsem divnej,moná blbej ale moje vnímáni lásky je takový,e kdy někoho miluji a vidím,e toho co udělal upřímně lituje tak mu nedokáu neodpustit.
Jsem divnej nebo to někdo cítíte podobně?
Není tady
Nevím, do takové situace, v jaké jsi teď ty, jsem se jetě nedostala (a doufám, e snad nedostanu)...
není náhodou ta snaha odpustit cokoliv jen strach ze samoty?
Není tady
To asi nebude v tom.Mezi tím co se se mnou rozela poprvé a tím jak jsme se daly zase dohromady,vběhly skoro 2 roky.A taky jsem to sám vydrel.
Není tady
Myslím e by ses v tom u neměl plácat a zkusit nový prostě zbrusu nový vztah a neohlíet se zpět
Není tady
il jsem sám.
Není tady
To bude dost těký.Byl jsem takovej ... , e jsem ji domluvil práci tam co dělám já.Přesně tam co dělám já.Take buďto budu muset změnit práci,nebo se s ní budu kadý den vidět.
Co je v domě není pro mne. Dalí věc co mi vichni říkaly a taky jsem neposlechl.
Není tady
Nebude to mít lehké ale opravdu nebreč nad rozlitým mlékem CO BYLO BYLO musí jít dál, nic nelámat přes koleno a ona ta pravá na tebe určo někde čeká
Není tady
tak to me moc mrzi zamilovanej!!! zivot je svine jednou za cas co??? moc preju aby ses brzy citil lepe !!! A nasel zenskou ktera te bude milovat!!!!
Není tady
Bojím se toho,e u nikdy nikomu neuvěřím e mě miluje.
Bojím se,e budu pořád podezřívat a árlit a e se mnou ádná dlouho nezůstane.
Není tady
Přeji Ti, aby to tak nebylo, abys zase nael sebedůvěru... a tím i důvěru v ostatní...
Není tady
Děkuji Vám vem.Jste super lidičky.
Není tady