8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Jeee, to je tak krasny!! ja bych take chtela byt pozadana o ruku..Ale nemit svatbu a nebyt vdana!!! Jen slyset to pozadani, zazit ten okamzik..Byla jsem doooost dojata, kdyz na romantickem miste mi Laska dala prstynek k nasemu 7 letemu vyroci, takze pri pozadani bych asi zkolabovala! :-)
Není tady
Holký, jeimarjá, já asi nejsem normální, ale co je na tom ádání krásného? Dy jak to tu popisujete, e si před vás klekne a pak se vás zeptá tamto, no dy víte co, dy to je strané Já jsem se svým přes dva roky, máme se rádi, bydlíme spolu protoe to myslíme váně, koneckonců u (bohuel) nejsme ádní puberáci, ale kdy se mě jednou ptal co bych udělala kdyby mě poádal o ruku... Já vám nekecám, ale mně se normálně zatmělo před očima, zastavil se mi dech a jediné co jsem měla v tu ránu v hlavě bylo "To je konec! No to je v pr.... !" (a pak NĚKDO za mě odpovědel "Uteču", ale to je vedlejí).
Nejsem ádná amazonka, co si plánuje jak bude efektně zdrhat nápadníkům po vzoru přiblbých amerických filmů a pak si připadat íleně ádaně a nedostupně, myslím, e snad i mám nějaký smysl pro romantiku, já jen pořád nechápu CO je na tom tak krásného (-to není řečnická otázka!!!, já to fakt nechápu a ráda příjmu kdy mě do toho někdo zasvětí, třeba se jen na věc dívám ze patného úhlu...)
Vy se na mě moná sesypete, ale prosííím, jestli je tu alespoň jedna, která má na věc stejný pohled jako já, ozvi se holka, třeba spolu příjdem na prapůvod naí noční můry (psychologa kvůli tomu hledat nehodlám).
P.S.: Teď jsem si to zkouela představit znovu... Ono je to fakt ale hrozná představa... Myslíte, e se to s rokama zlepí? Nebo by se to zlepilo s výměnou partnera, přestoe jsem se svým spokojena?
Není tady
A kolik ti Jiněnko je let?
Není tady
Babucha napsal(a):
A kolik ti Jiněnko je let?
22 pryč
Není tady
Jitřenko, buď to není ten správný chlap ,nebo se na to necítí a nebo je to prostě tak, e se nechce vázat. Já si taky nemyslela e se někdy jako vdám, nejsem romantika ale realista, ale ten okamik byl pro mě hezký. I kdy si někdy říkám e jetli by se zlobil kdybych mu řekla e jetě počkáme nebo tak.
Beru to třeba od toho mýho jako velkou odvahu, já bych se asi na takovou věc nikdy nezeptala (jako bejt chlap)
Není tady
Já jsem si vdycky myslela, jak se prostě vdávat nebudu, proč taky... Máme jeden druhého rádi a určitá nejistota vztahu prospívá... Taky jsem si třeba myslela, e nikdy nebudu vařit a ehlit...
Vařím, ehlím a jsem u toho astná
A já vím, e svatba není důleitá, ale kolik věcí, který v ivotě dělám, je nedůleitých? A dělám je jen proto, e chci, e je mi u toho fajn a mám z toho dobrý pocit...
Mě vůbec nejde o "pokleknutí" ani o ceremoniál svatbení ( o ten fakt nestojím, nejradi bych to přeskočila)... Mě jde o to, e ten, s kterým si je jistý tím, e já jsem ta pravá pro něj, e se mnou chce trávit ivot, mít se mnou děti... A aby fakt vichni věděli, e to tak je...e jsme si jistí jeden druhým. A e o chce být "můj Pán" a já "jeho
paní" ( a s nadvládou to fakt nemá co společnýho)
Upravil(a) Holčička (22. 10. 2006 8:30)
Není tady
Hm... Asi to bude fakt tím, e se mi jetě nechce vázat, jene nějak si nejsem jistá, jestli se mi někdy bude chtít... No, kdybych mu tohle na tu jeho otázku odpověděla, určitě by si to vyloil tak, e s ním nepočítám do budoucna ale mám ho jen na dobu přechodnou, ne si narazím někoho jiného... To já u ty jeho mylenkové pochody znám
Není tady
No 22 let není od puberty moc daleko.Myslím ,e jsi na to jetě moc mladá.Třeba časem změní názor.Taky jsem se nechtěla vdávat a děti u vubec-ve se časem zmenilo.
Není tady
Ale já chci děti, jen se mi nechce pocitově ( !!! ) kvůli tomu vdávat, stačí mi, e spolu bydlíme... Snad je to tím, e moji rodiče se rozvedli kdy jsem byla malá a mně se nějak podvědomě nechce je následovat. (Aby to bylo jasnějí, dřív mi na tom nepřilo nic tak hrozného, v osmnácti jsem si dokonce představovala detaily své svatby (a bylo mi fuk s kým:-), ale čím jsem starí, tím míň se mi do toho chce... Nemá to být obráceně?
