6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poádal vás partner o ruku ne jste se vzali? Nebo nepoádal nebo jste se jen domluvili? Jak má tohle správně probíhat?Nebo jak to probíhalo u vás???
Není tady
pozadal..a vubec jsem to necekala.....pres mou kamaradku vyloudil velikost meho prstu(na prstynek),a ta mi nic nereklaaaaaaaaaaaa grrrr hehe,koupil prstynek z bileho zlata s bilym kaminkem,ted den jsem ho vyzvedla na letisti(muj manzel je cizinec),chteli jsme se jit projit do pruhonickeho parku,ale ze lilo tak jsme jeli rovnou domu..a tam to na me "vybalil"..uplne necekane,oba k smrti znaveni ...no jak nejsem romanticka jsem se rozbrecela a souhlasila ...ten vecer pak jsme meli krasnou veceri s moji mamkou a segrou ..tak jsme je s tim faktem obeznamili...na ten den vzpominam moc rada jelikoz by me to ani ve snu nenapadlo...ani jsme se v te dobe poradne neznali....a ja se ani vdavat nechtela..no...clovek mini zivot meni... jsem uz 10 mesicu vdana a MOC spokojena
Není tady
Ahojky, tak já jsem byla poádána o ruku na plese, o půlnoci si přede mně klekl partner na kolena a poádal mě Vichni koukali, co se děje
Není tady
jeee to je peknyyyy ti nasi chlapici jsou stejne super ne?
Není tady
Jo jo poádal to k tomu vztahu asi patří, ale koukala jsem kdy přiel zcela váně s kytkou k nám poádat o mou ruku moje rodiče V té chvíli jsem byla ráda e nejsem chlap a nemusím být v jeho kůi
Není tady
tyyyjo tohle bych taky jednou chtela zazit:)Myslela jsem ze princove vymreli:)))
Není tady
To je pěkný Kdy je to tak, e člověk nečeká... Já u bych to pomalu brala, ale... Asi to budu muset udělat já... Myslíte, e je to patně? Poádat o ruku chlapa?
Není tady
No já bych chlapa neádla, chci, aby mě poádal on.
Není tady
kamarádka si to poádání musela trvdě zaslouit. Byla s přítelem v létě chodit po horách a on jí donutil vylézt na ílený krpál, plazila se tam skoro po čtyřech Ceou dobu jí tvrdil, e tam musí být nádherný výhled, a ajaký skvělý fotky tam udělají... Kdy tam vysupěla, posadil jí na balvan, klekl před ní na kolena a poádal s prstýnkem... Ten prstýnek měl s krabičkou zamotaný celou dovču ve fusekli, aby na něj nepřila...
Není tady
Holčička napsal(a):
To je pěkný Kdy je to tak, e člověk nečeká... Já u bych to pomalu brala, ale... Asi to budu muset udělat já... Myslíte, e je to patně? Poádat o ruku chlapa?
No ten můj dokonce vymyslel e ho budu muset poádat o ruku já se ale krutě spletl chlapec no i kdy kdyby to bylo nutný. Myslím, e to není zrovna standartní postup ale v dnení době u se to tak nebere take patně to určitě není. A ho poádá o ruku dej vědět jak to dopadlo a mám inspiraci
Není tady
Mě dnes u manel poádal na nae první výročí, přiel domu pozdě (byl pro prstýnek), měli sme jít na večeři.
Nejdřív mi dal nádhernou kytici růí co jsem si celý ivot přála, pak vytáhl krabičku s prstýnkem. Ale protoe prstýnek nevypadala jako ten zásnubní z am. filmu tak mi to nedolo. Klekl si ke mě a zeptal se jestli si ho vezmu.
No oplakala jsem to, seděla jsem asi hodinu s vytřetěnýma očima.
Pak sme to honem chtěli někomu říct, tak sme vyrazili k mým rodičům. Zabalili sme zase tu mojí kytku pro mámu, flaku pro tátu a jelo se. Nevím jak, ale tátovi to dolo hned, máma vytřetila oči na kytku "ale dy nemám svátek".
No bylo to fajn, manel na to vzpomíná jako na "hodina kdy byla tchýně potichu", pěkně se nám kluci opili a bylo to.
Ráda na to vzpomínám.. no i kdy tady píu jak kdyby to bylo 40let a jsou to dva roky
Není tady
no jo ti nasi chlapi..nejsou jen uzasni a roztomili ?
Není tady
to prijde
ja to vuuuubec necekala a prislo....a to me hosanek videl podruhe v zivote...to skocili jsme na to rychle..ale nelituju niceho
Není tady
Ferda napsal(a):
no jo ti nasi chlapi..nejsou jen uzasni a roztomili ?
No na chvíli jo, ale někdybych ho rai reklamovala
Není tady
hahahaha napodobne;) ...nekdy tu chut taky mam
Není tady
Jéje já bych se vdávala.. ach jooo
Není tady
to jednou prijde;)
Není tady
NO já u se právě vdala...
Není tady
ahaaaaaaaaaaaaaaa gratuluju...takze jsi mela namysli ze bys do toho sla klido znovu? hehe
me to teda jednou stacilo...stacilo me to ocumovani a to jsme byli v restauraci v salonku a cizi hoste mimo salonek..cesta na zachod taky super..dve baby me musely pomoct abych se vycurala ...obe manzelovy segry hehehe...no me to stacilo
Není tady
Mě se to líbilo, i kdy na kadé svatbě je někdo kdo bude dělat problémy,tak s manelem na to oba vzpomínáme a li bychom do toho znova (spolu). No moná i s někym jinym
Mě to očumování nevadilo, je to přece jen jeden den kdy můe být středobod vesmíru
Není tady
no ja zase takove dny taaak moc neprozivam ...takze me to jednou stacilo a dost
Není tady
Mno, já si to asi nechám jetě rozleet v hlavě... Přemýlím nad tím, aby pak Chlap neměl nějaký komplexy z toho, e je neschopnej... Nevím
Není tady