6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nový záitek - koukali jsme tak na TV a tam ta reklama na kávu, jak jí podává hrneček a na podálku je prstýnek... Povídám, e to není moný, e tohle by chlapa přece nikdy nenapadlo (trapně jsem si myslela, e nahodím téma ) a on na to, e vymýlení volovin by mi lo...
Není tady
Pracuje...
To u jsem tu taky řeila - bojím se, aby z toho neměl nějakej komplex
Není tady
Holčičko a myslí, e se u chce enit? Podle toho, co jsem vyčetla, si myslim, e se do toho jetě moc nepohrne... za 1) je mladej... jak známo mui dozrávají psychicky později (ten můj snad jetě ani nedozrál a je o dvacet starí)
za 2) spolu nejste moc dlouho
Jsi si skutečně jistá! e u se na to cítí? A mluvili jste někdy o svatbě? Já teda nevim, ale řekla bych, e a se na to bude cítit, e tě poádá sám... Nakonec, aby tě to tvé ádání potom nemrzelo. Můe odmítnout a myslím, e to by pro tebe byla asi nemilá zpráva...
Já bych toho svýho nepoádala ani za nic... O svatbě jsme u mluvilï, take vím,e jednou to přijde...ale spěchat nebudu.
Není tady
Já jsem manela poádala o ruku SAMA. Asi půl roku jsme polu bydleli, a tak jsem mu řekla, e nejsme ádní rozvedení nebo se závazkama ani nijak "ivotem spálení", abychom u byli opatrní a e bych prostě u ráda byla vdaná paní, e jsem asi staromodní apod... Chvíli koukal a pak e tedy jo.
Není tady
Markét, myslí, e 3 a půl roku je málo?
A mladej? A jako na co jako na trvalej vztah? To mám jako čekat, e mě bere jen jako zastávku? Kdyby si chtěl "uívat" tak se mnou není tak dlouho, ne? A navíc si myslím, e si dost uíváme i spolu
Já ho teda jako do ničeho nenutím, spí jsem to téma načala jen tak z hecu a ze zvědavosti co vy na to I kdy, přiznávám, e by to bylo docela příjemné být poádaná... To přece neznamená, e kdy mě poádá, musíme se hned dalí týden vzít,ne?
Není tady
NO mladej a délka vztahu.. manelovi bylo čerstvě 23 kdy mě poádal a chodili sme spolu rok, tedy pravda i ten rok bydleli. Nebyli sme oba ádný domácí puky, ale pak nastala chvíle kdy sme oba zjistili, e ne jít kadý víkend pařit a pak celý den proleet tak radi vyrazíme na výlet a nebo si uíváme spolu. Kdy jsem se ho jednou ptala jak ho napadlo se enit říkal e cítil e nastala chvíle se usadit.
Včera si zaloil sám od sebe důchodové pojitění a stav. spoření.. a pak u budou jen samá pozitiva a soc. jistoty
Není tady
tak len tak zo srandy - ked som sa raz priatela pytala, ze ci si ma chce vziat povedal, ze samozrejme a na dalsiu otazku "kedy ma poziadas o ruku" odpovedal "v sobotu", no a ze ktoru "ked nebudes prat...."
odvtedy ide u nas pracka kazdu sobotu nejako to inak nevychadza
ale ziadne oficialne poziadanie o ruku neprebehlo... otazky typu "vezmeme sa v marci?" ked sa popija na svadbe niekoho ineho akosi beriem jednym uchom dnu a druhym von...
Není tady
No u nás taky bylo e pořád říkal "já tě asi miluju, já si tě asi vezmu" pak se mě jednou v noci před spaním na oko zeptal co bych jako dělala kdyby mě náhodou poádal..
Není tady
Já bych taky neádala, i kdy někteří chlapi jsou fakt natvrdlý a třeba je to ani nenapadne. Toho mýho to natěstí napdlo, ale a kdy jsem mu oznámila, e bude tatínkem. Ale i tak to bylo hezký, na břehu Vltavy, při západu slunce....Ach ta romantika...
Není tady
Holcicka, pracku zapinam ja a periem samozrejme aj jeho veci....
a preco tak velmi tuzis po svadbe?
Není tady
Abych se přiznala, tak ani nečekám, e by mě přítel kdy poádal. Ale uvidím, třeba se mýlím Ne, e bychom se o svatbě nebavili, ale já s tím jako první určitě nepřijdu...
Není tady
no, ja zacinam mat pocit, ze ak by ma ten moj aj chcel poziadat, tak asi jedine po telefone... sak s nim skoro vobec niesom... a ked uz teda konecne za mnou pride, lahne do postele, behom sekundy je tvrdy.... ale keby aspon na tom spravnom mieste aspon by mi bol "uzitocny"...
ale inak ked tak rozmyslam, on mi nejako nepride ako typ, co by si predomna klakol a spytal sa "vezmes si ma"....
pripada mi prilis racionalny, to len ja trdlo som taka emotivna....
Není tady
To by ses divila jací "týpci" poklekli Třeba můj vagr - tvrdej chlap. A kdy ádal ségru o ruku smála jsem se a zároveň jsem byla tak hrozně dojatá áááách
Není tady