Není tady
Také mi nepřipadá narození dítěte jako duvod ke svatbě.Ve 22 jsem si chtěla víc uívat ivota-cestovat ,flámovat a ne být doma s mimčem.Ale kdy jsem byla dost zcestovalá a naflámovaná,tak to přilo.Vdávala jsem se sice ve 23,ale kdy by to bylo o pár let později nic by se nestalo.Uívali jsme si 4 roky jako manelé a pak přilo mimčo.Tenkrát jsme se brali spí kvuli me puritánské matce-ve a po svatbě,byli jsme spolu přes 3 roky tak nás nebavilo se pořád schovávat.
Není tady
Tak to si pamatuji moc dobře. Bylo to v krásné restauraci ve Zlíně, kdy mě poádal o ruku. Vůbec jsem to nečekala a o to víc jsem byla překvapená. Zásnubní prstýnek nebyl, protoe jetě ten samý týden jsme kupovali snubní prstýnky. No a u je to hooooooodně dlouho, co jsme spolu.
Není tady
Nai se taky rozvedli, ale stejně mám pocit, e kdy u kvůli ničemu, tak kvůli dětem se chci vdát... asi jsem na to "konzerva", ale - jak by se to dítě jmenovalo? Po tátovi? A proč by se moje děátko mělo jmenovat jinak ne já?
Není tady
No, na SVK je v dnesnej dobe "financne vyhodnejsie" byt slobodna matka ako vydata....
Vies holcicka, ja som kedysi (mozno este pred mesiacom) skalopevne tvrdila, ze sa o dieta pokusim az ako vydata pani... ale ked si to tak uvedomujem, uplne by mi stacilo, keby ma priatel poziadal o ruku a mozme na mimcu zacat pracovat. svadbu k tomu nepotrebujem. tehotenstvo ani dieta nie je pre mna na to dovod....
a dieta sa moze kludne volat po tebe alebo aj po otcovi. je to uplne jedno nie? ved aj tak meno otca zapises do rodneho listu. a v porodnici davaju automaticky dietatu priezvisko po matke... a meni sa to az potom, takze sito este mozes rozmysliet aj v porodnici
Není tady
Já vím, asi to nebudu řeit, stejně jsme tak nějak dohodnutý, e mímísek bude a bude vlastní bydlení - a do toho nám jetě pár let zbývá
Ale tahle nae konverzace mě fakt hřeje na dui, je to jak kdyby u to fakt mělo být... Alespoň s někým se o tom můu bavit
Není tady
Můj mu mě poádal o ruku na vánoce, koupil krabičku ve travu růe a v něm byl zásnubní prstýnek tu krabičku dal mezi větve vánočního stromečku. Byla to nádhera a hned v lednu jsme li zamluvit termín na červen.
Není tady
no vida a mě poádal tuto sobotu. On se na to vyfeákoval a mě překvapil oblečenou do domácích tepláků (i s dírou na koleni). Ale vylo mu to. Máme skoro tříletého synka, tak si to uije i on.
Není tady
Ahoj lidicky.Nasla by se mila dusicka,ktera mi poradi?
Není tady
poradime..ale s cim???
Není tady
Dekuji moc.
Chtel bych pozadat pritelkyni o ruku a bojim se,ze neco pokazim.
Nemam vubec tuseni jak na to.
Asi si reknete,ze jsem divnej.
Snubni a zasnubni prstyne (jakej je v tom rozdil?)
Asi tak trochu tusim ale chtel bych radsi poradit.
Kytka,rodice a spousta jinejch veci.
Není tady
Zasnubni prstynek ji dam,kdyz ji zadam o ruku a snubni jsou dva?Kazdej ma jeden?
Prosim opravte me nekdo jestli kecam blbosti.
Mam pozadat o ruku prvne ji a az potom jeji rodice?
MAM S TOHO VSEHO TROCHU STRACH
Není tady
Ale ted bych hlavne chtel vedet,jestli jsou dany nejaky pravidla jak ma vypadat zasnubni prstynek?
Jako jestli musi bejt ze zlata,met kaminek a tak podobne.
Jeste jednou se omlouvam ale vazne bych nerad neco pokazil.
Není tady
mno..zasnubni je kdyz ji zadas o ruku.... snubni pri svatbe....jak pro ni tak pro tebe....
se zadanim o ruku u rodicu nesouhlasim......takze me v tom neposlouchej ale rodicu bych se nikdy neptala..zalezi na ni..je pravomocna tak na co rodice..ale to je muj nazor....v tomto me vubec neposlouchej...
no zasnubni sem videla jak zlaty tak z bileho zlata(ten je hezci) s kaminkem..zalezi co tva pritelkyne nosi..zlato ci stribro..pokud stribro tak bych sla do bileho zlata ..kaminek vypada pekne..ma rada jednoduche motivy prstenu ci slozitejsi??? podle toho bych se asi ridila ...
nebo to muzes prokonzultovat s nejakou jeji kamoskou(tak to udelal ten muj a trefil se
A jsem si jista ze na tom pokazit nic nejde!!!!!!!!!!!
Není tady
Moc moc dekuji.
Na to s tema rodicema mam stejnej nazor.
Ale pritelkyne i jeji rodina jsou verici.
Ale nevadi mi to pozadat je o ruku jejich dcery.
V tom nevidim problem.
Beru to spis jako takovou slusnost.I kdyby s tim nesouhlasily,tak si ji stejne vezmu pokud bude chtit ona.
Není tady
pravda, zalezi na ni, beres si ji ne jeji rodice
drzim palce a dej vedet jak to vse dopadlo )
Není tady